- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.639
- 598
son regli tarihinizden hesapliyorsunuzYa kusura bakmayın konunuzu baltalıyorum, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ama bişey sormak istiyorum bu hafta hesaplamada x+y haftalık olayı neye göre yapılıyor? Bi türlü basmadı kafam. Ben soranlara çünkü 3 aylık falan diyorum hep, asla net hafta olayını çözemedim
İnsallah canim bakalim yarin sabah gidicem uyku tutmuyorkizima asilama ile hamile kaldim kanda gebelik onaylanimca dr 9.haftada gel hem bebegi hem keseyi goruruz dedi daha oncesinde de cagirmadi
çokta bilgili iyi bir proftur kendisi 9.haftaya kadar bozmayin moralinizi
İnsallah canim benim yarin sabah 10 gibi ogrenmis olucam sonuc her ne iseYarin muayeneye birazcik sıkışık gidin, ilk haftalar muayenelerde sıkışık olmak bebisin daha rahat görülmesini sağliyor. Gönlünüzü ferah tutun, ben de 6+4te ilk muayeneme gidip bebisi gördüm ama dedigim gibi 12. Haftaya kadar idrara sıkısık olmakta önemliyarin güzel haberlerinizi bekliyoruz
son regli tarihinizden hesapliyorsunuz
ultrason goruntulerinizdede yazar
Ay çok utandım şuanCinnetnur seni cok seviyorum ben biliyor musuntakip ediyorum yazilarini cogu zaman. Simdi konuna bakicam insallah oyledir benimkide canim❤
Aynen canim biraz daha sabir insallah saglikla dogsun baska bisey istemiyorumCikma canim boşver kritik zamanlardasin yinede az daha disini sık kuzum. İnsallah guzel sonuclanicak
Böyle doktorlarin hakkından bazıları geliyor aslında hakediyorlar daBen aslinda ozelde doktoruma gidiyordum ama hadi bi devlete muayne olayim diye ilk defa bugun gittim. Gitmez olaydimgorevlendirme olarak gelmis zaten hastaneye. Bana sordugu ilk soru neden buraya geliyosun ki burda doktor yok ben gorevlendirme geliyorum. Nerden bileyim böyle oldugunu boyle bakakaldim
Hastahaneye geldim sira bekliyorum kizlar
daha çok yeni canım alttan bakarlarsa görürler bu haftalarda bebeği 8. haftada anca gözükür karındanMerhaba kızlar hepinize iyi akşamlar.
Normalde ozelde olan bir doktora gidiyordum ama ikinci bi goz olmasi açısından bugun devlete de muayne olmak istedim. 6+5 hamileyim doktor kesenin olduğunu ancak bebegin olmadığını, bos gebelik olabilcegini söyledi ve olumsuz konustu
Yarın ozeldeki doktoruma gidecegim ama sizlere danışmak istedim bu şekilde olupta sonradan bebegi görünen oldu mu?
Devletteki doktor bugun karından baktı ve goremedi. Gecen hafta ozeldeki doktorum yine karindan baktığında bebek oluşumu görüyorum daha cok yeni olusuyor demisti.
Biliyorum konunun yeri burasi degil ama gercekten cok uzgunum @Mune en azindan bir sure konum burda kalabilir mi? Belki daha fazla kisi gorebilir, belki bana umut olur
Cevaplarınız icin teşekkür ederim.
Sizin ne zaman gorulmustu acaba hatirliyor musunuz? Doktor o kadar olumsuzdu ki dun cok uzuldumdaha çok yeni canım alttan bakarlarsa görürler bu haftalarda bebeği 8. haftada anca gözükür karından
Muayene olabildiniz mi?Sizin ne zaman gorulmustu acaba hatirliyor musunuz? Doktor o kadar olumsuzdu ki dun cok uzuldum
Cok sevindim, saglikla kucaginiza alinKızlar cok şükür dediginiz gibi çıktı ❤Bebegi ve kalp atımını gorduk cok şükür Allaha. Ama kanama alanlarinda var dedi. Oglumdan da aliskinim onda da kanama alanlarim vardi. Senin rahminin ozelligi bu sekilde dedi.
Ama kalp atimini duyduk sukur.
Allah devlet hastanesine gitmek durumunda olanlara gercekten yardim etsin. O mecburiyette olsam suan hala uzuluyor olacaktim. Tabiki kanama alaninin olmasi da uzucu ama yine de umudum varoglumda da vardi cunku. 20.haftaya kadar surmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?