6 ay kınası yapsam mı karar veremedim

Biz trakyalıyız. Bizde de var canım. Mevlüt zaten yapmıştık. Kınayıda annemin evinde yapmıştık.

Annemin birkaç arkadaşı kv bide ablam.
Öyle abartı yoktu. Kameraya da çektik.

Hatıra kaldı. Annem ben kınalarını göremem bari bunu yapalım dedi.

Bende kırmadım..
benım annemde öyle diyor kırmak istemiyorum ama yapsam da herkes gelecek istemiyorum yapmak. annelerimize Allah uzun ömür sağlık versin beya :) bende bulgarısttanlıyım

Allah gecinden versin
Bilmiyorum tercih meselesi
Ben doğum günü de yapmadığım için
Annem vefat etti bile. O videolarda hatıra kaldı sesi.

Doğum günlerini bende sevmiyorum öyle büyük hazırlıklar falan çocuk zaten anlamıyor birşey.

Oğlumu da sünnet ettirdim. Ona da Mevlüt yapacağım sadece.

benım annemde öyle diyor kırmak istemiyorum ama yapsam da herkes gelecek istemiyorum yapmak. annelerimize Allah uzun ömür sağlık versin beya :) bende bulgarısttanlıyım
Benim kv dem de Bulgaristan lı:) bizim kalabalığımız olmadığı için sevdiğimiz insanlar ile güzel geçti.

Hayatımda daha saçma bişey görmedim. Bence içinizden gelmiyosa yapmayın. Bebeler perişan oluyo yazık kalabalık uykusuz havasız. Ona harcayacağınız parayı bi fakire verin ya da bebeğiniz için harcayın bence.

Hayatımda daha saçma bişey görmedim. Bence içinizden gelmiyosa yapmayın. Bebeler perişan oluyo yazık kalabalık uykusuz havasız. Ona harcayacağınız parayı bi fakire verin ya da bebeğiniz için harcayın bence.
annem özeniyor nasıl kırmadan içim rahat edecek aslında itiraf edeyım sırf annem özeniyor diye

zaten elektrik alamiyom kv den :KK43: :)
Ben anlamıyorum bu kötü huylu oğlan annelerini. Biz fedakar anne babayla büyümüsüz Allah razı olsun onlardan. Bencil anne tuhafımiza gidiyor. Sırf oğlu elinin altında olsun her işine koşsun diye kendi evine yakın eski püskü evde oturmaya zorladı. Yoksa başka daireleri var. Zor bir dönem geçirdim yattım ne yemek yapabiliyorum ne bişey. Annemler şehrin öbür ucunda. Hergün bana yemek yapıp onca yoldan getirdiler yada annem yemekler yapti eşim gitti aldı getirdi ne güçlükler çektik. Kadın 2 sokak aşağıda 1 kap yemek yapmadi. Eşime dedi beni yazlığa gotur bırak. Eşim de artık sinirlenmiş ben karımı nasıl yalnız bırakıyim da seni tatile götüreyim el insaf demis. Kendisi gitti tatiline. Ama yüzüme karşı hep beni düşünür aman kendine dikkat et yavrum iş yapma yemek yapma. boş boş konuşur

6 ay kınası nedir ya ömrü hayatımda duymadım. Küçücük bebişe de kına falan yaktırmayın bence, onların tenleri çok hassas.

Ben anlamıyorum bu kötü huylu oğlan annelerini. Biz fedakar anne babayla büyümüsüz Allah razı olsun onlardan. Bencil anne tuhafımiza gidiyor. Sırf oğlu elinin altında olsun her işine koşsun diye kendi evine yakın eski püskü evde oturmaya zorladı. Yoksa başka daireleri var. Zor bir dönem geçirdim yattım ne yemek yapabiliyorum ne bişey. Annemler şehrin öbür ucunda. Hergün bana yemek yapıp onca yoldan getirdiler yada annem yemekler yapti eşim gitti aldı getirdi ne güçlükler çektik. Kadın 2 sokak aşağıda 1 kap yemek yapmadi. Eşime dedi beni yazlığa gotur bırak. Eşim de artık sinirlenmiş ben karımı nasıl yalnız bırakıyim da seni tatile götüreyim el insaf demis. Kendisi gitti tatiline. Ama yüzüme karşı hep beni düşünür aman kendine dikkat et yavrum iş yapma yemek yapma. boş boş konuşur
bn sezeryan ameliyatı oldum çok zor geçti kaynana. annemın yaptıgı yemeklerden yedı. annem torununu ÇOK sever çok düşkün öyle candan sever ki anlatilmaz. ama çocuğumun babannesi görmese umru DEĞİL. lafa gelınce özlüyorm der. iki yüzlü devil

Back
X