Ben konuyu anlamadım. Ayrılmışsınız yeni ilişkiniz var adamın cimriliği sizi ilgilendirmiyor artık alacak olan düşünsün. Ayrı olduğunuz halde arıyor mu? Rahatsız olduğunuz buysa açın sevgilim var diyin ya da sevgiliniz açsın telefonu söylesin. 10 lirasını istemeye aramıyordur heralde. Demek ki aklı kalmış.
Ara konuş bence. İçine attikca aklindan cikaramazsin. Ama para yollayim kismina girme. Cimriligini yüzüne vur. Artik gorusmek istemedigini söyle kesin olarak bitir. Ozaman icin sogur. Para yollayarak degilAynen çok zoruma gitti sanki onun 3 kuruşluk yiyeceğe muhtacmısım gibi
Numarasını engelleyin, sevgilim var rahatsız etme gibi muhabbetin bile içine girmeyin gerek yok.Hem arayıp hem mesaj atıyo ben gurur yaptım bıraz galıba sanki onun ısmaralayacagı 3 kurusluk yemeğe muhtacmısım gıbı hısettım o yüzden
Evet bizler çok açız lütfen aç karnımızı sen doyurkadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
Üstünden aylar geçmiş boşver. Sana özel bi hareket değil ki adamın yapısı oymuş. Allah alana sabır versin de önündeki ilişkine bak.Çok kanıma dokundu bu hareketi sanki onun ısmaralayacagı 3 kurusluk yemege muhtacmısım gıbı davrandı
Numarasını engelleyin, sevgilim var rahatsız etme gibi muhabbetin bile içine girmeyin gerek yok.
Sanırım burada asıl mesele şu, ki bizde kadın veya erkek fark etmez, cinsiyete bakmayız birini bir yere davet etmişsek yol parası dahil yeme içmeyi bile biz karşılarız, böyle öğretti büyüklerimiz.
Yeni tanıştığınız biri sizi davet etmişse ve bir plan yapıyorsa cafede oturalım, sinemaya gidelim vs diye hesabı öder, acıktın mı hadi gel bir şeyler yiyelim diye sorar, samimiyet arttıkça hesap ortak olur vs.
Kaldı ki bu bir kuzen görüşmesi değil, kadın ve erkek birbirini tanımak için görüşüyor, tamam feministiz de biz biriyle görüştüğümüzde ileride ilişkimiz resmiyete dönebilir umuduyla karşımızdakini ölçüp tartıyoruz, bir yemek ısmarlamaktan bile erinen biri elinin sıkı olduğu sinyalini verir, bugün ben dahi konu sahibesini davet etsem elini cebine sokturmam, kültür farkı yetiştiriliş farkı belki de bilemiyorum.
+1kadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
Kadın işveren olmadığına göre karşısındaki insan söylemiştir herhalde değil mi? Belki merak etti sordu belki adam kendisi ne kadar kazandığını söylemekten keyif alıyor? 10 bin alıyormuş ya o açıdan :d10 bin lira maaşı olduğunu nereden biliyorsunuz ve neden biliyorsunuz? Yani bu bilgiye ne amaçla vakıfsınız?
Konu içeriği gün gibi ortada toplam 3 ay görüşülen birinden bahsediyorsunuz, ilişki ilerlese üzerinden zaman geçmiş olsa farklı yorumlardım ama adam ilk buluşmadan itibaren sinyali vermiş ki sizde ayrılmışsınız, öz be öz annem bile gel sahilde bir şeyler yiyelim dediğinde dakikalarca hayır ben ödeyeceğim çekişmesi yaşıyoruz, annem ya annem, aramızda sen ben olmayacak biri olmasına rağmen davet etmişse hesap ödetmez, geleceğimiz olabilir diye düşünülen bir erkek de elini cebine sokmalı, elini cebine sokunca yaralayıcı konuşuyorsa o adamda ne nezaket vardır ne de görgü, üstelik cimridir de, daha flört ederken böyle yapan evlenince bir çayın hesabını yapar.O kadar iyi anladınızki beni :) benim düşüncelerim tamda böyle engelledim numarasını
Ben de on bin alsam afiş yaptırırım belediye binasınaKadın işveren olmadığına göre karşısındaki insan söylemiştir herhalde değil mi? Belki merak etti sordu belki adam kendisi ne kadar kazandığını söylemekten keyif alıyor? 10 bin alıyormuş ya o açıdan :d
O zamanKadın işveren olmadığına göre karşısındaki insan söylemiştir herhalde değil mi? Belki merak etti sordu belki adam kendisi ne kadar kazandığını söylemekten keyif alıyor? 10 bin alıyormuş ya o açıdan :d
10 bin lira maaşı olduğunu nereden biliyorsunuz ve neden biliyorsunuz? Yani bu bilgiye ne amaçla vakıfsınız?
Ben sormadım cnm maddi durumu iyi zaten durumu kötü olsa sorun etmezdim
birde sana özelden yazdm
Adamın tavrı çok çirkin ama niye böyle davrandığını anlamak zor değil.
Sorun parası olup olmaması ya da miktarı değil.
Büyük ihtimalle parasından başka hiçbir numarası yok. Ve büyük ihtimalle o parayı kazanmaya başlayana kadar hiçbir kadını kültürüyle, zekasıyla vs etkilemeyi başarabilmiş biri değil.
Böyle tipler kendileri de bilir bir numaraları olmadığını. O yüzden kendileriyle görüşen her kadının paralarının peşinde olduğunu düşünürler.
Bittiği iyi olmuş. Mesaj atmak, para yollamak falan hiç gerek yok böyle şeylere.
Direkt engeli basın gitsin.
Siz erkeksiniz galibakadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?