6.ay foto haydi bakalım objektif

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Merak edenler sürecimi bilenler mesaj atmış konu açayım dedim Evet kızlar 6. Ayımı geçiyorum birmkeç gün oldu orta kalın cildim burun ucumda baştan. Beri şu ödem canımı fazlasıyla sıkıyor. Doktorum 10,11. Aya tamamen geçeceğini ameliyat masasındaki halini alacağını söyledi ama inşallah demekten başka bir şey gelmiyor elden ... birde konuşurken burun ucum oynuyor mimik eskisi gibi yani başka doktora da sordum bu durumu iyi bir şey bu takma dedi . Ya ben mi taktım sizde nasıl durumlar ameliyat masası haline döndü mü? , konuşurken burun ucu oynaması var mı? Objektif yorumlar bekliyorum:)

Son düzenleme:
açıkçası ben burnunuzun son hâlini beğendim. bir de derinizi ince ni kalın mı acaba?

Doktorunuz Erkan bey mi?

Buda yandan hali

Eklentiler

• 208C8FB9-1580-4C1F-97CE-278FFB9B74A3.webp
    18 KB · Görüntüleme: 108
Am
Yandan çok güzel ama önden evet bir eğrilik var ödemeden kaynaklı olabiliyor inşallah öyledir ikinci ihtimal ameliyattan önce o tarafa eğrilik varsa malesef o tarafa hafif yamulabiliyor inşallah ödemdendir
aliyattan önce eğrilik yoktu inşallah ödemdir bşrde gülğnce eğriliyor kesi yeri sol tarafa doğru

Yandan çok güzel ama önden evet bir eğrilik var ödemeden kaynaklı olabiliyor inşallah öyledir ikinci ihtimal ameliyattan önce o tarafa eğrilik varsa malesef o tarafa hafif yamulabiliyor inşallah ödemdendir

Eklentiler

• 0237BE0A-10FE-4298-936B-4E28B1133EEA.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…