- 19 Mart 2016
- 85
- 5
- 16
- Konu Sahibi captiveangel
-
Kisura bakmayin kizlar ama neden oluyorsunuz revizyonu cahilligime verin bende burun ameliyati oldum merak ettim
Ay Allah korusun ya benimde sol tarafinda hafif bi sisligim var cok yavvasss iniyor her yeri oturdu bi tek orasi oturmadi bu ayin 19 unda 3 ayim olacakIç dikişlerim enfeksiyon kaptığı için bi part antibiyotik kullandım. Şişliği inmedigi ve ödem yaptığı için canım
Doktorun kim nasi yapabiliyorlar bu hatayi yabenim de iç dikişlerim enfeksiyon kapmıştı doktorum erimeyen dikiş kullanmış maalesef
Ay Allah korusun ya benimde sol tarafinda hafif bi sisligim var cok yavvasss iniyor her yeri oturdu bi tek orasi oturmadi bu ayin 19 unda 3 ayim olacak
Canım revizyon 2.ameliyat yani ilk ameliyattan memnun kalmayanlar yaptırıyor:)Kisura bakmayin kizlar ama neden oluyorsunuz revizyonu cahilligime verin bende burun ameliyati oldum merak ettim
11.ayımda oldum
Canım resimlerini görmüştüm benim açtığım başlıkta bende ilk ameliyatın zannetmiştim bilmiyordum revizyon olduğunu, bir doktor nasıl böyle bir hata yapar anlamıyorum tekrar çok geçmiş olsun10.günümdeyim şu an bir pronlem yok gibi.ama bu kahrolası ameliyatta iyileşme süreci biraz uzun bildiğin gibi.zaman ne gösterir bilemiyorum.
10.günümdeyim şu an bir pronlem yok gibi.ama bu kahrolası ameliyatta iyileşme süreci biraz uzun bildiğin gibi.zaman ne gösterir bilemiyorum.
aslında ilk ameliyatımda burnumu görür görmez olmamış demiştim.ama herkes üzülmeyeyim diye "aaa çok güzel olmuş"falan diyordu.şimdi tam istediğim gibi bakalım.Tabi zaman çok önemli ama ilk ameliyatından sonraki kadar heyecanlı değilsindir eminim ki. Şekli fln nasıl tahmin edebiliyo musun yani ikinci de şimdi oldu diyebiliyo musun
aslında ilk ameliyatımda burnumu görür görmez olmamış demiştim.ama herkes üzülmeyeyim diye "aaa çok güzel olmuş"falan diyordu.şimdi tam istediğim gibi bakalım.
evet derim oldukça kalın.ama ben tekrar aynı doktora olmayı cesaret edemedim valla.Ayy benim ilk ameliyatından da çevrem öyle demişti. Hatta alçı çıktığı gün doktor çok güzel oldu aynaya bak bakalım demişti. Tabi görür görmez hayal kırıklığı olmuştu Dur zamanla düzelecek dedi ama 3. Ay kontrolüm de 6. Ay gel bi daha yapalım bu sefer senin istediğin gibi yapıcam dedi. Bende de bi korku sardı. İlk ameliyatta olmayan şey ikinci ameliyatta olucak mı acaba korkusu var. Senin burun derin kalın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?