6 Ayda 5-6 kez aradı hayatımda gördüğüm en cimri insan

6 aydır hıc gorusmuyoruz zaten suan cıddı bır ılıskım var şükür
sadece hesabını isteyip şu çayın parasını yollımmı dıyorum
Görüşmüyorsanız, ciddi bir ilişkiniz de varsa iki çayın derdine niye düştünüz ki? Böyle birşey yapsanız adamın düşüneceği ilk şey hala aklınızdan onu çıkaramadığınız, bir kuyruk acınız olduğu için bahaneyle onu aradığınız olacak. Ben kendime bunu dedirtmeyi yediremezdim.

kadınların derdi bitmiyor ya. eli açık bi zengin koca bulsalar da aç karınlarını bi doyursalar rahat edecekler ama yok yok yok
Kadınların aç karnını siz mi doyuruyorsunuz da bu yorumu yaptınız sırf bi kaç beğeni uğruna

Kadınların aç karnını siz mi doyuruyorsunuz da bu yorumu yaptınız sırf bi kaç beğeni uğruna

Bu yorumuda beğenenler var enteresan bir şekilde adam 2 çayın hesabını yapmış kadının yaptığı yorum akıllara zarar

offf her 3 kuruşluk işe giren de çalışmayanlara potansiyel para emici gözüyle bakıyor iğrenç yorum.

konu sahibi hesaba para göndermek ucuz hareket gerek yok.

Belkide onu hazmademiyorum sanki parasına kaldım 5-6 ayda pesimde dolandı bende deger verıyor sandım

Ben konuyu anlamadım. Ayrılmışsınız yeni ilişkiniz var adamın cimriliği sizi ilgilendirmiyor artık alacak olan düşünsün. Ayrı olduğunuz halde arıyor mu? Rahatsız olduğunuz buysa açın sevgilim var diyin ya da sevgiliniz açsın telefonu söylesin. 10 lirasını istemeye aramıyordur heralde. Demek ki aklı kalmış.

Muhabbet iyice uzar. Haram edersede kendi bilir. kafasina silah mi dayadin cay ısmarla diye.
Seni de anlıyorum. işsiz oldugun icin biraz gurur meselesi yapmışsın. İnan bunun seninle ilgisi yok. Bide utanmadan cantani alma hesap mi ödüyosun nedir.
Arada sırada arayan adamin rehberi bi sürü yedeklerle doludur

yok hiç cevap vermedim konusmadık
Konuşmanıza gerek yok zaten. Mesaj yazıyor demişsiniz. Cevap olarak sevgilinizin olduğunu ve rahatsız etmemesini yazın sonra da engelleyin. Bu kadar kafaya takılacak mevzu yok.

Aynen çok zoruma gitti sanki onun 3 kuruşluk yiyeceğe muhtacmısım gibi

Konuşmanıza gerek yok zaten. Mesaj yazıyor demişsiniz. Cevap olarak sevgilinizin olduğunu ve rahatsız etmemesini yazın sonra da engelleyin. Bu kadar kafaya takılacak mevzu yok.

Hem arayıp hem mesaj atıyo ben gurur yaptım bıraz galıba sanki onun ısmaralayacagı 3 kurusluk yemeğe muhtacmısım gıbı hısettım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…