- 1 Şubat 2017
- 11
- 16
- 3
- Konu Sahibi pokemongodiyeti
-
instagramının herkese açık olması iyi olmuş, mrk edip bakıverdim ve harikasın diyorum :) bende 1 haftadır sağlıklı beslenmeyle devam ediyorum..şuan iyi gidiyor..istersen eşlik edebiliirm sana benim yaklaşık bi 20-25 kilo vermem lazım :)
Bende kendime soz verip bi 15 kilo versem iyi olcak.baya incelmissiniz eski fotoniza gore.
Bemde cok istiyorum ama tam bi duzen oturtamiyorum cocuklarimla.suan 67 kiloyum.ben uzaktan uzaktan takip edeyim en iyisi sizi.suan o zayiflama kararligini kendimde goremedim.emin olun başladığınız zaman "neden daha önce başlamadım ki" diyeceksiniz.
gelin beraber devam edelim.
rica ederim cnm....sürekli yazmasak da ara ara paylaşım yapalım :)oluuurrrrrrrr. sakın bırakmayın.
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
rica ederim cnm....sürekli yazmasak da ara ara paylaşım yapalım :)
ben de yoğurdu ( köy yoğurdu hariç ) normal yiyemiyorum, pul biberi varsa keten tokumu kuru nane falan ekleyerek tüketebiliyorum.. sen de sanırım daha farklı şeyler ekliyorsun..
Merhabalar yazini okudum ve basarilar diliyorum cani gonulden ben bi fast food canavariyim 107kg ile dogum yaptim..bu dogumda alinmis bi kilo degil zaten hel kilolu idim 94 ile hamile kalmistim..bende kendi adima fazla yediklerimden kaciniyor ve diyet + spor yapiyorum her p.tesi tartiliyorum 2 hafta oldu karar verip diyete baslayali diyete basladigim kilo 95.80 suan 91.40gr.spor olarakta leslie yapmaya caba sarfediyorum..istikrarli olamamak en buyuk sorunum.70 e dusmek istiyorum dua edin
Çok güzel.
Başlarda vücuttan ödem atıldığı için kilo kaybı hızlı ve fazla olur.
Ancak sonrasında birazcık duraklama olabilir. Bu sizi yıldırmasın.
Aksine ne kadar kararlı devam ederseniz kilo vermeniz başladığında o kadar güzel sonuç alırsınız.
Ben de 85.7 kiloyum şu an.
Gelin beraber 702e düşelim :)
instagramının herkese açık olması iyi olmuş, mrk edip bakıverdim ve harikasın diyorum :) bende 1 haftadır sağlıklı beslenmeyle devam ediyorum..şuan iyi gidiyor..istersen eşlik edebiliirm sana benim yaklaşık bi 20-25 kilo vermem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?