6 ayında hala aşk yapmaya devam edenler.bebeginize bişe olur diye korkuyonuzmu.?

Bizde 29+4 deyiz hala devam dr daha yasak koymadı her kontrolde normal cıkınca bakalım 32 den sonra ızın vermıyorlar sanırım .

bencede Allah size bebeğinize sağlık sıhat versin bebiş geldikten sonra devam edersiniz hayırlı sağlıklı sıhatli bi bebişin olur inş..

Hamile kaldığımı öğrendikten sonra hatta yumurtlama günüm geçtikten sonra hiç yapmadık. ılk bebişimi kaybetmiştim. ıkimizde tedirgindik. Hatta benim durmadığım yerde koçiş engelledi walla :) öyle sabır gelmişti adama :)

bizde hic bi problem olmadigi halde dr 24.haftadan itibaren yasak demisti.hos zaten korkudan bisi yapmioduk ama sırnaşık şey

bizde hic bi problem olmadigi halde dr 24.haftadan itibaren yasak demisti.hos zaten korkudan bisi yapmioduk ama sırnaşık şey

bi problem yoksa şlginç yasak demesi..

ben 42. hafta hamile gezdim:))

yasak filan demedik son güne kadar.

çok şükür mükemmel bir doğum oldu çok rahattı...

normal doğum için yararlı ..

kızlar bende bu konuyu merak ediyodum velembarın bu konuyu açması iyi oldu bende32 haftama gırdım bugun. 3 gun önce gittim de sordum dk çünkü eşimde bende tedirgindik çevredeki arkadaşlar erken doğum olur bu aydan sonra yapılmaz diyorlardı halıyle tedirgin olmuştum dk sen rahatsız olmadın sürece bı sorun olmaz devam edebilirsin dedi yanı devam ama tabi son zamanlarda naparız bilmiyorum

biz o dönemlerde kardeş kardeş yattık..düşük tehlikem yoktu çok da rahat bir hamilelik yaşadım ama eşim bebekten utanıyordu...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben 11. haftamın içindeyim ama hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri ne bende ne de eşimde tık yok. Doktor yasak getirmedi ama ikimizin de içinden gelmiyor. Hoş, mide bulantısından yemek bile yiyemezken bi de bunu mu düşünücem. Adam kokuyor zaten bana kaydirigubbakcemile3 yani ne kadar banyo yapsa az... belki haftalar ilerleyince... ama kıskandım şimdi biraz siz burda yazınca :dilcikar:

bende 24 haftalık hamişim ama malesef kocişim hiç rahat durmuyor:kedi: zaten dr.mda sakıncası yok dedi zaten...bende bi zararını görmdimopuyorumnanaktan

bende ılk 3 ay bısey yapmadım esımde anlayıslı davrandı ılk bebegımı dusuk ıle kaybettım ama ılk 3 aydan sonra sık olmamak sartıyla 35 haftaya kadar ask yaptık daha sonra tık yok D kocacımın canına tak etmıs olcakkı 40 ından sonra gorursun dıyo abooow kaydirigubbakcemile3

Bende 16 haftalık hamileyim...yapıyoruz arada bir zaten bu dönemde benimde hormonlarımın etkisiyle daha da bir ister oldum...hormonlar etkiliyor tabi...ama ilişkiye başlayınca aklımda hep bebekte olduğu için bir türlü konsantre olamıyorum :bbo:

Biz ilk 3 ay aynen devam etmiştik. Ama 12. haftada kanamam oldu ve düşük tehlikesi yaşadım. O zaman ilişkiyi yasaklamıştı dr.um. Rahim ağzı yetmezliğinden dolayı hala tehlike var. O günden beri ikimiz de korkuyoruz ve yapmıyoruz.

valla bizde hamile kaldığımdan beri devam ediyoz 34 haftalık hamileyim hiç bi zararı yok yapabilirsiniz bence.normal doğum yapacaklar için iyi bi egzersiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…