- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Pazartesiİnsallah canim benim❤sen ne zaman gideceksin doktora?
Kanama alanı benim ilk hamileliğimde vardı. Aylarca süren dehşet kanamalarım oldu, progestan iğneleriyle dart tahtasına dönmüştüm. Şuan 4 yaşında sıpam. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Devlete mi gittin ozele mi canim? Herkes yaziyordu ama inanmazdim devletin cihaziyla ozelin cihazi arasinda cok fark varmış cok şaşırdım. Duymustum ama farkin boyutunun bu olduguna uzuldum acikcasi. Sonucta ozele herkesin imkani yetmeyebilir ne üzücüdun devletteki doktor bana donuk donuk bos bu gebelik dedi kese duzensiz dedi.
Bugun ozeldeki doktorum kalp atimini duyurdu minigimin ❤ Kese normal dedi.
Dunku doktorun soyleyipta dogru çıktığı tek sey kanama alani ama Allaha emanet olalim o zaten baslangictan itibaren hep vardi
Ultrason aleti ve annenn kilo drumu fark yaratiyor hayirlisi icin dua et bekleMerhaba kızlar hepinize iyi akşamlar.
Normalde ozelde olan bir doktora gidiyordum ama ikinci bi goz olmasi açısından bugun devlete de muayne olmak istedim. 6+5 hamileyim doktor kesenin olduğunu ancak bebegin olmadığını, bos gebelik olabilcegini söyledi ve olumsuz konustu
Yarın ozeldeki doktoruma gidecegim ama sizlere danışmak istedim bu şekilde olupta sonradan bebegi görünen oldu mu?
Devletteki doktor bugun karından baktı ve goremedi. Gecen hafta ozeldeki doktorum yine karindan baktığında bebek oluşumu görüyorum daha cok yeni olusuyor demisti.
Biliyorum konunun yeri burasi degil ama gercekten cok uzgunum @Mune en azindan bir sure konum burda kalabilir mi? Belki daha fazla kisi gorebilir, belki bana umut olur
Cevaplarınız icin teşekkür ederim.
Yok.cevap olarak hakkından gelmek demek istedim...diğer türlüsünü destekleyecek kadar canı değilim de ..mesela doktorlardan cekiniyoruz o ters cevaplara verilecek çok.cevap varken başka bir hasta çatır çatır kendini savunabiliyor o yaniHakkından gelmek derken, dava etmeyi filan ima ediyorsunuzdur umarım. Diğer türlü bayağı talihsiz bir cümle olur çünkü. Hasta yakınları tarafından öldürülen doktorlar da var biliyorsunuz.
Ben de özele gittim ama üstten görünmedi benimki daha küçük sanırım. Alttan bakınca gördü ama. Kalp atışı duyulmadı salı günü de kalp atışı için gidicez. İnşallah duyarız da bu kaygı da biter. İnsan sürekli acaba iyi mi acaba herşey yolunda mı diye kaygı ediyor, o da zor bir durum. Senin duymana çok sevindim. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz içinDevlete mi gittin ozele mi canim? Herkes yaziyordu ama inanmazdim devletin cihaziyla ozelin cihazi arasinda cok fark varmış cok şaşırdım. Duymustum ama farkin boyutunun bu olduguna uzuldum acikcasi. Sonucta ozele herkesin imkani yetmeyebilir ne üzücüdun devletteki doktor bana donuk donuk bos bu gebelik dedi kese duzensiz dedi.
Bugun ozeldeki doktorum kalp atimini duyurdu minigimin ❤ Kese normal dedi.
Dunku doktorun soyleyipta dogru çıktığı tek sey kanama alani ama Allaha emanet olalim o zaten baslangictan itibaren hep vardi
7 haftada alttan gözüktüSizin ne zaman gorulmustu acaba hatirliyor musunuz? Doktor o kadar olumsuzdu ki dun cok uzuldum
Çok sevindim adınıza. Zaten tahmin etmiştim çünkü gercekten sigortanın cihazları çok geri. Hatta ben tedavi görürken ilaç yazdırmaya gitmiştim sigortaya. Beklerken 4, aylık hamile bir bayan vardı cinsiyet öğrenecek diye çok heycanlıydı Doktor ona demiş ki" bu cihazla suan sadece yaşadığını söyleyebilirim cinsiyeti göremem cihaz eski"Devlete mi gittin ozele mi canim? Herkes yaziyordu ama inanmazdim devletin cihaziyla ozelin cihazi arasinda cok fark varmış cok şaşırdım. Duymustum ama farkin boyutunun bu olduguna uzuldum acikcasi. Sonucta ozele herkesin imkani yetmeyebilir ne üzücüdun devletteki doktor bana donuk donuk bos bu gebelik dedi kese duzensiz dedi.
Bugun ozeldeki doktorum kalp atimini duyurdu minigiminKese normal dedi.
Tahmin edebiliyorum canim ama gercekten yazık. Ya hep devlete gitmek durumunda olsaydim suan hala evde agliyor olurdum. Tamam hadi cihaz eski ama bence doktordan da kaynakli cunku bana elimdeki cihaz eski eger varsa bile bende gorulmez diyebilirdi benceYazık bu insanlara keşke devletede güzel cihazlar gelse sonucta herkes özele gidemez ki. 12.yılımda tüp bebekle bebeğime kavuştum. Düşünün giden parayı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Gordum canim bugun özelde cok sukurErken daha benimde 7+3 ye görüldü. 6+3 gorulmedi
Ohh cok sukur canim gozun aydinGordum canim bugun özelde cok sukur ❤ 6+6 dım bugun. Duyduk kalbi
Oyle yapiyorum bitanemOhh cok sukur canim gozun aydinArtik stres yapma dinlen bol bol ♥♥♥
Canım nasılsın iyi misin?Oyle yapiyorum bitanem ❤
İyiyim canim cok sukur. Ama icimdeki kanama alanlarini merak ediyorum ne durumdalar buyuduler mi kuculduler miCanım nasılsın iyi misin?
İnşallah sağlıcakla geçireceksin .Bol bol uzan dinlen ..Ben gittim bebek 3 gün küçük görünüyormuş haftaya bir daha bakacak gelişimi nasıl diye ..Valla oğlumda hiçbir sey bilmiyormusum şimdi diken üstündeyim .İyiyim canim cok sukur. Ama icimdeki kanama alanlarini merak ediyorum ne durumdalar buyuduler mi kuculduler miAkmiyor dışarı. Bakalim nasil ilerliycek surec.
Sen nasilsin asıl? Sende var mi haberler?
10 gune kadar normal canim kucuk buyuk gozukmesiİnşallah sağlıcakla geçireceksin .Bol bol uzan dinlen ..Ben gittim bebek 3 gün küçük görünüyormuş haftaya bir daha bakacak gelişimi nasıl diye ..Valla oğlumda hiçbir sey bilmiyormusum şimdi diken üstündeyim .
Hepimiz için her şey sağlıcakla olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?