6 aydır evliyim doktora gittim idrar kan temiz hormonlarım iyi ve ultrasonda kist miyom bisi çıkmadı ama bebeğimiz olmuyor

Sağol canım inşallah adetime üç gün kaldı adet olursam eşime söyleyip gidelim en iyisi beklemek istemiyorum her ay üzülmek istemiyorum kaynanam hergin soruyor adet oldunmu diye o da beni strese sokuyor kendi evlendiği ilk günden hamile kalmış ama onuda naliyorum merak ediyor ama bilmiyorum hep sorulduğu için kriz geçirecek yakında

Hahah benzer durumlarımız var:), benim kayın validem de 2. ayında hemen hamile kalmış hatta ikinci çocuğu (yani eşim) da büyük kardeşi doğurduktan 7 ay sonra beklenmedik şekilde hamile kalmış ki erken sürelerden birisi. Başta bana da ilk 2 ay çok sordu olumsuz olduktan ve eşimin durumunu öğrendikten sonra (mecbur kaldım söylemeye çok meraklı o da) daha sormadı, bana en son demişti ki 4/5 ay deneyin akışa bırakın ama olmuyorsa sorun olabilir demektir doktora görünün. Sonrasında da geriye boşalmayı öğrendik zaten... Enfeksiyon gibi geçici özel bir durum olmadığı sürece 6 ay max beklenmesi gereken süre bence. Sırf bizim yaşımız 35'ten küçük diye bekleyin diyorlar ama bana saçma geliyor en azından beklenecekse bile test yapılmalı muayene olunmalı takviye alınmalı öyle beklenmeli...

6 aydır evliyim doktora gittim idrar kan temiz hormonlarım iyi ve ultrasonda kist miyom bisi çıkmadı ama bebeğimiz olmuyor
Daha evleneli 6 ay olmuş, yaşın da genç hatta küçük ne bu acele bismillah dur. Bir karı koca çalışın eliniz ekmek tutsun, gezin tozun birbirinize vakit ayırın. İlle de acilen çocuk yapıcam aşırı zenginim zaten diyosanız da çocuk tek taraflı yapılmıyor eşinizin de muayene olması lazım. Kaldı ki 1 yıl bekliyor doktorlar gebelik için. Ama bu kadar panik hali normal değil.

Yani zenginliktede bitmiyor ki ayol. İnsan bi önce evlilik hayatına alışmalı bi kocanla takıl başbaşa keyfini çıkar. gez , dolaş Ne bilim birbirinizi keşfedin dimi. Şu çevre baskısına aşırı tilt oluyorum. Sizene be yatağımın bekçisi misiniz diyesim geliyo her defasında da hanımefendilik çizgimden çıkmıyorum

İnşallah sizin adınıza sevindiminanirmisiniz rüyalarıma bile giriyor cinisyetini kız görüyorum delirdim galiba
Hayirlisi olur inşallah :)
Dediğim gibi düşünmemeye çalışıp kafanı rahatlatmak lazım:)

Hep diyorum, yürümeden koşmayı öğrenmek gibi geliyor bu bana. Sevgiliyken iyidir ama bakalım eş olarak iyi mi bu insanlar karşılıklı. Daha karı koca olmadan anne baba olmak bana yanlış geliyor cidden. Çevre de halt etmiş işlerine baksınlar

Yani birde yaşlar küçük anne olmak için geç bir yaş değil. Önce tanı tanış . Paldur küldür çocuk yapanlar bi o kadar hızlı şekilde de boşanma yoluna gidiyolar. Ah gençlik işte

Şükür durumumuz iyi ben seviyorum istiyorum ev boş gibi oluyor tek başıma oluyorum

