6+5 te bebek görülmemesi 😕

Kanama alanı benim ilk hamileliğimde vardı. Aylarca süren dehşet kanamalarım oldu, progestan iğneleriyle dart tahtasına dönmüştüm. Şuan 4 yaşında sıpam. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ultrason aleti ve annenn kilo drumu fark yaratiyor hayirlisi icin dua et bekle

Karından usg ile görülmemesi normal.
Benim vajinal takip ediliyor genellikle, bir dr da kalma diğer dr lara da sor derim.

Bende de ilk doktor normal ultrasonda gördüğü halde ikinci doktor 2 hafta sonra görmemişti.
Vajinal bakılınca görüldü.
Başka bir doktora gitmeni öneririm.

Hakkından gelmek derken, dava etmeyi filan ima ediyorsunuzdur umarım. Diğer türlü bayağı talihsiz bir cümle olur çünkü. Hasta yakınları tarafından öldürülen doktorlar da var biliyorsunuz.
Yok.cevap olarak hakkından gelmek demek istedim...diğer türlüsünü destekleyecek kadar canı değilim de ..mesela doktorlardan cekiniyoruz o ters cevaplara verilecek çok.cevap varken başka bir hasta çatır çatır kendini savunabiliyor o yani

Ben de özele gittim ama üstten görünmedi benimki daha küçük sanırım. Alttan bakınca gördü ama. Kalp atışı duyulmadı salı günü de kalp atışı için gidicez. İnşallah duyarız da bu kaygı da biter. İnsan sürekli acaba iyi mi acaba herşey yolunda mı diye kaygı ediyor, o da zor bir durum. Senin duymana çok sevindim. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Bebeği 7+ küsürlerde vajinal usg ile görmüştük. 8 haftaya kadar görünmeyebilir normal. Ama sonrasında görünmüyorsa sıkıntıdır. Yolk sacın görünmesi gerekiyor ama şuan

Hiç endişe etme devletin cihazları özellerin az gerisinde hal böyleyken bu haftada üstten muayeneye görmesi zaten zor. Hemi Çok sevindim adınıza. Zaten tahmin etmiştim çünkü gercekten sigortanın cihazları çok geri. Hatta ben tedavi görürken ilaç yazdırmaya gitmiştim sigortaya. Beklerken 4, aylık hamile bir bayan vardı cinsiyet öğrenecek diye çok heycanlıydı Doktor ona demiş ki" bu cihazla suan sadece yaşadığını söyleyebilirim cinsiyeti göremem cihaz eski"

Yazık bu insanlara keşke devletede güzel cihazlar gelse sonucta herkes özele gidemez ki. 12.yılımda tüp bebekle bebeğime kavuştum. Düşünün giden parayı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yazık bu insanlara keşke devletede güzel cihazlar gelse sonucta herkes özele gidemez ki. 12.yılımda tüp bebekle bebeğime kavuştum. Düşünün giden parayı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tahmin edebiliyorum canim ama gercekten yazık. Ya hep devlete gitmek durumunda olsaydim suan hala evde agliyor olurdum. Tamam hadi cihaz eski ama bence doktordan da kaynakli cunku bana elimdeki cihaz eski eger varsa bile bende gorulmez diyebilirdi bence

Canım nasılsın iyi misin?
İyiyim canim cok sukur. Ama icimdeki kanama alanlarini merak ediyorum ne durumdalar buyuduler mi kuculduler mi Akmiyor dışarı. Bakalim nasil ilerliycek surec.
Sen nasilsin asıl? Sende var mi haberler?

İyiyim canim cok sukur. Ama icimdeki kanama alanlarini merak ediyorum ne durumdalar buyuduler mi kuculduler mi Akmiyor dışarı. Bakalim nasil ilerliycek surec.
Sen nasilsin asıl? Sende var mi haberler?
İnşallah sağlıcakla geçireceksin .Bol bol uzan dinlen ..Ben gittim bebek 3 gün küçük görünüyormuş haftaya bir daha bakacak gelişimi nasıl diye ..Valla oğlumda hiçbir sey bilmiyormusum şimdi diken üstündeyim .

Hepimiz için her şey sağlıcakla olsun inşallah

10 gune kadar normal canim kucuk buyuk gozukmesi Allaha emanet olalim hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…