Siz bilirsiniz tabiO bizi yönlendirir diye biliyorum ama
Kadın doğumla üroloji farklı bölüm ama sperm testi vermesi lazım eşinizinGözükecektik aslında ikimizde ama doktor bana baktı sadece folik asit verdi yine lmazsa adetli bir daha gelin dedi galiba o zman esimede bakacak
Yumurta kalitesi oluyor biraz araştırma yapsanız mıAmh bin ne olduğunu bilmiyorum aciklarmisiniz yaşım 24
Tamam yapacağımYumurta kalitesi oluyor biraz araştırma yapsanız mı24 yaş küçük bir yaş değil bu arada
Yok sadece ultrasonda baktı aslında doktor daha erken diye pek ayrıntılı bakmadı üç ay sonra gel adetliyken dedi o zman bakacakultrasonla karından mı bakıldı alttan mı? Bana da karından ultrasonla 4 farklı doktor baktı 2 kez hormon testi yapıldı temiz dediler bir şey yok dediler eşim de gitti onda da bir şey yok ama olmuyor. Alttan hiç bakmadılar bana. Bide rahim filmi çekiyorlarmış burda öğrendim onu yaptırın isterseniz
Haklısınız ama istiyorum ve 6 ay deniyoruz olmayınca insan nedenli diyor ve üzülüyor ister istemezEşinle birbirinizi tanıyın daha 6 aylık evlisiniz aceleniz ne bu kadar
6 aylik evli daha ya ne vakit kaybetmesiEvet bana da 3 ay dene düzenli ilişki olsun olmazsa gel diyorlar bizim de düzenli ilişki yok. Çok istiyorsan üzerine düş vakit kaybetme bence ama mutlaka eşin görünsün onların testleri 5 dk lık bir şey
Dediğin kadar kolay olmuyor 1 yıldır deniyorum bende de eşimde de bir sorun yok ama olmuyor stres yapma en kotu sey stres6 aydır evliyim doktora gittim idrar kan temiz hormonlarım iyi ve ultrasonda kist miyom bisi çıkmadı ama bebeğimiz olmuyor
Bende ilaç tedavisine başladım daha önce trisequens kullandın mıMerhaba . Ben de 11 aylık evliyim .Biz 6 ay denedik olmadı. Psikoloji çok önemli bence de. Her ay adetimden önce test yapar negatif görünce ağlar dururdum.En son aman her ay negatif zaten 1 yıl içinde olmazsa doktora giderim diye kendimi şartlandırdım. Bunu yapmak çok zor tabi ama mecbur. Ve o ay hamile olduğumu öğrendim .Şimdi 9 haftalık hamileyim.Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin insallah :)
Bu kadar kafaya takiyorsanız eğer kadın doğum doktorunuzun yönlendirmesini beklemeyin .O bizi yönlendirir diye biliyorum ama
İnşallah sizin adınıza sevindimMerhaba . Ben de 11 aylık evliyim .Biz 6 ay denedik olmadı. Psikoloji çok önemli bence de. Her ay adetimden önce test yapar negatif görünce ağlar dururdum.En son aman her ay negatif zaten 1 yıl içinde olmazsa doktora giderim diye kendimi şartlandırdım. Bunu yapmak çok zor tabi ama mecbur. Ve o ay hamile olduğumu öğrendim .Şimdi 9 haftalık hamileyim.Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?