• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. Aydan sonra herşey değişti

gamgam40

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
113
51
13
31
Merhabalar bebeğim 6. Aydan sonra diş çıkarmaya başladı dişler hep üst üste çıktı . Diş döneminde cok huzursuz oluyor şu an 14 aylık sanırım tüm dişler çıkana kadar bebeğim huzursuz ve uyku düzeni bozuk olucak . Saglık problemi yok doktora düzenli götürüyorum . Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ? 2 yaşından sonra düzelir mi ?

Merhabalar bebeğim 6. Aydan sonra diş çıkarmaya başladı dişler hep üst üste çıktı . Diş döneminde cok huzursuz oluyor şu an 14 aylık sanırım tüm dişler çıkana kadar bebeğim huzursuz ve uyku düzeni bozuk olucak . Saglık problemi yok doktora düzenli götürüyorum . Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ? 2 yaşından sonra düzelir mi ?
Bende 2 yaş sendromu yaşıyorum herşey e ağlıyor istedigi olmadığı zaman küsüyor avazinin çıktığı kadar bağırıyor kırıyor döküyor daha sayayım mi gaz bitse dış dış bitse ay yada yaş sendrom lari yaşıyoruz iyiki varlar,🥰

Oğlum her diş döneminde parmaklarını morartana kadar ısırırdı, uyanıp kulaklarını çekiştirirdi, oyun oynarken tek eli mutlaka ağzında olurdu resmen çiğnerdi. Üstüne bir de çıkacak olan dişi 3-5 güne de çıkmazdı tam 1 ayı bulurdu belki. Diş konusunda çok sıkıntılıydık. Sizi korkutmak istemem ama biz 3 yaşa yeni girdik daha çıkacak dişi yok anca rahatladık.

Back
X