- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
evetAç karın nalaka? Nasıl bağdaştırdınız? Size göre sizin dışınızdaki herkes para emici herhalde?
Çaldınız mı, zorla mı kendinize ismarlattiniz... İletişime geçme bahanesi falan zanneder boşverin gitsin ay.Valla haram falan eder diye korkuyorum
Görüşmüyorsanız, ciddi bir ilişkiniz de varsa iki çayın derdine niye düştünüz ki? Böyle birşey yapsanız adamın düşüneceği ilk şey hala aklınızdan onu çıkaramadığınız, bir kuyruk acınız olduğu için bahaneyle onu aradığınız olacak. Ben kendime bunu dedirtmeyi yediremezdim.6 aydır hıc gorusmuyoruz zaten suan cıddı bır ılıskım var şükür
sadece hesabını isteyip şu çayın parasını yollımmı dıyorum
Kadınların aç karnını siz mi doyuruyorsunuz da bu yorumu yaptınız sırf bi kaç beğeni uğrunakadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
Eft yaparken fakire fukaraya beleş diye bir not düşmeyi unutma lütfen..
ben doyurmuyorum işte erkekler doyuruyorKadınların aç karnını siz mi doyuruyorsunuz da bu yorumu yaptınız sırf bi kaç beğeni uğruna
Kadınların aç karnını siz mi doyuruyorsunuz da bu yorumu yaptınız sırf bi kaç beğeni uğruna
ben doyurmuyorum işte erkekler doyuruyor
offf her 3 kuruşluk işe giren de çalışmayanlara potansiyel para emici gözüyle bakıyor iğrenç yorum.
konu sahibi hesaba para göndermek ucuz hareket gerek yok.
Hayatınızda biri olduğunu söylediğiniz halde mi hala arada aklına geldikçe arıyor.
kadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
Konuşmanıza gerek yok zaten. Mesaj yazıyor demişsiniz. Cevap olarak sevgilinizin olduğunu ve rahatsız etmemesini yazın sonra da engelleyin. Bu kadar kafaya takılacak mevzu yok.yok hiç cevap vermedim konusmadık
Muhabbet iyice uzar. Haram edersede kendi bilir. kafasina silah mi dayadin cay ısmarla diye.
Seni de anlıyorum. işsiz oldugun icin biraz gurur meselesi yapmışsın. İnan bunun seninle ilgisi yok. Bide utanmadan cantani alma hesap mi ödüyosun nedir.
Arada sırada arayan adamin rehberi bi sürü yedeklerle doludur
Konuşmanıza gerek yok zaten. Mesaj yazıyor demişsiniz. Cevap olarak sevgilinizin olduğunu ve rahatsız etmemesini yazın sonra da engelleyin. Bu kadar kafaya takılacak mevzu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?