Çok şükür çok çok sevindim.Kızlar cok şükür dediginiz gibi çıktı ❤Bebegi ve kalp atımını gorduk cok şükür Allaha. Ama kanama alanlarinda var dedi. Oglumdan da aliskinim onda da kanama alanlarim vardi. Senin rahminin ozelligi bu sekilde dedi.
Ama kalp atimini duyduk sukur.
Allah devlet hastanesine gitmek durumunda olanlara gercekten yardim etsin. O mecburiyette olsam suan hala uzuluyor olacaktim. Tabiki kanama alaninin olmasi da uzucu ama yine de umudum varoglumda da vardi cunku. 20.haftaya kadar surmustu.
Harika haber :)Kızlar cok şükür dediginiz gibi çıktı ❤Bebegi ve kalp atımını gorduk cok şükür Allaha. Ama kanama alanlarinda var dedi. Oglumdan da aliskinim onda da kanama alanlarim vardi. Senin rahminin ozelligi bu sekilde dedi.
Allah devlet hastanesine gitmek durumunda olanlara gercekten yardim etsin. O mecburiyette olsam suan hala uzuluyor olacaktim. Tabiki kanama alaninin olmasi da uzucu ama yine de umudum varoglumda da vardi cunku. 20.haftaya kadar surmustu.
Cok sagol Lale ablacim seni cok seviyorumÇok şükür çok çok sevindim.
İnşallah kanamalar da hemen biter.
Sağlıkla,mutlulukla kucağına aldığın günleri de okuruz inşallah.
Ah canım!Cok sagol Lale ablacim seni cok seviyorum ❤ Takip ediyorum. Cok olumlu, pozitif birisisin o kadar bellikiiyiki varsin
Gözünüz aydın şimdi sabırla yatıp bekleme vakti aman yormayın kendinizi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaKızlar cok şükür dediginiz gibi çıktıBebegi ve kalp atımını gorduk cok şükür Allaha. Ama kanama alanlarinda var dedi. Oglumdan da aliskinim onda da kanama alanlarim vardi. Senin rahminin ozelligi bu sekilde dedi.
Kızlar cok şükür dediginiz gibi çıktı ❤Bebegi ve kalp atımını gorduk cok şükür Allaha. Ama kanama alanlarinda var dedi. Oglumdan da aliskinim onda da kanama alanlarim vardi. Senin rahminin ozelligi bu sekilde dedi.
Aminnn ablaAllah razi olsun hepinizden cok sag olun var olun❤ İnsallah tum guzel haber bekleyen kim varsa alsin o guzel habero
gözünaydın canımKızlar cok şükür dediginiz gibi çıktı ❤Bebegi ve kalp atımını gorduk cok şükür Allaha. Ama kanama alanlarinda var dedi. Oglumdan da aliskinim onda da kanama alanlarim vardi. Senin rahminin ozelligi bu sekilde dedi.
bir başak burcu olarak iyi gelecektirneden yatamıyosun canım, ben evde olsam yatardım vallahi paso : )
bazen oluyor di mi, ben de bugün çook enerjik ve mutluyum ama iş yapmak istemiyorum keşke gezsem etsem.
süpür süpür valla yatmak güzel de yatınca da yatası geliyor insanın.
Kendini sakın yorma yavaş yavaş dinlene dinlene. sandalye mandalye haldır huldur kaldırma sakın.
Sonra ev temizlenince moralin de düzelecek.
ben olsam şöyle güzel bir müzik açar işlerime öyle başlardım.
güzel de bir kahvaltı ederdim
ahahah ya bende öyle uyku şükür 2 kere falan oldu
onun dışında iyiyim yaa. şöyle işte bir gez dolan olmadı.
