6+5 te bebek görülmemesi 😕

Karında görünmez...
İlk 12 hafta vajinal daha iyi her zaman ki ametikada ilk 5.ay hep vajinal muayene var.
Nedense bizim milletimiz düşük yapacak diye ödü kopuyor

Ah Allah bagislasin canimbenimde var bi tane yavrum. İkinci istemistik bakalim artik kismetimizde ne varsa Yarin sabah haber vericem hepinize canim
Yalnız yarın biraz acele olabilir.belki yarın bile görünmeye olur.basima geldiği için biliyorum.3-4 gün beklemenizi tavsiye ediyorum

Karında görünmez...
İlk 12 hafta vajinal daha iyi her zaman ki ametikada ilk 5.ay hep vajinal muayene var.
Nedense bizim milletimiz düşük yapacak diye ödü kopuyor
Bana su ana kadar kimse vajinal muayneyi teklif etmedi canim. İlk cocugumda zaten hic gerek olmamisti erken görülmüştü ama eger yarin karindan gorulmezse vajinal bakmasini istiycem doktorumdan

Yalnız yarın biraz acele olabilir.belki yarın bile görünmeye olur.basima geldiği için biliyorum.3-4 gün beklemenizi tavsiye ediyorum
Ama yarin gidecegim doktorum gecen hafta bebek olusumu goruyorum demisti oyle olunca yarin gitmek mantikli geldi aslinda ama bilemedim

Bakalim artik hakkimda hayirlisi ne ise oyle olsun canim Uzuldum tabiki ama vardir bir hayir

Bana su ana kadar kimse vajinal muayneyi teklif etmedi canim. İlk cocugumda zaten hic gerek olmamisti erken görülmüştü ama eger yarin karindan gorulmezse vajinal bakmasini istiycem doktorumdan
Muhakkak isteyin.
Doktorlar insanların tepkilerine dolayı teklif etmiyorlar genelde
Ben kendim istemiştim çünkü riskliydi kanamam oluyordu 12 13 hafta vajinal muayene oldum.
Sonra karınA geçtik.

Devlet hastanelerinin ultrason cihazları bi tık geride oluyor. Ondan görülmemiş olabilir. Üzülmeyin. Benide pazartesi günü bi doktor kürtaja alacaktı. Mol gebelik hemrn alalım dedi. Kendi doktorum yok öyle bişey dedi. Başka bi doktora gittik kalp atışı duyuldu çok derinden. Riskli bi gebelik ama ilk doktora kalsa beklemeye gerek bile yoktu. Hiç şans tanımayıp direkt alacaktı.

Bu doktorlar neden boyle gercekten anlamiyorum iyiki o doktoru dinlememissin canim

Yarin muayeneye birazcik sıkışık gidin, ilk haftalar muayenelerde sıkışık olmak bebisin daha rahat görülmesini sağliyor. Gönlünüzü ferah tutun, ben de 6+4te ilk muayeneme gidip bebisi gördüm ama dedigim gibi 12. Haftaya kadar idrara sıkısık olmakta önemli yarin güzel haberlerinizi bekliyoruz

kizima asilama ile hamile kaldim kanda gebelik onaylanimca dr 9.haftada gel hem bebegi hem keseyi goruruz dedi daha oncesinde de cagirmadi
çokta bilgili iyi bir proftur kendisi 9.haftaya kadar bozmayin moralinizi

Ya kusura bakmayın konunuzu baltalıyorum, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ama bişey sormak istiyorum bu hafta hesaplamada x+y haftalık olayı neye göre yapılıyor? Bi türlü basmadı kafam. Ben soranlara çünkü 3 aylık falan diyorum hep, asla net hafta olayını çözemedim

Devlet hastanelerindeki doktorlara bişe oldu bu sene başından saviyorlar yine ..hamilelere bile yeni haftalarda kalp atışı duyamazsalarkurtaja geldemeye başladılar .telkin yok teselli yok ymut yok...devletteki doktorların ağız kokusunu çekmek zorunda olan herkeseallahtan sabir diliyorum

Ben aslinda ozelde doktoruma gidiyordum ama hadi bi devlete muayne olayim diye ilk defa bugun gittim. Gitmez olaydim gorevlendirme olarak gelmis zaten hastaneye. Bana sordugu ilk soru neden buraya geliyosun ki burda doktor yok ben gorevlendirme geliyorum. Nerden bileyim böyle oldugunu boyle bakakaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…