- 10 Haziran 2022
- 557
- 378
- 23
- Konu Sahibi kiricisiniz
-
Bana da aynisini dediler hatta boş gebelikten eminlerdi meğer geç dollenmeymis bir hafta sonra başka doktora gittim vajinal ultrason ile kalp atışını duydukmerhaba son adet tarihim 18mart 5*4de 3mm kese gözüktü haftaya kalp atısı icin gel dediler 6+5 kese 9.9mm cıktı ama bebek gözükmedi doktor kese haftana uyumlu değil küçük dedi 15gün sonra bı daha gel dedi. yaşayan var mı? zaten bi aksilik oldugunu hissediyordum kasık ve bel ağrım da var normal düzeyde ama bilemiyorum yaşayan var mı durumu? kesenim fotoğrafını da ekliyorum
ya boş demedi ama kese cok kücük dedi işte bilemedim bendeBana da aynisini dediler hatta boş gebelikten eminlerdi meğer geç dollenmeymis bir hafta sonra başka doktora gittim vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk
sizin kaç mm idi kese boyutuBana da aynisini dediler hatta boş gebelikten eminlerdi meğer geç dollenmeymis bir hafta sonra başka doktora gittim vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk
Soylemediler bile direk bos gebelik dediler şu an 33+6yizsizin kaç mm idi kese boyutu
sağlıklıca kavusun insallahhSoylemediler bile direk bos gebelik dediler şu an 33+6yiz
inşallah kese kaç mm kacıncı haftadasınız acabaAyy aynı şeyi bende yaşadım valla kese göründü büyük baya güzel gelişmiş dedi ama içinde bebek görünmedi bir hafta sonra tekrar gel dedi yarın sabah gidicem bakalım inşallah görünür çok endişeliyim
yok o da gözükmedi doktor sadece haftasına uyumlu değil bu kese dediBende gecen sene boyle bır durum yasayıp cok uzulmustum yolk sac dıye bırsey var bebebgın gorunmezken bıle saglıklı gebelık oldugunu ısaret eden o varsa bos gebelık olmuyor yoksa maalesef bos gebelık
sizin nasıl oldu gecmiş olsun bu aradaBende gecen sene boyle bır durum yasayıp cok uzulmustum yolk sac dıye bırsey var bebebgın gorunmezken bıle saglıklı gebelık oldugunu ısaret eden o varsa bos gebelık olmuyor yoksa maalesef bos gebelık
simdi siz deyince ultrason kagıdına baktım ilk gebeliğimde 9mm kesede karartı var yolk sac dediginiz bunda yok ablamın keseyle de karsılastırdım onda da 10mm de karartı var benim suankinde yok sanırım boş gebelik yaşıyorumBende gecen sene boyle bır durum yasayıp cok uzulmustum yolk sac dıye bırsey var bebebgın gorunmezken bıle saglıklı gebelık oldugunu ısaret eden o varsa bos gebelık olmuyor yoksa maalesef bos gebelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?