gözünaydın canımKızlar selammmmm bende şimdi çıktım doktordan ilk kalp atışını dinledik maşallah her şey yolunda , 157 falandı. Çok değişik bir duygu. Onun dışında kese boyu , kalınığı gayet iyi durumdaymış bir hafta sonra testlerle gidicem tekrardan bakalım hakkımızda hayırlısı :) Bu arada 7+0 da duyduk kalp sesini
bende salı günü gidicem hayırlısı bakalımHadi bakalım hayırlısı canım. Bende ilk defa salı günü gideceğim heyecanlıyımvalla kaza maza insanı heyecanlandırıyor çocuk değil mi
Devlete mi gittin ozele mi canim? Herkes yaziyordu ama inanmazdim devletin cihaziyla ozelin cihazi arasinda cok fark varmış cok şaşırdım. Duymustum ama farkin boyutunun bu olduguna uzuldum acikcasi. Sonucta ozele herkesin imkani yetmeyebilir ne üzücüBen de aynı 6+6 dayım bugün itibariyle. Cumartesi gittiğimizde üstten baktı doktor keseyi bile göremedi sonra alttan bakınca kese göründü ama bebek görünmedi. Bence normal bu süreçte kafana takma, stres yapma.
Çok sevindimAllah razi olsun hepinizden cok sag olun var olun❤ İnsallah tum guzel haber bekleyen kim varsa alsin o guzel habero
Çok sevindim maşallah bebişe:)Devlete mi gittin ozele mi canim? Herkes yaziyordu ama inanmazdim devletin cihaziyla ozelin cihazi arasinda cok fark varmış cok şaşırdım. Duymustum ama farkin boyutunun bu olduguna uzuldum acikcasi. Sonucta ozele herkesin imkani yetmeyebilir ne üzücüdun devletteki doktor bana donuk donuk bos bu gebelik dedi kese duzensiz dedi.
Bugun ozeldeki doktorum kalp atimini duyurdu minigimin ❤ Kese normal dedi.
Dunku doktorun soyleyipta dogru çıktığı tek sey kanama alani ama Allaha emanet olalim o zaten baslangictan itibaren hep vardi
Ah canimÇok sevindimilk ne yazdın diye baktım :)
Darısı başımıza inşallah dua et
Hadi sende bana guzel haberler ver canim sira sendeÇok sevindim maşallah bebişe:)
Amin inşallahAh canim ❤ Allahim insallah tum isteyenlere hayırlı saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin ❤ Hep dua ediyorum canim hepama devlet hastanesine gitmem tamamen hataymis cok üzüldüm. Herkesin ozele imkanı olmayabilir ne uzucu. Bu kadar cihaz farkı olmamali bence
Valla canim zaten iceri girer girmez neden geldin buraya dediAmin inşallah
Cihaz farkından öte devlet hastanesindeki doktorların genelinin baştan savan, donuk ve felaket tellalı olması sorun. Daha çok küçük bekleyelim diyebilirdi. O zaman bu strese girmezdin. Ne diyim..
Çok iyi anlıyorumValla canim zaten iceri girer girmez neden geldin buraya dedikaldim. Gorevlendirme gelmis kendisi burda yokmus kadrolu doktor. Kendisi sehir hastanesine calisiyormus ordan gelmis. Nereden bilebilirdim ki Ayrica oyle yada boyle gorevin burda kadin dogumculuksa o tavri neydi gercekten anlamak guc. Baska yerde devam et takibine dedi resmen cok şaşırdım. Bide bos gebelik olabilir dedi yani 1 hafta daha bekleyelim ama normalde gorunmesi gerekirdi dedi oyle diyince yasadigim üzüntüyü anlatamam
Hakkından gelmek derken, dava etmeyi filan ima ediyorsunuzdur umarım. Diğer türlü bayağı talihsiz bir cümle olur çünkü. Hasta yakınları tarafından öldürülen doktorlar da var biliyorsunuz.Böyle doktorlarin hakkından bazıları geliyor aslında hakediyorlar da
İnsallah canim benimÇok iyi anlıyorum
Öğleden sonra kürtaja alalım dedi banada bi tanesi. O odadan nasıl çıktım bilemedim. Arkasından 2 doktor daha gezdim. Aradaki farkı anlatamam. Bekliyoruz bakalım bizde inşallah güzel haber alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?