- 25 Haziran 2018
- 233
- 649
- 103
- 30
Merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar.
Normalde ozelde olan bir doktora gidiyordum ama ikinci bi goz olmasi açısından bugun devlete de muayne olmak istedim. 6+5 hamileyim doktor kesenin olduğunu ancak bebegin olmadığını, bos gebelik olabilcegini söyledi ve olumsuz konustu
Yarın ozeldeki doktoruma gidecegim ama sizlere danışmak istedim bu şekilde olupta sonradan bebegi görünen oldu mu?
Devletteki doktor bugun karından baktı ve goremedi. Gecen hafta ozeldeki doktorum yine karindan baktığında bebek oluşumu görüyorum daha cok yeni olusuyor demisti.
Biliyorum konunun yeri burasi degil ama gercekten cok uzgunum @Mune en azindan bir sure konum burda kalabilir mi? Belki daha fazla kisi gorebilir, belki bana umut olur
Cevaplarınız icin teşekkür ederim.
Benim de başımdan geçti maalesef,ama benim 8 haftalıkti Dr adet tarihini karıştırmış olabilirsin demişti.Bebek görünmediği için küçüktür biraz daha bekleyelim dedi.9 haftadan sonra kanamam başladı ve kürtaj olmak zorunda kaldım .Ama siz biraz daha küçük çünkü zaten Allah korusun boş gebelik ise vücut atmaya çalışıyormuş ve kanama başlıyormuş Dr öyle söylemişti.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Yalnız yarın biraz acele olabilir.belki yarın bile görünmeye olur.basima geldiği için biliyorum.3-4 gün beklemenizi tavsiye ediyorumAh Allah bagislasin canimbenimde var bi tane yavrum. İkinci istemistik bakalim artik kismetimizde ne varsa Yarin sabah haber vericem hepinize canim
Bana su ana kadar kimse vajinal muayneyi teklif etmedi canim. İlk cocugumda zaten hic gerek olmamisti erken görülmüştü ama eger yarin karindan gorulmezse vajinal bakmasini istiycem doktorumdanKarında görünmez...
İlk 12 hafta vajinal daha iyi her zaman ki ametikada ilk 5.ay hep vajinal muayene var.
Nedense bizim milletimiz düşük yapacak diye ödü kopuyor
Ama yarin gidecegim doktorum gecen hafta bebek olusumu goruyorum demisti oyle olunca yarin gitmek mantikli geldi aslinda ama bilemedimYalnız yarın biraz acele olabilir.belki yarın bile görünmeye olur.basima geldiği için biliyorum.3-4 gün beklemenizi tavsiye ediyorum
Muhakkak isteyin.Bana su ana kadar kimse vajinal muayneyi teklif etmedi canim. İlk cocugumda zaten hic gerek olmamisti erken görülmüştü ama eger yarin karindan gorulmezse vajinal bakmasini istiycem doktorumdan
Bu doktorlar neden boyle gercekten anlamiyorumDevlet hastanelerinin ultrason cihazları bi tık geride oluyor. Ondan görülmemiş olabilir. Üzülmeyin. Benide pazartesi günü bi doktor kürtaja alacaktı. Mol gebelik hemrn alalım dedi. Kendi doktorum yok öyle bişey dedi. Başka bi doktora gittik kalp atışı duyuldu çok derinden. Riskli bi gebelik ama ilk doktora kalsa beklemeye gerek bile yoktu. Hiç şans tanımayıp direkt alacaktı.
Su mesajinin bende olusturdugu mutlulugu bir bilsenCanim Bende 6+4 e kadar sadce kese gördüm sonra ertesi gün kalp atımı ve bebeği sorun yapma
Inşallah Rabbim gönlüne göre versin daha 2 aylık benimkide sizin için dua edicem❤Su mesajinin bende olusturdugu mutlulugu bir bilsen ❤ Hayirlisiyla benim yavrumda gorulsun
Allah razi olsun. Allah hepimizin yavrusunu korusun.Inşallah Rabbim gönlüne göre versin daha 2 aylık benimkide sizin için dua edicem❤
Ben aslinda ozelde doktoruma gidiyordum ama hadi bi devlete muayne olayim diye ilk defa bugun gittim. Gitmez olaydimDevlet hastanelerindeki doktorlara bişe oldu bu sene başından saviyorlar yine ..hamilelere bile yeni haftalarda kalp atışı duyamazsalarkurtaja geldemeye başladılar .telkin yok teselli yok ymut yok...devletteki doktorların ağız kokusunu çekmek zorunda olan herkeseallahtan sabir diliyorum
Cinnetnur seni cok seviyorum ben biliyor musun"CinnetNur Bebeklendi" ama bitmedi..
bende boşuna telaş edip açtığım konumu buraya bırakayım.
benimki doktorun makinasından kaynaklanmıştı umarım seninki de öyle bir şeydir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?