6 ayında hala aşk yapmaya devam edenler.bebeginize bişe olur diye korkuyonuzmu.?

kokusuna aşık olduğum erkek şimdi bana yaklaştıkça içim kalkıyor....ne kadar temiz olursa olsun..daha 6 haftalık hamileyim.8 ay nasıl geçer böyle bilmem.

bizde doğum yapacağım güne kadar devam ettik.9 haftalıkken bir kanamam oldu oda düşükle alakalı değilmiş.doktorumuz herhangi bir sorun olmayacağını söyledi.

ben hamıle oldugumu ögrendıgımde 5haftalıkmıs megersem üstünü görmüşümde anlamamışız:) oun bu gundur tık yok bızde:) suan 8ayın ıcınde :))) doktor bı sakıncası yok demıstı gecen gıttıgımde de bı sorun olmaz dedı ama psikolojık olarak onu rahatsız edecegımızı dusunuyoruz rahatını bozmak ıstemedık ve bugunlere kadar geldık ayrıca hersey onu yasamak degıl ask her turlu yasanabılıyor o heyecanı her turlu ayakta tutabılmek onemlı bence.belkı sacma bı dusunce ama ilk baslarda zarar gelırse dıye sonra doktor bısey olmaz demesıne ragmen onun o kucucuk kısıtlı dunyasına gırmemek adına rahatını bozmak ıstemedık bugunlere geldık hala da aynı duygularımız var esımle ama tabı bu kısıden kısıye degısır bence herkez nasıl ıstıyorsa öyle yapmalı.... ama saglık acısından bı problem yoksa yapılabılır tabı bakmayın sız bıze:)))

arkadaşlar cahilliğime verin lütfen ben 6haftalık hamileyim, dr sorun yok dedi ama biz korkuyoruz pozisyon olarak bayanın altta olması sorun olur mu??:kedi:

doktorum karnına baskı olmasın ve senı cok gerecek yanı karnını cok gerecek sekılde olmaz demişti okadar. tabı bız hıcbırını tercıh etmedık:)) yasamıyoruz bız ama doktorum bunları söylemıstı taa ozaman.bilgin olsun canım

:))))) sansa bak senın arkadasında:)) bızde yasamıyoruz onu rahatsız etmemek adına. neyse arkadasına hayırlı olsun n dıyelım:))

bende 34 haftalık hamileyim ilk 3 ay yapmadık sonrasında haftada 1 olarak hala devam.hiç bi sorun yaşamadım dr bişey demediği sürecede gitsin bakalım nereye kadar gidecek.hem normal doğumada yardımcı oluyormuş.

2. aydan sonra bnm doktorum da, çok zorlanıcak bi pozisyon olmadıkça ve kesinlikle ama kesinlikle hamilelik boyunca prezervatifle olması koşuluyla (ilişki sırasında penisten çıkan şeffaf sıvı rahim yolunu kayganlaştırarak düşük riskini arttırıyomuş ilk 2 ayda, bide anne ve bebeğin herhangi bir mikrop kapmaması için tabi ki) haftada 1-2 kere olmasının normal oldugunu söyledi, zararı yok dedi.. şuan 15. haftamdayım, 1-1,5 aydır birlikte oluyoruz haftada 1 yada 2 kez, hiç bir sorun yaşamadık, inşallah da yaşamayız..

öle bisi yok canim. 9. aya kadar iliski serbest. bir tehliken yoksa tabi. 35. haftamdayim hala yapiyoruz biz. :asigim:

bende 21. haftamdayım, doktor ilk haftalardan itibaren, ağrı ve kanama olmadığı sürece kısıtlama yok dedi...

bizde kısıtlamadık kaydirigubbakcemile3 sorun olmadığı sürece doğuma kadar devam :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…