kadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
Nedense gulme geldi bana okirken kahkaha atmisim...töbe yarabiimm bidaha muhatap olma
[/QUOT
10 lira yollim diyorum
Nedense gulme geldi bana okirken kahkaha atmisim...töbe yarabiimm bidaha muhatap olma
kadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
10 bin lira maaşı mezara mı götürecekmiş
Hz Su aygırı?
Ya böyle hırboları seçip mi buluyorsunuz nedir.
Hiç tahammül edemeyeceğim insan tipi. Tam cebine 50 lira sıkıştırıp sırtını sıvazlayarak al başımın gözümün sadakası olsun kendine fazladan çay içersin deyip yol vermelik valla.
Yazının ikinci cümlesi “10 binin üzerinde maaşı var” olunca konuyu ciddiyetle okuyamadım. Bence görüşmemelisiniz. Ortada duygu yok çünkü.
ciddi mi soruyosunuz şaka mı?10 lira çay 10 lirada benden sana dicem :) 20 lira yeterli olurmu?
Eft yaparken fakire fukaraya beleş diye bir not düşmeyi unutma lütfen..Sansızlıgım cnm ya:) hesabını isteyip 50 lira yollicam
ciddi mi soruyosunuz şaka mı?
bu yaptığınız şey sizi yüceltmez aksine küçük düşürür
İletişiminiz koptuysa neden para yollamayı falan düşünüyorsunuz ki? Uygun bulmamissiniz bitmiş gitmiş. Her görüşmeyi öyle ciddiye alsak ohoo...
Aç karın nalaka? Nasıl bağdaştırdınız? Size göre sizin dışınızdaki herkes para emici herhalde?kadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?