- Konu Sahibi nehircinar
-
Doktor 1 kere kayip yasadigi icin onlem amacli veriyorum dedi banaPeki doktor mu verdi önlem için progestan bi önceki hamileliğimde kanamam olduğu için içiyordum bende. Ama gerçekten sağlıklı bebek düşmüyor benim genetik testimde bebekte genetik hastalık çıktı hayırlısı olsun herşeyin ama insan üzülmeden yapamıyor
Canım önemli olan kese büyüyor mu yol sac var mı kısmı çünkü bebek bazen 8. haftada görünebiliyor 6+3 endişelenmen için erken en az 2 hafta beklemelisinArkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim. Kese bir hafta önce gittiğime göre düzenli büyümüş fakat yolk göründü bebek görünmüyor dedi. Bir hafta sonraya randevu verdi acaba boş gebelik mi bir önceki bebeğimi de kalp atışı yüzünden kaybetmiştim böyle olup sonra görünebilir mi bebek. Yaşayan ya da yorum yapabilecek olanlar var mı çok üzgünüm
Can'ım hamilelik belirtilerin varım bulantı kusma göğüslerde hassasiyet nasılDua etmekten başka çarem yok evet . Bi kayıp yaşamıştım Eylül'de onun üzüntüsünü atlatamadan tekrar başıma gelecek diye korkuyorum. Peki kürtaj mı olunuyor yine
Bulantı yok sadece göğüslerde hassasiyet var kasık ağrım vardı geçen haftaya kadar.Can'ım hamilelik belirtilerin varım bulantı kusma göğüslerde hassasiyet nasıl
İnşallah allahım şuan herşeyden çok istiyorum. Hayırlısı allahtan ama insan umudunu kesmek İstemiyorYolk varsa bebiste vardir canim benim bebek 7-8.haftada gozuktu
Sen vajinal ultrason mu baktırdın onda görünme ihtimali daha yüksek onun için sordumİnşallah allahım şuan herşeyden çok istiyorum. Hayırlısı allahtan ama insan umudunu kesmek İstemiyor
Doktor baya ümitsiz konuştu bende o yüzden endişelendim baya internette 2 cm olması gerektiğini hala görünmezse boş gebelik olacağı yazıyordu benim 16 mm ve düzgün büyümüş inş dediklerin çıkar yürekten teşekkür ederim cvp içinCanım önemli olan kese büyüyor mu yol sac var mı kısmı çünkü bebek bazen 8. haftada görünebiliyor 6+3 endişelenmen için erken en az 2 hafta beklemelisin
Evet daha sonra vajinal baktı şuralarda var gibi fln dedi ama ben hiç anlamadım oda yanındaki hemşireye sordu sende bişeyler görüyormusun dedi ama baya uzun baktı görmek için.Sen vajinal ultrason mu baktırdın onda görünme ihtimali daha yüksek onun için sordum
Çok küçük olabilir bazı bünye 8. haftada görünüyor demişti doktorum sen stres yapmamaya çalışEvet daha sonra vajinal baktı şuralarda var gibi fln dedi ama ben hiç anlamadım oda yanındaki hemşireye sordu sende bişeyler görüyormusun dedi ama baya uzun baktı görmek için.
