bence demelisin9 Ay önce biriyle tanışmıstım kendisinin 10 bin tl üzerinde maaşı var ciddi anlamda görüşüyordum tabi onu bilemem
Toplamda 3 ay görüştük hiç yemek ısmarlamadı belki acıktığımı düşünememiştir dedim sadece 2 bardak cay içtim o kadar zamandır ve o ara işsizdim
bir kere arabasından inerken cantamı alıcaktım çantanı alma sanki hesapmmı ödüyorsun dedi :)
neyse sinemaya gıdıcektık ilk kez sonra bir dünya bahane buldu masraf olacagı için bende gitmeyelim dedim bu gitti kendinde ekmek arası sosıs almıs kendine ve bana bende kızdım ben acıktım dedimmi neden alıyorsun diye bağırdım acıkırsam param var gider alırım dedim yemedim kendin ye dedim
o günden sonra telefonuna hic cevap vermiyorum ayda 1 kez arıyor arada mesaj atıyo belkı ısmarladıgı 2 bardak cayıda haram etmiştir
bir daha ararsa hesabını yolla cayın parasını yollicam ve benı bir daha arama telimi sil dicem sizce desemmi?
Ohh havadan para geldi sukur diye sevine sevine gider.. ay cok sinir bozucu:)10 bin lira maaşı mezara mı götürecekmiş
Hz Su aygırı?
Ya böyle hırboları seçip mi buluyorsunuz nedir.
Hiç tahammül edemeyeceğim insan tipi. Tam cebine 50 lira sıkıştırıp sırtını sıvazlayarak al başımın gözümün sadakası olsun kendine fazladan çay içersin deyip yol vermelik valla.
Maalesef bazı erkekler daha ilk görüşmede maaş ve mal varlığını ortaya döküyor, kuzenlerimden biri bir adamla tanışmıştı, daha dakika bir gol bir adam sahip oldukları işletmelerden, aylık kazancından, ne kadar varlıklı olduğundan bahsetmiş ama aynı adam ilk buluşmada o kadar mal beyanına bir bardak çay ısmarlamamış, sahilde araba içinde liseli aşıklar gibi oturmuşlar, görüşmede adamın aslında kendine eş değilde, ekmek su istemeyen, gık bile demeyecek bir arkadaş arıyormuş annesine, ilk ve son görüşme olmuştu :)O zaman
bir, maaşını söyleyen yani maaşı ile karşısındakini etkilemeye çalışan bir adamdan ne hayır gelir? 10 bin maaşım ulenn diyen biri :/
iki, karşısındaki adama maaşını soran kızdan ne hayır gelir? 10 bini duyunca gözler fal taşı gibi açılıyor tabi :/
Sağlıklı bir ilişkide bu gibi şeyler konuşulmaz.
Eğer bir adam size maaşını söylüyorsa ondan kaçın. Çünkü sizi satın almak istiyordur.
Eğer bir kadın erkeğe maaş soruyorsada onun amacıda bellidir. Erkek topuklarını kıçına vura vura kaçmalıdır.
Maalesef bazı erkekler daha ilk görüşmede maaş ve mal varlığını ortaya döküyor, kuzenlerimden biri bir adamla tanışmıştı, daha dakika bir gol bir adam sahip oldukları işletmelerden, aylık kazancından, ne kadar varlıklı olduğundan bahsetmiş ama aynı adam ilk buluşmada o kadar mal beyanına bir bardak çay ısmarlamamış, sahilde araba içinde liseli aşıklar gibi oturmuşlar, görüşmede adamın aslında kendine eş değilde, ekmek su istemeyen, gık bile demeyecek bir arkadaş arıyormuş annesine, ilk ve son görüşme olmuştu :)
Bence siz umdugunuzu bulamadınız. Adamin maasi fazla,sizi yedirir icirir gezdirir parayi bol bol harcar sakinmaz diye dusundunuz ama dusundugunuz olmayinca cimri damgasi attınız. Aramıyor sormuyorsa iliskiyi bitirirsin ama cok cimri bana yemek yedirmedi cay ismarladi sadece 10bin tl maasi var oysaki diyerek yakinmaniz tamda parmak bastigim konuya cikiyor :)
Bazı kadınlar çok paragöz ve yiyici olduğundan 3 kuruş para kazanan erkekler de kadınlara yiyici gözüyle bakıyor.Böyle insanlardan uzak durmak lazım.Ayrıca adamın maaşını en başa yazmanız da sizin zihniyetinizi azcık ele veriyor.
Kim öldü mesela hangi yakininiz?Ben zaten bu adamı 4-5 ay istemedimki ?? sürekli red ettim sürekli peşimden geldi ilgi gösterdi bir yakınım öldü yanımda olup destek oldu hosuma gitti işin garip kısmı bu kadar ay uğrasıp bütün emeklerini çöpe attı
Hesabini ne istiyorsun. Sanki verecek... eger boyle bir sey yapmaya niyet ettiysen cep bankla yolla gitsin.hesabını istim parasını yollim dimi?
Ovvvvvv ağır vaka o zaman :)) kurtulduğun için çoluk çocuk sevindir ablacım, kazara karşılaşırsan kaldırım değiştir, nezaket ve görgüden bi'haber biriyle ayak üstü iki çift laf bile edilmez.Ablacım buda aynı şekilde davrandıarabasının fiyatından maaşına kadar herseyı anlattı zaten bu yüzden 3-5 ay bu adamı kabul etmedim çok itici geldi cok ilgili alakalı davrandı bir yakınım ölünce yanımda cok destek oldu bana bunlar biraz etkiledi o yüzden tanımak istedim kuzenin ilk günde anlamış ben ise 3 ay sonra anladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?