6. Aydan sonra herşey değişti

gamgam40

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
220
82
13
31
Merhabalar bebeğim 6. Aydan sonra diş çıkarmaya başladı dişler hep üst üste çıktı . Diş döneminde cok huzursuz oluyor şu an 14 aylık sanırım tüm dişler çıkana kadar bebeğim huzursuz ve uyku düzeni bozuk olucak . Saglık problemi yok doktora düzenli götürüyorum . Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ? 2 yaşından sonra düzelir mi ?

Merhabalar bebeğim 6. Aydan sonra diş çıkarmaya başladı dişler hep üst üste çıktı . Diş döneminde cok huzursuz oluyor şu an 14 aylık sanırım tüm dişler çıkana kadar bebeğim huzursuz ve uyku düzeni bozuk olucak . Saglık problemi yok doktora düzenli götürüyorum . Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ? 2 yaşından sonra düzelir mi ?
Bende 2 yaş sendromu yaşıyorum herşey e ağlıyor istedigi olmadığı zaman küsüyor avazinin çıktığı kadar bağırıyor kırıyor döküyor daha sayayım mi gaz bitse dış dış bitse ay yada yaş sendrom lari yaşıyoruz iyiki varlar,🥰

Oğlum her diş döneminde parmaklarını morartana kadar ısırırdı, uyanıp kulaklarını çekiştirirdi, oyun oynarken tek eli mutlaka ağzında olurdu resmen çiğnerdi. Üstüne bir de çıkacak olan dişi 3-5 güne de çıkmazdı tam 1 ayı bulurdu belki. Diş konusunda çok sıkıntılıydık. Sizi korkutmak istemem ama biz 3 yaşa yeni girdik daha çıkacak dişi yok anca rahatladık.

Back
X