- Konu Sahibi kiricisiniz
-
Gecen sene 6 artı 5 e kadar bekledık ama yolk olusmayınca be bende ıkı ayrı doktora gorunup onay alınca kurtaj olmak zorunda kaldım.cunku evde gece yarısı agrılı kanamayla gelecegıne alalım dedı doktorum maalesef.sızınkı umarım saglıklıdır.ve ben akşam üzeri fena sekilde kasık ve bel kasılması yasadım daha önce doğum yapmıs olanlar beni anlar bildiginiz bes saniye doğum sancısı çektim bu normal miydi bilemiyorum hemen parol içtim ilk gebeligimde böyle bi ağrıyı son haftalarda yalancı sancı olarak yasıyodum ve bu daha yogundu bes saniye hareket etmeyi bırakın nefes alamadım hani doğum sancısı girince nefes dahi alamıyoruz ya öyleydim
gecen biraz daha hafifi olmustu doktora söylediö bel ağrım kasılmam var dedim olur normal dedi
çok geçmiş olsun kese kaç mm idi? ben 6+6oldum bugun beni neden 15gün sonra cagırdı anlamadım cok uzun bi süre 15günGecen sene 6 artı 5 e kadar bekledık ama yolk olusmayınca be bende ıkı ayrı doktora gorunup onay alınca kurtaj olmak zorunda kaldım.cunku evde gece yarısı agrılı kanamayla gelecegıne alalım dedı doktorum maalesef.sızınkı umarım saglıklıdır.
Umutsuz olmamak lazım doktorunuzun mutlaka bır bıldıgı vardır herkesın durumu bırebır aynı olmayabılır.guzel dusunun guzel olsun ınsallah.uzmeyın kendınızı zor amaçok geçmiş olsun kese kaç mm idi? ben 6+6oldum bugun beni neden 15gün sonra cagırdı anlamadım cok uzun bi süre 15gün
Benim de kesem haftasına göre 2 hafta küçüktü, doktorum 15gün sonra gel demişti. Gittiğimde kese istenilen ölçüde büyümemişti içi de boştu zaten o yüzden kürtaj oldum. Siz doktorun dediği süreyi bekleyin bebek varsa o zamana kadar gözükür o da emin olmak için bekletiyordur muhtemelen, inşallah hakkınızda hayırlısı olurçok geçmiş olsun kese kaç mm idi? ben 6+6oldum bugun beni neden 15gün sonra cagırdı anlamadım cok uzun bi süre 15gün
vajinal de baktılar mıKese kac mm ydı hatırlamıyorum ınanın ama beklersem her hangı bır gun kamamam olabılecegını soylemıstı içinde bebek olmadığı için anneyi zehirleme gibi bir ihtimali yoktu istersen bir hafta bekleyelim ama değişmeyecek dedi sana bir zararı olmaz dedi ama kanama ne zaman başlar onu ben bilemem dedi
gecmis olsun size de beni de emin olmak için bekletiyor muhtemelen kese kaç hafta kücük söylemedi sadece haftana uyumlu bir kese değil dedi işteBenim de kesem haftasına göre 2 hafta küçüktü, doktorum 15gün sonra gel demişti. Gittiğimde kese istenilen ölçüde büyümemişti içi de boştu zaten o yüzden kürtaj oldum. Siz doktorun dediği süreyi bekleyin bebek varsa o zamana kadar gözükür o da emin olmak için bekletiyordur muhtemelen, inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Evet evet baktı hatta karnından goremedım mı acaba dedı ve vajınal baktı dedıkı kesınlıkle yolk sac olmalıydı dedı bu haftaya kadar bebek olmasada onun olacacıgını gosteren ılk ısaret bu dedı.dıger doktorda aynı sekılde soyleyınce ıkna oldumvajinal de baktılar mı
cok gecmis olsun bana sadece karından baktı vajinal baksa belki emin olurdu ama bakalım 15güne her sey netlesirEvet evet baktı hatta karnından goremedım mı acaba dedı ve vajınal baktı dedıkı kesınlıkle yolk sac olmalıydı dedı bu haftaya kadar bebek olmasada onun olacacıgını gosteren ılk ısaret bu dedı.dıger doktorda aynı sekılde soyleyınce ıkna oldum
Ben 5+4 iken keseyi gördüm bebek kesede çok zor bulduk geç döllenme olabilir hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin minniklermerhaba son adet tarihim 18mart 5*4de 3mm kese gözüktü haftaya kalp atısı icin gel dediler 6+5 kese 9.9mm cıktı ama bebek gözükmedi doktor kese haftana uyumlu değil küçük dedi 15gün sonra bı daha gel dedi. yaşayan var mı? zaten bi aksilik oldugunu hissediyordum kasık ve bel ağrım da var normal düzeyde ama bilemiyorum yaşayan var mı durumu? kesenim fotoğrafını da ekliyorum
