6+5 te bebek görülmemesi 😕

Çok şükür çok çok sevindim.
İnşallah kanamalar da hemen biter.
Sağlıkla,mutlulukla kucağına aldığın günleri de okuruz inşallah.

Harika haber :)

Dilerim bebeğiniz sağlıkla büyür, kucağınza gelir :) Bu da hamilelik başında olumsuzluğa kapılan herkese umut olsun :)

Çok şükür çok çok sevindim.
İnşallah kanamalar da hemen biter.
Sağlıkla,mutlulukla kucağına aldığın günleri de okuruz inşallah.
Cok sagol Lale ablacim seni cok seviyorum Takip ediyorum. Cok olumlu, pozitif birisisin o kadar belliki iyiki varsin

Gözünüz aydın şimdi sabırla yatıp bekleme vakti aman yormayın kendinizi inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Gözün aydın

gözünaydın canımAllah tamamına erdirsin
bir başak burcu olarak iyi gelecektir
gözünaydın canımdarısı bize inşallah
Hadi bakalım hayırlısı canım. Bende ilk defa salı günü gideceğim heyecanlıyım valla kaza maza insanı heyecanlandırıyor çocuk değil mi
bende salı günü gidicem hayırlısı bakalım

Ben de aynı 6+6 dayım bugün itibariyle. Cumartesi gittiğimizde üstten baktı doktor keseyi bile göremedi sonra alttan bakınca kese göründü ama bebek görünmedi. Bence normal bu süreçte kafana takma, stres yapma.

Devlete mi gittin ozele mi canim? Herkes yaziyordu ama inanmazdim devletin cihaziyla ozelin cihazi arasinda cok fark varmış cok şaşırdım. Duymustum ama farkin boyutunun bu olduguna uzuldum acikcasi. Sonucta ozele herkesin imkani yetmeyebilir ne üzücü dun devletteki doktor bana donuk donuk bos bu gebelik dedi kese duzensiz dedi.
Bugun ozeldeki doktorum kalp atimini duyurdu minigimin Kese normal dedi.
Dunku doktorun soyleyipta dogru çıktığı tek sey kanama alani ama Allaha emanet olalim o zaten baslangictan itibaren hep vardi

Çok sevindim maşallah bebişe:)

Çok sevindim ilk ne yazdın diye baktım :)
Darısı başımıza inşallah dua et
Ah canim Allahim insallah tum isteyenlere hayırlı saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin Hep dua ediyorum canim hep ama devlet hastanesine gitmem tamamen hataymis cok üzüldüm. Herkesin ozele imkanı olmayabilir ne uzucu. Bu kadar cihaz farkı olmamali bence

Amin inşallah
Cihaz farkından öte devlet hastanesindeki doktorların genelinin baştan savan, donuk ve felaket tellalı olması sorun. Daha çok küçük bekleyelim diyebilirdi. O zaman bu strese girmezdin. Ne diyim..

Amin inşallah
Cihaz farkından öte devlet hastanesindeki doktorların genelinin baştan savan, donuk ve felaket tellalı olması sorun. Daha çok küçük bekleyelim diyebilirdi. O zaman bu strese girmezdin. Ne diyim..
Valla canim zaten iceri girer girmez neden geldin buraya dedi kaldim. Gorevlendirme gelmis kendisi burda yokmus kadrolu doktor. Kendisi sehir hastanesine calisiyormus ordan gelmis. Nereden bilebilirdim ki Ayrica oyle yada boyle gorevin burda kadin dogumculuksa o tavri neydi gercekten anlamak guc. Baska yerde devam et takibine dedi resmen cok şaşırdım. Bide bos gebelik olabilir dedi yani 1 hafta daha bekleyelim ama normalde gorunmesi gerekirdi dedi oyle diyince yasadigim üzüntüyü anlatamam

Çok iyi anlıyorum
Öğleden sonra kürtaja alalım dedi banada bi tanesi. O odadan nasıl çıktım bilemedim. Arkasından 2 doktor daha gezdim. Aradaki farkı anlatamam. Bekliyoruz bakalım bizde inşallah güzel haber alırız.

Böyle doktorlarin hakkından bazıları geliyor aslında hakediyorlar da
Hakkından gelmek derken, dava etmeyi filan ima ediyorsunuzdur umarım. Diğer türlü bayağı talihsiz bir cümle olur çünkü. Hasta yakınları tarafından öldürülen doktorlar da var biliyorsunuz.

İnsallah canim benim sen ne zaman gideceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…