• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 ay kınası yapsam mı karar veremedim

6 aylık bebeğe kına da ilk duydum tövbe yarabbim. Madem bi anacığın var, görümce kaynana da bencil tipler, ne diye uydurma adetlerle başına iş çıkarıyorsun yahu? Elin kadınları 40 yıllık adetleri bile misafir çekemem diyip uygulamıyor. Bi duyulmamış adetler eksikti. Ben 40 mevludunu biliyorum o güzel bişey. Yapmissin bitmis. Ama bebişin eline kına yakma yazıktır. Çok hassas. Hem annene de günah temizlikle uğraşacak. Herkesin bahanesi varmış sen de bi bahane bul geç kenara bosver
aynen tamam ozaman hiç iş çıkartmiyim başıma yapmayayım... zaten birde kv lere mi hizmet edeceğim.

Zaten cok sacma degil mi sunnete dugun yapmak falan. Ooo oglumuzun pipisini de kestik ne mutlu falan :KK70: benim erkek kardesim tek erkek 3 kizdan sonra bulmuslar annemler sonunda ama 4 5 aylikti kestirdik bitti. :-) gecenler de gelmis aklina benim sunnet ne zaman oldu diye anlattik ust uste tesekkur ediyor cocuk baya memnun oldu erkenden kestirmemizden :KK70:
Ama pipi bu yani, sizde var mı yok.
Önemli.
Kesilmesi de bittabii padişah kıyafetleriyle kutlanacak :KK70:

Ama pipi bu yani, sizde var mı yok.
Önemli.
Kesilmesi de bittabii padişah kıyafetleriyle kutlanacak :KK70:

Ay o padisah kiyafetleri beni benden aliyor. :KK70::KK70: cocuk yalniz olayin farkinda bile olmuyor o an sadece yuruyor dombra muzigi esliginde :KK70: en son boyle bir sunnete zorla goturuldum o kadar darlandim kii o neydi oyle Amann Yarabbii :kusmuk: :bicak:

İki üç yıl bir şeyin adet olması için gerekliyse tabii adet olabilir :)
Ama ne bana ne kardeşime yapıldı.
İki kez yapıldığına şahit oldum evet yapanlar Egeli ama bizim akrabaların hiçbiri de yapmadı mesela.
Maksat instaya atılacak resim olsun anneler gösteriş yapsın hazırladıklarıyla ee bebeğe gene hediye gelir ee bu işleri yapmak için konsept lazım bindallı lazım vırt zırt paralar harcansın. Amaç bu yani başka da bir amacı yok kesinlikle zırvalık.
inanki sosyal medyam hiç yok kımsenın resım atmasına izin de vermiyorum bebegımın. :D gösterıs için degıl de sordum sadece. çoğunluk gereksız buldu zaten . fikrimi yapmama konusunda değiştiriyorum

aynen tamam ozaman hiç iş çıkartmiyim başıma yapmayayım... zaten birde kv lere mi hizmet edeceğim.
Boşver yazık annene. Onun yerine annen eşin bebeğinle haftasonu dışarı çıkar yer içer keyfine bakarsın. Bebeğin de yüz kişinin içinde huysuzlanip bunalacagina mis gibi hava alır :KK48: Ev meselesinde ben de senin gibi ısınamadım evime. Çok işlek bir caddedeyim. Gürultu patırti eski bina. Ev kaynanamin ve size ev lütfettim havalarında sürekli. Biraz yakınsak terslenir

Dolar elden gidiyeahh dolaar :işsiz: hala yas gunu, baby shower, 6 ay mevludu, 40 mevludu, dis mevludu diyolar. Basiniza ne diye masraf acasiniz? O parayla altin alin dolar falan alin p.tesi gunu dolar 7.5 olacakmis ona gore :cool::-)

Boşver yazık annene. Onun yerine annen eşin bebeğinle haftasonu dışarı çıkar yer içer keyfine bakarsın. Bebeğin de yüz kişinin içinde huysuzlanip bunalacagina mis gibi hava alır :KK48: Ev meselesinde ben de senin gibi ısınamadım evime. Çok işlek bir caddedeyim. Gürultu patırti eski bina. Ev kaynanamin ve size ev lütfettim havalarında sürekli. Biraz yakınsak terslenir
ben-i çok iyi anladınız çok mutlu oldum /3

İlk defa bu sene duydum bende
Hiç duymamıştım
Mevlit yapıyor bazısı doğdunda 40 diye
Ama 6 ay kınası hiç duymamıştım bu yıla kadar
Biz trakyalıyız. Bizde de var canım. Mevlüt zaten yapmıştık. Kınayıda annemin evinde yapmıştık.

Annemin birkaç arkadaşı kv bide ablam.
Öyle abartı yoktu. Kameraya da çektik.

Hatıra kaldı. Annem ben kınalarını göremem bari bunu yapalım dedi.

Bende kırmadım..

zaten elektrik alamiyom kv den :( :)

Biz trakyalıyız. Bizde de var canım. Mevlüt zaten yapmıştık. Kınayıda annemin evinde yapmıştık.

Annemin birkaç arkadaşı kv bide ablam.
Öyle abartı yoktu. Kameraya da çektik.

Hatıra kaldı. Annem ben kınalarını göremem bari bunu yapalım dedi.

Bende kırmadım..

Allah gecinden versin
Bilmiyorum tercih meselesi
Ben doğum günü de yapmadığım için

Back
X