6+3 kese var yolk var bebek yok

Doktor 1 kere kayip yasadigi icin onlem amacli veriyorum dedi bana

Canım önemli olan kese büyüyor mu yol sac var mı kısmı çünkü bebek bazen 8. haftada görünebiliyor 6+3 endişelenmen için erken en az 2 hafta beklemelisin

Dua etmekten başka çarem yok evet . Bi kayıp yaşamıştım Eylül'de onun üzüntüsünü atlatamadan tekrar başıma gelecek diye korkuyorum. Peki kürtaj mı olunuyor yine
Can'ım hamilelik belirtilerin varım bulantı kusma göğüslerde hassasiyet nasıl

Canım önemli olan kese büyüyor mu yol sac var mı kısmı çünkü bebek bazen 8. haftada görünebiliyor 6+3 endişelenmen için erken en az 2 hafta beklemelisin
Doktor baya ümitsiz konuştu bende o yüzden endişelendim baya internette 2 cm olması gerektiğini hala görünmezse boş gebelik olacağı yazıyordu benim 16 mm ve düzgün büyümüş inş dediklerin çıkar yürekten teşekkür ederim cvp için

Sen vajinal ultrason mu baktırdın onda görünme ihtimali daha yüksek onun için sordum
Evet daha sonra vajinal baktı şuralarda var gibi fln dedi ama ben hiç anlamadım oda yanındaki hemşireye sordu sende bişeyler görüyormusun dedi ama baya uzun baktı görmek için.

Evet daha sonra vajinal baktı şuralarda var gibi fln dedi ama ben hiç anlamadım oda yanındaki hemşireye sordu sende bişeyler görüyormusun dedi ama baya uzun baktı görmek için.
Çok küçük olabilir bazı bünye 8. haftada görünüyor demişti doktorum sen stres yapmamaya çalış

Bende 6. haftanın basında gittim sabırsızlanıp doktorum kese var yolk var düzgün büyümüş hiç sorun yok bebeğini merak ediyorsan vajinal bakayım dedi ben istemedim 8. hafta bekleyeyim dedim doktorun tavrı çok önemli benimki hiç olumsuz konuşmadı aksine endişe edecek durum yok bu çok normal dedi

Benim doktorum o kadar üzgün konuştu ki cidden haklısın inşallah boşuna üzülmüş olurum. Zaten beklenecek başka çare yok neden en baştan o kadar moral bozuluyor ki iyide kötü de olsa şuan için yapacak bişey yok iyice stres oldum daha sa kötü oldu şimdi. Peki siz sonradan gördünüz mü bebeğinizi bekliyor musunuz

Arkadaşlar ben çok üzgünüm 6 haftalık gitmiştim kese ve yolk kesesi vardı. 8'de gittim gebelik kesesi 18 mm olmasına rağmen bebek ve kalp atışı yoktu vajinadan bakıldı. Tam emin olunmak için 2 gün arayla Beta HcG bakıldı ve 2 gün içinde 9000 küsürlerden 5000 küsürlere düştü. 24.01.2017 Salı günü kürtaj oldum. Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. İçim bomboş. Hamile olan herkese dua ediyorum sağlık sıhhatle doğursun. Hamile kalmak isterim ama beklemem lazım. İstanbul Anadolu yakası doktor tavsiyesi olan var mı? Benim durumumda olan var mı?

Hayır 10 gün sonra gideceğim

Geçmiş olsun Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin herkese 8. haftaya göre kese çok büyümemiş sanki belki o yüzden ama nedenlere değil şimdiden sonraya bakmak lazım tabiki yoksa stres olur yeniden hamilelik konusunda stres önemli faktör uzmanlara göre. İstanbul'da olmadığım için dr tavsiye edemeyeceğim inşallah Allah gönlünüze göre verir

Aminn cümlemizin inşallah

Allah sabır versin canım bende yaşadım kalbi durdu doktor bebek anneyi terketmiş dedi duyunca resmen nefes alamadım çok zor gerçekten sürekli kendimi suçladım ama allahtan geldi allah geri aldı. Ayrıca Düşükten sonra kolay oluyormuş bebek ben hemen ilk denememde olmuştu inşallah senin de olur. Hiç umudunu kaybetme en kısa sürede karnında kucağında dolsun inş

Bir adet bekledin mi canım? Yoksa hemen o ay mı hamile kaldın? Kimi doktorlar 3 ay bekleyin diyor kafam karıştı. Benim doktorum tam bir şey demedi. Yeni bir doktor bakıyorum. Rabbim kimseyi boş bırakmasın çok teşekkür ederim.

Ben 3 ay bekledim canım genetik test yaptırdım onun sonucunu bekledim 3. Ay hamile kaldım onun sonucunu bekleyeceğim için doktora sormadım bişey D diddyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…