6 aydır evliyim doktora gittim idrar kan temiz hormonlarım iyi ve ultrasonda kist miyom bisi çıkmadı ama bebeğimiz olmuyor

Gözükecektik aslında ikimizde ama doktor bana baktı sadece folik asit verdi yine lmazsa adetli bir daha gelin dedi galiba o zman esimede bakacak
Kadın doğumla üroloji farklı bölüm ama sperm testi vermesi lazım eşinizin

ultrasonla karından mı bakıldı alttan mı? Bana da karından ultrasonla 4 farklı doktor baktı 2 kez hormon testi yapıldı temiz dediler bir şey yok dediler eşim de gitti onda da bir şey yok ama olmuyor. Alttan hiç bakmadılar bana. Bide rahim filmi çekiyorlarmış burda öğrendim onu yaptırın isterseniz

Yok sadece ultrasonda baktı aslında doktor daha erken diye pek ayrıntılı bakmadı üç ay sonra gel adetliyken dedi o zman bakacak

Evet bana da 3 ay dene düzenli ilişki olsun olmazsa gel diyorlar bizim de düzenli ilişki yok. Çok istiyorsan üzerine düş vakit kaybetme bence ama mutlaka eşin görünsün onların testleri 5 dk lık bir şey

Ama herkesin hayat şartları hayattan beklentileri farklı çok istiyorsa olsun bunda bir şey yok bence

Hanımlar fikirlerini yazmış ben ayrı bir şey söyleyeceğim. Sırf millet istiyor, soruyor diye bebek düşünüyor gibisiniz. Öncesi sonrası yok bu işin, ben tasvip etmesem de kimi 18'inde doğuruyor kimi 48'inde. Herkesin ilişkisi kendine özel. Daha bebek nerede yok mu diyenleri susturamıyorsanız o bebek olunca herkes sizinle beraber anne olur, onları da susturamazsınız. Bunu bir ayarlayın bence.

6 aydır evliyim doktora gittim idrar kan temiz hormonlarım iyi ve ultrasonda kist miyom bisi çıkmadı ama bebeğimiz olmuyor
Dediğin kadar kolay olmuyor 1 yıldır deniyorum bende de eşimde de bir sorun yok ama olmuyor stres yapma en kotu sey stres

Allah gönlünüze göre versin demek istiyorum öncelikle. Ama eşiniz için de test isteyecektir doktor . Onun sonuçları iyi olsa bile, kesin sizden olmuyordur diye bir şey denemez. Hücresel sağlıklarını bilmeleri çok zor . Genetik test vs lazım sanırım. Aslında sorunun kimde olduğu da önemli değil o açıdan söylemiyorum ama bende sorun var diye strese girmeyin yani. Bir şekilde olmamis . Ama amh 0 değilse esinizde sperm sayısı sıfır değilse her zaman umut vardır. Doğal takviyeleri deneyin . Mfk takviyeleri olur , sizin bir yerden alacağınız polen, bal karışımı olur, havuç suyu olur, diyet yürüyüş olur . Bunlar çok etkili seyler .lütfen karartmayın kalbinizi

Merhaba . Ben de 11 aylık evliyim .Biz 6 ay denedik olmadı. Psikoloji çok önemli bence de. Her ay adetimden önce test yapar negatif görünce ağlar dururdum.En son aman her ay negatif zaten 1 yıl içinde olmazsa doktora giderim diye kendimi şartlandırdım. Bunu yapmak çok zor tabi ama mecbur. Ve o ay hamile olduğumu öğrendim .Şimdi 9 haftalık hamileyim.Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin insallah :)

Bende ilaç tedavisine başladım daha önce trisequens kullandın mı

O bizi yönlendirir diye biliyorum ama
Bu kadar kafaya takiyorsanız eğer kadın doğum doktorunuzun yönlendirmesini beklemeyin .
Gidip ürolojiden sıra alın eşinize de bakılsın belki içiniz rahat eder bir sorun çıkmaz .
Hiç belli olmuyor ki Rabbim ne zaman nasip ederse. O zaman oluyor .
Sadece siz beklemiyorsunuz .
Arkadaşlarınız hemen oldu diye sizin de olacak değil .elbette istiyoruz ama bazen istediğimiz hemen oluvermiyor belli bir zaman alıyor.
6 ay da çok erken daha olmuyor demek için.

Canım daha çok yeni evlisiniz, kimse bir şey düşünemez biz biraz gezmek istiyoruz çocuk olunca bugünlerimizi arayacağız çünkü der geçiştirirsin. Biz mesela 1 sene gezdik tozduk eğlendik, 1 sene dolduktan sonra sizden farkımız ikimiz de muayene olduk (olası bir durumda erken müdahale için) ve bende de sizin gibi sorun çıkmadı lakin eşimde sperm sayısı hareketi ve volüm eksikliği çıktı. Erken müdahaleye başladı doktor, ilaç yazdı sayı baya bir arttı hareket de arttı mofoloji 0dı düzeldi çok iyiye gitti 4 ayda sonra bazı tetkikler vs ile geriye boşalma problemi olduğunu öğrendik beşinci ay oldu hala çocuğumuz olmadı denemeye devam ediyoruz bir yandan da eşim başka ilaca başladı ve ben yaza kadar mühlet verdim yani ben de sizin gibi sabırsızdım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum ama insan sabretmeyi öğreniyor zamanla 1 sene daha dolacak yazın 2 sene olacak evleneli sonra duruma göre hareket edeceğiz, yani diyeceğim o ki sabırsız iseniz erken müdahale olması için eşiniz de spermiogram vermeli. Biraz vitamin takviyesi almalı iyi beslenmeli. Doktor sorun varsa önceden tespit etsin ki zamanınız gitmesin bak bizim tedavinin 5. ayındayız hala yok çocuk. Ha baktınız sorun yok 2 nizde de iyi beslenme vitamin takviyesi stressiz yaşam 6 ay daha deneyin olmaz ise aşılama tüp bebek düşünürsünüz.

İnşallah sizin adınıza sevindiminanirmisiniz rüyalarıma bile giriyor cinisyetini kız görüyorum delirdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…