Orta kalınaçıkçası ben burnunuzun son hâlini beğendim. bir de derinizi ince ni kalın mı acaba?
Daha var ucunda ödem ama daha iyi eskiye göre düzelicek 1 yıla bencede merak etmeyinOrta kalın
Doktorunuz Erkan bey mi?Merak edenler sürecimi bilenler mesaj atmış konu açayım dedim Evet kızlar 6. Ayımı geçiyorum birmkeç gün oldu orta kalın cildim burun ucumda baştan. Beri şu ödem canımı fazlasıyla sıkıyor. Doktorum 10,11. Aya tamamen geçeceğini ameliyat masasındaki halini alacağını söyledi ama inşallah demekten başka bir şey gelmiyor elden ... birde konuşurken burun ucum oynuyor mimik eskisi gibi yani başka doktora da sordum bu durumu iyi bir şey bu takma dedi . Ya ben mi taktım sizde nasıl durumlar ameliyat masası haline döndü mü? , konuşurken burun ucu oynaması var mı? Objektif yorumlar bekliyorum:)
Özelden cevapladım cnm doktorumuDoktorunuz Erkan bey mi?
Canım bende 2 ay olucak burun ucum eğri gülerken eğriliyor deli olucamDaha var ucunda ödem ama daha iyi eskiye göre düzelicek 1 yıla bencede merak etmeyin❤
Yandan çok güzel ama önden evet bir eğrilik var ödemeden kaynaklı olabiliyor inşallah öyledir ikinci ihtimal ameliyattan önce o tarafa eğrilik varsa malesef o tarafa hafif yamulabiliyorBuda yandan hali
aliyattan önce eğrilik yoktu inşallah ödemdir bşrde gülğnce eğriliyor kesi yeri sol tarafa doğruYandan çok güzel ama önden evet bir eğrilik var ödemeden kaynaklı olabiliyor inşallah öyledir ikinci ihtimal ameliyattan önce o tarafa eğrilik varsa malesef o tarafa hafif yamulabiliyorinşallah ödemdendir
Yandan çok güzel ama önden evet bir eğrilik var ödemeden kaynaklı olabiliyor inşallah öyledir ikinci ihtimal ameliyattan önce o tarafa eğrilik varsa malesef o tarafa hafif yamulabiliyorinşallah ödemdendir
Malesef sıkıntı var Dr unuzla görüşün benceGülünce burun ucum sola dopru eğriliyor
Daha bugün görüştüm düzelir dediMalesef sıkıntı var Dr unuzla görüşün bence
İnşallah ama kesi yerinde sarkma bir ameliyat komplikasyonu ve şekilde bir defarmosyon var bence önden inşallah düzelir tabiki bekleyin bakalım biraz daha kaç ay olduDaha bugün görüştüm düzelir dedi
İki ay olduİnşallah ama kesi yerinde sarkma bir ameliyat komplikasyonu ve şekilde bir defarmosyon var bence önden inşallah düzelir tabiki bekleyin bakalım biraz daha kaç ay oldu
Böyle değildi alçı çıktıktan baya sonra şişme ve şekilsiLik başladıİki ay oldu
Malesef sıkıntı var Dr unuzla görüşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?