6+5 te bebek görülmemesi 😕

Ahh be ablam... Cok üzüldüm doktor bugun donuk donuk bos gebelik diyince
Hemen stres yapma abla ya hem öyle olsa Allah korusun Dr un da böyle derdi belki de göremedi Dr inşallah yarın gönlün ferahlar abla Allah büyüktür ümidini yitirme

Ben de 7+4 te gittiğimde ilk etapta göremedi devlet hastanesinde doktor.biraz daha büyüttü ekranı o zaman bile çok çok zor göründü. 6+6 ile uyumlu dedi. Bir de diger doktor baksin. Saglikli ve hayırlı olsun inşallah. Icini ferah tut.

abimler ilk bebeklerinde 3 hastane gezdiler bebegi goremedi doktorlar, sonra baska bir doktora gittiler ki bebek 10 haftalik olmus bile:) bebegi gordukten bir hafta sonra cinsiyetini ogrendiler dusunun

Ah kuzum ne yapayim biliyorsun basindan beri sureclerimi. Bide ustune bugun doktor oyle diyince gercekten uzuldum. Yarin sabah 10 da ogrenmis olurum sonuc her ne ise

Zaten yarin ozeldeki doktorum bebegi gorurse bi daha devlete gitmem herhalde hic. 2.gözu eksik kalsin cok üzüldüm kac saattir.

abimler ilk bebeklerinde 3 hastane gezdiler bebegi goremedi doktorlar, sonra baska bir doktora gittiler ki bebek 10 haftalik olmus bile:) bebegi gordukten bir hafta sonra cinsiyetini ogrendiler dusunun
Oo o derece he :) Bakalim benim surec nasil ilerleyecek Yarin sabah ogrenmis olucam

Ben ilk çocuğum 7+3 haftalık iken gördük..
İkizlerin birini de 7. Hafta da diğerini 12.haftada gördü doktorlar.. Doktorlar diyorum çünkü Zorlu geçmişti 5-6 doktor gezmiş tik 12 haftaya kadar

Benimde tam olarak 7.haftada gorundu . Genelde ilk haftalarda bazen cihazlar karindan gormuyor alttan bakilmasi gerekiyor.

Aynısı başıma geldi şimdi yavrum doğduda icerde oyun oynuyor ablası..:) neden hemen olumsuz konusurlar anlamak mümkün değil.bikacgun geçince net görünür merak etme.birde vajinal bakincada daha iyi anlasilir

Aynısı başıma geldi şimdi yavrum doğduda icerde oyun oynuyor ablası..:) neden hemen olumsuz konusurlar anlamak mümkün değil.bikacgun geçince net görünür merak etme.birde vajinal bakincada daha iyi anlasilir
Ah Allah bagislasin canimbenimde var bi tane yavrum. İkinci istemistik bakalim artik kismetimizde ne varsa Yarin sabah haber vericem hepinize canim

Ah kuzum ne yapayim biliyorsun basindan beri sureclerimi. Bide ustune bugun doktor oyle diyince gercekten uzuldum. Yarin sabah 10 da ogrenmis olurum sonuc her ne ise
Insallah canim hersey guzel olur Allahin izniyle,haber et mutlaka
Benimde kanama yoktu ama bugun 15-20dakika hava almaya ciktim hemen gelmis ,yarinda kan tahliline gitmem lazim

Insallah canim hersey guzel olur Allahin izniyle,haber et mutlaka
Benimde kanama yoktu ama bugun 15-20dakika hava almaya ciktim hemen gelmis ,yarinda kan tahliline gitmem lazim
Cikma canim boşver kritik zamanlardasin yinede az daha disini sık kuzum. İnsallah guzel sonuclanicak

Bu doktor bana neden bu kadar olumsuz konustu ki burdan okudugum kadariyla cok olmus boyle duyan. İnsallah bosu bosuna uzuluyorumdur
üzme hemen kendini, vajinalden bakmamışlar okuduğum kadarıyla, karından görünmemiş olabilir.görünmeye başlamış dedikten sonra buhar olmadı ya bu çocuk.devlette cihazlar özelden eski oluyor genelde.özellerdeki cihazlar daha ayrıntılı görüyor genelde.her doktor her an göremeyebiliyor falan.sıkma canını hemen

Ah valla canim bi an once yarin olsa da doktordan da guzel biseyler duysam o kadar dayanamadim ki sabah ilk randevulardan birisine aldim. Olumlu-olumsuz ne ise ogreneyim belirsizlik cok kötü. Bu gidecegim doktorum gecen hafta olusmaya baslamisti demisti iste bakalim yarin ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…