6+5 te bebek görülmemesi 😕

son regli tarihinizden hesapliyorsunuz
ultrason goruntulerinizdede yazar

kizima asilama ile hamile kaldim kanda gebelik onaylanimca dr 9.haftada gel hem bebegi hem keseyi goruruz dedi daha oncesinde de cagirmadi
çokta bilgili iyi bir proftur kendisi 9.haftaya kadar bozmayin moralinizi
İnsallah canim bakalim yarin sabah gidicem uyku tutmuyor

İnsallah canim benim yarin sabah 10 gibi ogrenmis olucam sonuc her ne ise

Konuda o kadar çok gebelik takvimi var ki yanlıslıkla basıvermişim eklemek için az daha gebe kalıyordum amanin

İnşaAllah görün bebişinizi ve sağlıkla kucağınıza alın bütün anne adaylarıyla birlikte :)

Cikma canim boşver kritik zamanlardasin yinede az daha disini sık kuzum. İnsallah guzel sonuclanicak
Aynen canim biraz daha sabir insallah saglikla dogsun baska bisey istemiyorum
Rabbim sanada ve tum hamilelere yardimci olsun insallah saglikla bebisleri kucagimiza aliriz ♥

Böyle doktorlarin hakkından bazıları geliyor aslında hakediyorlar da

Vajinal baktirin, bebek cok yeni, karindan ultrasonla gorulmemesi gayet dogal.

6 haftalıkken benimde karnımdan görememişti dr, tabi ben bi panik oldum, vajinadan baktı cillop gibi görünüyordu :)

daha çok yeni canım alttan bakarlarsa görürler bu haftalarda bebeği 8. haftada anca gözükür karından

daha çok yeni canım alttan bakarlarsa görürler bu haftalarda bebeği 8. haftada anca gözükür karından
Sizin ne zaman gorulmustu acaba hatirliyor musunuz? Doktor o kadar olumsuzdu ki dun cok uzuldum

Geç döllenme olmuş olabilir. Regl tarihinize göre 6+5'dir ama geç döllenme ise daha küçük olabilir. Benim ikinci gebeliğimde kesem 7. haftada karından görülmedi, doktorum alt muayene yaptı. Önce kese oluşur unutmayın. Umarım bebeğiniz sizinledir.

Allahım inşallah sağlıklı bebeğini görmeyi nasip eder inşallah.

Haftam sizin gibiyken kanama şikayetiyle hastaneye yattım. Düzensiz kesem vardı. Hem vajinal hem de göbekten ultrasonda bebek görülmedi. Bu bebek yok . Sekize kadar bekleyelim kalp atışı için sonrası malum konuşmalar. Bekledik bizde hatta sekizinci haftadaki kontrolüme hastane çantamla gittim kürtaj olcam diye. Olmaz diye hem özelde hem de devlette söylediler çünkü. Şimdi 21 haftalık çok sağlıklı bi kız bebeğe hamileyim. Merak etme sabret geçecektir.

Kızlar cok şükür dediginiz gibi çıktı Bebegi ve kalp atımını gorduk cok şükür Allaha. Ama kanama alanlarinda var dedi. Oglumdan da aliskinim onda da kanama alanlarim vardi. Senin rahminin ozelligi bu sekilde dedi.
Ama kalp atimini duyduk sukur.
Allah devlet hastanesine gitmek durumunda olanlara gercekten yardim etsin. O mecburiyette olsam suan hala uzuluyor olacaktim. Tabiki kanama alaninin olmasi da uzucu ama yine de umudum var oglumda da vardi cunku. 20.haftaya kadar surmustu.

Cok sevindim, saglikla kucaginiza alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…