6 Ayda 5-6 kez aradı hayatımda gördüğüm en cimri insan

Bazı kadınlar çok paragöz ve yiyici olduğundan 3 kuruş para kazanan erkekler de kadınlara yiyici gözüyle bakıyor.Böyle insanlardan uzak durmak lazım.Ayrıca adamın maaşını en başa yazmanız da sizin zihniyetinizi azcık ele veriyor.

Hayret nasıl arıyorsun yapma böyle şeyler bak dakikaların gider onun da lafını yaparsın deseydin

Telimi sil nedir ya. Kaç yaşındasınız. Ver mektuplarımi al mektuplarını der gibi . Eğer karşınızdaki insan size uygun değilse açık açık onunla anlasamayacaginizi ve konuşmaya devam etmek istemediğinizi belirtin. Bı daha da aramayın. Bu kadar basit. Telimi sil demek bak ayağını denk almazsan yavaş yavaş hayatından çıkarım haberin olsun diye göz dağı vermektir . Bunu da lise li ergenler yapar.yasiniza göre davranin

bence demelisin

Ohh havadan para geldi sukur diye sevine sevine gider.. ay cok sinir bozucu:)

Maalesef bazı erkekler daha ilk görüşmede maaş ve mal varlığını ortaya döküyor, kuzenlerimden biri bir adamla tanışmıştı, daha dakika bir gol bir adam sahip oldukları işletmelerden, aylık kazancından, ne kadar varlıklı olduğundan bahsetmiş ama aynı adam ilk buluşmada o kadar mal beyanına bir bardak çay ısmarlamamış, sahilde araba içinde liseli aşıklar gibi oturmuşlar, görüşmede adamın aslında kendine eş değilde, ekmek su istemeyen, gık bile demeyecek bir arkadaş arıyormuş annesine, ilk ve son görüşme olmuştu :)

Neden para gondermeye bu kadar taktınız ki? Adamla bır daha bır araya gelmek ıstemıyorsanız e ıyı de bır ılıskınız varsa engelleyın numarasını sılın atın bu kadar basıt o yoluna sız yolunuza bunu mesele etmeye daha ne gerek var ayrıca ayıptır o sekılde para gonderılmemelı cocukca ve kucuk dusurucu bır haraket. Haram edılecek bır durum oldugunu düşünmüyorum. Kendısı ısmarlamıs sonucta takmayın

Ablacım buda aynı şekilde davrandı arabasının fiyatından maaşına kadar herseyı anlattı zaten bu yüzden 3-5 ay bu adamı kabul etmedim çok itici geldi cok ilgili alakalı davrandı bir yakınım ölünce yanımda cok destek oldu bana bunlar biraz etkiledi o yüzden tanımak istedim kuzenin ilk günde anlamış ben ise 3 ay sonra anladım :)

Ben zaten bu adamı 4-5 ay istemedimki ?? sürekli red ettim sürekli peşimden geldi ilgi gösterdi bir yakınım öldü yanımda olup destek oldu hosuma gitti işin garip kısmı bu kadar ay uğrasıp bütün emeklerini çöpe attı

Maddi durumunun bu kadar iyi olup 3-5 kurus hesabını yapması bana cok ilginç geldi o yüzden acıkca yazdım
millet asgari ücretle çalısıp sevgilisine simit ayran ısmarlıyo ayrıca bu adamı 4-5 ay istemedım bana cok ilgili davranıp kötü zamanımda yanımda olunca hosuma gıttı bana gercekten deger verıyor sandım bu yüzden sans verdım
nerden bilim böyle biri

hesabını istim parasını yollim dimi ?
Hesabini ne istiyorsun. Sanki verecek... eger boyle bir sey yapmaya niyet ettiysen cep bankla yolla gitsin.
Ayrica ister cay ic ister Baska birsey. Sonucta herseyi onun odemesi de yanlis. Sponsorun mu adam senin? Keske davet ederken sinrma biletini vs sen alsaydin.
Ayrica benim aldigim maasi daha babam bilmiyor. Sen o adaminkini nasil öğrendin?

Adamın maaşına odaklanmışsınız. İyi para kazanıyor diye mi görüştünüz? Arada siz ısmarlamayı teklif etseydiniz mesela ikinci buluşmada falan? Belki o da sizi denedi.

Ovvvvvv ağır vaka o zaman :)) kurtulduğun için çoluk çocuk sevindir ablacım, kazara karşılaşırsan kaldırım değiştir, nezaket ve görgüden bi'haber biriyle ayak üstü iki çift laf bile edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…