Bende 6. haftanın basında gittim sabırsızlanıp doktorum kese var yolk var düzgün büyümüş hiç sorun yok bebeğini merak ediyorsan vajinal bakayım dedi ben istemedim 8. hafta bekleyeyim dedim doktorun tavrı çok önemli benimki hiç olumsuz konuşmadı aksine endişe edecek durum yok bu çok normal dediDoktor baya ümitsiz konuştu bende o yüzden endişelendim baya internette 2 cm olması gerektiğini hala görünmezse boş gebelik olacağı yazıyordu benim 16 mm ve düzgün büyümüş inş dediklerin çıkar yürekten teşekkür ederim cvp için
Benim doktorum o kadar üzgün konuştu ki cidden haklısın inşallah boşuna üzülmüş olurum. Zaten beklenecek başka çare yok neden en baştan o kadar moral bozuluyor ki iyide kötü de olsa şuan için yapacak bişey yok iyice stres oldum daha sa kötü oldu şimdi. Peki siz sonradan gördünüz mü bebeğinizi bekliyor musunuzBende 6. haftanın basında gittim sabırsızlanıp doktorum kese var yolk var düzgün büyümüş hiç sorun yok bebeğini merak ediyorsan vajinal bakayım dedi ben istemedim 8. hafta bekleyeyim dedim doktorun tavrı çok önemli benimki hiç olumsuz konuşmadı aksine endişe edecek durum yok bu çok normal dedi
Hayır 10 gün sonra gideceğimBenim doktorum o kadar üzgün konuştu ki cidden haklısın inşallah boşuna üzülmüş olurum. Zaten beklenecek başka çare yok neden en baştan o kadar moral bozuluyor ki iyide kötü de olsa şuan için yapacak bişey yok iyice stres oldum daha sa kötü oldu şimdi. Peki siz sonradan gördünüz mü bebeğinizi bekliyor musunuz
Geçmiş olsun Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin herkese 8. haftaya göre kese çok büyümemiş sanki belki o yüzden ama nedenlere değil şimdiden sonraya bakmak lazım tabiki yoksa stres olur yeniden hamilelik konusunda stres önemli faktör uzmanlara göre. İstanbul'da olmadığım için dr tavsiye edemeyeceğim inşallah Allah gönlünüze göre verirArkadaşlar ben çok üzgünüm 6 haftalık gitmiştim kese ve yolk kesesi vardı. 8'de gittim gebelik kesesi 18 mm olmasına rağmen bebek ve kalp atışı yoktu vajinadan bakıldı. Tam emin olunmak için 2 gün arayla Beta HcG bakıldı ve 2 gün içinde 9000 küsürlerden 5000 küsürlere düştü. 24.01.2017 Salı günü kürtaj oldum. Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. İçim bomboş. Hamile olan herkese dua ediyorum sağlık sıhhatle doğursun. Hamile kalmak isterim ama beklemem lazım. İstanbul Anadolu yakası doktor tavsiyesi olan var mı? Benim durumumda olan var mı?
Geçmiş olsun Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin herkese 8. haftaya göre kese çok büyümemiş sanki belki o yüzden ama nedenlere değil şimdiden sonraya bakmak lazım tabiki yoksa stres olur yeniden hamilelik konusunda stres önemli faktör uzmanlara göre. İstanbul'da olmadığım için dr tavsiye edemeyeceğim inşallah Allah gönlünüze göre verir
Canim ben 5+6 da keseyi ve yolk saci gördük doktor 7+2 de çağırdı daha önce gelme göremeyebiliriz dedi hiç telaş yapma çünkü erken olabilir..Bulantı yok sadece göğüslerde hassasiyet var kasık ağrım vardı geçen haftaya kadar.
Allah sabır versin canım bende yaşadım kalbi durdu doktor bebek anneyi terketmiş dedi duyunca resmen nefes alamadım çok zor gerçekten sürekli kendimi suçladım ama allahtan geldi allah geri aldı. Ayrıca Düşükten sonra kolay oluyormuş bebek ben hemen ilk denememde olmuştu inşallah senin de olur. Hiç umudunu kaybetme en kısa sürede karnında kucağında dolsun inşArkadaşlar ben çok üzgünüm 6 haftalık gitmiştim kese ve yolk kesesi vardı. 8'de gittim gebelik kesesi 18 mm olmasına rağmen bebek ve kalp atışı yoktu vajinadan bakıldı. Tam emin olunmak için 2 gün arayla Beta HcG bakıldı ve 2 gün içinde 9000 küsürlerden 5000 küsürlere düştü. 24.01.2017 Salı günü kürtaj oldum. Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. İçim bomboş. Hamile olan herkese dua ediyorum sağlık sıhhatle doğursun. Hamile kalmak isterim ama beklemem lazım. İstanbul Anadolu yakası doktor tavsiyesi olan var mı? Benim durumumda olan var mı?
Allah sabır versin canım bende yaşadım kalbi durdu doktor bebek anneyi terketmiş dedi duyunca resmen nefes alamadım çok zor gerçekten sürekli kendimi suçladım ama allahtan geldi allah geri aldı. Ayrıca Düşükten sonra kolay oluyormuş bebek ben hemen ilk denememde olmuştu inşallah senin de olur. Hiç umudunu kaybetme en kısa sürede karnında kucağında dolsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?