hayırlısı olsun biz de 5+4de gördük ama keseyi zor bulduk 3mm idi 6+5de bırak bebeği kese sadece 9mm idi içinde de karından bakıldıgı ıcın bısı yoktu doğal olarakBen 5+4 iken keseyi gördüm bebek kesede çok zor bulduk geç döllenme olabilir hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin minnikler
Peki altan baktimi doktor başka bir doktora gitseniz benimki altan baktılar öyle gördüm dediğim gibi bir başka doktora da sorun içiniz biraz rahat eder pardon sizinki karından bakıldıysa tam bilmiyorum onu bence durumunuz varsa özele gidip detaylı baktirmakta var ayrıca sizdeki yorumuma alıntı yapmışsınız galiba nesi alıntı anlayamadım size yardımcı olmak istedimhayırlısı olsun biz de 5+4de gördük ama keseyi zor bulduk 3mm idi 6+5de bırak bebeği kese sadece 9mm idi içinde de karından bakıldıgı ıcın bısı yoktu doğal olarak
yok alttan bakmadılar ama gerek duymadı sanırım doktor kese cok kücük oldugu icin icinde bebeği görebilecegini düsünmedi heralde bilmiyorum ki özele gitmedim ama ilk gittigim doktorum ilk gebeligimdeki özeldeki doktorumdu devlete geçmiş bu ikinci gittigim doktor da cok iyi bence süre tanıdı 15gün sonra gidince karından göremezse alttan da bakar ama ben baska doktora da gideceğim sanırım içim rahat etmeyecekPeki altan baktimi doktor başka bir doktora gitseniz benimki altan baktılar öyle gördüm dediğim gibi bir başka doktora da sorun içiniz biraz rahat eder pardon sizinki karından bakıldıysa tam bilmiyorum onu bence durumunuz varsa özele gidip detaylı baktirmakta var ayrıca sizdeki yorumuma alıntı yapmışsınız galiba nesi alıntı anlayamadım size yardımcı olmak istedim
sizin yorumunuza cevap verdigim için alıntı yaptı diye bildirim gidiyor sizePeki altan baktimi doktor başka bir doktora gitseniz benimki altan baktılar öyle gördüm dediğim gibi bir başka doktora da sorun içiniz biraz rahat eder pardon sizinki karından bakıldıysa tam bilmiyorum onu bence durumunuz varsa özele gidip detaylı baktirmakta var ayrıca sizdeki yorumuma alıntı yapmışsınız galiba nesi alıntı anlayamadım size yardımcı olmak istedim
ne yaptınız acaba gittiniz miAyy aynı şeyi bende yaşadım valla kese göründü büyük baya güzel gelişmiş dedi ama içinde bebek görünmedi bir hafta sonra tekrar gel dedi yarın sabah gidicem bakalım inşallah görünür çok endişeliyim
sizin sat ile gebelik haftası sonradan uyuma girdi mi yoksa sat ı değiştirdi mi doktorSoylemediler bile direk bos gebelik dediler şu an 33+6yiz
pardon ya gittiginizi söylemiştiniz kafam karıştı kusura bakmayın geç döllenme ne kadar sapmış sizin hafta ile bebek arası kaç gün geride kalmıs acaba benjm geç döllenme olma ihtimali yok cünkü ilişki tarihi net biliyorum tek ilişkine yaptınız acaba gittiniz mi
Sizde kaçıncı haftada belli oldu benim 6. Hafta alttan da bakıldı bebek yok kese var sadeceSoylemediler bile direk bos gebelik dediler şu an 33+6yiz
Ya ben de 6. Haftamdayım doktorum kese 21 cm bebek 0.4 dedi hiç beslenememii yok gibi dedi bu haftaya düşer ya da kürtjala alırız dedi çok ağladım çok ğzüldüm iki gündür yataktan çıkamıyorum besleneceği varsa da yiyip içemiyorum sıkıntıdan sizce başka doktora gitmelimiyim diek kürtaj mı olayımAyy aynı şeyi bende yaşadım valla kese göründü büyük baya güzel gelişmiş dedi ama içinde bebek görünmedi bir hafta sonra tekrar gel dedi yarın sabah gidicem bakalım inşallah görünür çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?