Kuzucum aynı durum bizde de var, 6 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz bizde ve olmuyor bir türlü ve ilk zamanlarda inan çok kafama takıyordum, ağlamaklı bile oluyordum. Sonra akışına bıraktım düşünmedim. 4-5 ay sonra ilk defa şuan adet gecikmesi yaşıyorum 5.gün bugün gecikmesinin. Efsane bel ağrım var Sanki kırılıyor ikiye, kasıklarımda gerilmeler batmalar var göğüslerim çok acıyo (ki ben 3-4 aydır regl döneminde bile göğüs ağrısı yaşamıyordum) demem o ki beklemekten başka çaremiz yok. Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler diyip beklicez

Bende demek istiyorum ama işte olmuyor yapamıyor insan az bı empati yapsalar sormazlar bir sorun vardır belki istiyorlardı danolmuyordur diye düşünmuyorlar

Bende demek istiyorum ama işte olmuyor yapamıyor insan az bı empati yapsalar sormazlar bir sorun vardır belki istiyorlardı danolmuyordur diye düşünmuyorlar
Sen onlara diyeceksin ki biz kocamla 1-2 sene beklicez şuan düşünmüyoruz. İstiyosan bile gerçek niyetini kümseye söylemk zorunda değilsin. Maalesef herkes haddinden fazla giriyo bu meselelerin işine. İnsanlar düşünceli değiller hiç bekleme empati yapmalarını. Zaten yeni evlisin tazesin insanlarla sınırlarını baştan çizerseb mesafesini korursan daha da bişi diyemezler sana. Sende hiç değilse stres yapmazsın. Zaten 1 yıl doğal yollarla hamile kalamazsan seni tedaviye alıyolar. Yaşın hani 30 lu yaşlar olsa neyse git peşine dicemde dur rahat ol relax ol ya keyfine bak. O zaman görceksin herşey daha kolay olacak

Doktora görünüp testlerinizi yaptırmakta fayda var.Herşey normal çıkarsa ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini takip et belki yumurtlamayı kaçırıyorsundur.

Doktora görünüp testlerinizi yaptırmakta fayda var.Herşey normal çıkarsa ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini takip et belki yumurtlamayı kaçırıyorsundur.
Bu ay ovulasyon testiyle yaptım yumurta catladigi gün iki kere değerlendirdik hatta

Dur Bismillah bu ne acele, daha 6 aylik evli ve 24 yaşındasın, oh eşinle gez toz tadını çıkart. Etrafındakilere ne, onlarmı bakip büyüteceklermisde - “eee bebek yokmu” diye soruyorlar, bu soruyu soranlardan nefret ediyorum ağızlarını yırtasım geliyor

Yapma bunu kendine olmuyor diyerek karamsarlığa girme sakin bende çok çektim bu konuda millet gündüz laf solerdi ben sabaha kadar ağlardım uzaktan parkda çocukları izler ic çekerdim insanların ağzı torba degilki dikesin kendine zarar verirsin.ben umudum bitti artık olmuyor benim çocuğum dediğim anda geldi kızım bana 10 sene sonra hiç bir problem yokken hemde sonra bir kardeşi olsun dedik devam ettik ama yine olmadı şu geçtiğimiz 2 sene içinde 2 kaybım oldu biri kalp atışı olmadığından diğeri skar gebelikden 2 kürtaj üzüldük yıprandık ama dedimki vardır bundada hayir sabır dedim sabrın sonunda allahim bana yine anne olmayı nasip etti şimdi yine hamileyim 8 haftaligim doktorun odasına titreyen girdim acaba varmi Bi aksilik hamdolsun hersey yolunda gidiyor sana diyeceğim oki herseyde vardır Bi hayir gönlünü ferah tut kulaklarını millete tıka canını sıkma olucak inşallah allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Çok güzel yazmışsın bebeğini alırsın kucağına insaAllah.
Şükürler olsun ki bende hamileyim ama çok daha başındayız tüp bebekle 4 haftalık hamileyim şükürler olsun kesesini gorurum kalbini duyarım insaAllah .

Duyarsın jnsallah canim benim sağlıklı sıhhatli çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allahim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…