6 aylik bebegim kendi kendine uyumuyor ne yapabilitim

Duygu2390

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
16
4
86
35
bebeğim 6.ayin icinde ama herseyi tamken bile uyumaya gecince ağlaya ağlaya uyuyuo video aciorum oyuncaklarla ilgisini cekiorum bazen ayagimda salliorum ama napiosam kendi kendine aglamadan uyumuo ne yapabilirm sizce bu normalmidir

Kolik bebekler için müzikler var. Onu açıp uyutmayi dene bir de.

bebeğim 6.ayin icinde ama herseyi tamken bile uyumaya gecince ağlaya ağlaya uyuyuo video aciorum oyuncaklarla ilgisini cekiorum bazen ayagimda salliorum ama napiosam kendi kendine aglamadan uyumuo ne yapabilirm sizce bu normalmidir
Video açıp oyuncaklarla ilgisini çekince uykusunu iyice kaçırıyorsunuz. Sakin bi ortamda uykuya geçmesi lazım. Ama yine de 6 ay çok küçük. Dişi çıkıyordur belki , emziriyo musunuz? Beyaz gurultu de deneyebilirsiniz. Gun içinde sakin, güvenli ve sevildigini hisseden bebekler daha rahat uykuya geçiyor. Ama bu uyku konusu coook derin mevzu. Bebeğinizin sinyallerini iyi anlayıp ona göre çözüm bulmanız gerek. Kolay gelsin

tskrederm cvbiniz icin haklisiniz belkide ama hicbisey yapmayincada cok aglio susturmak icin cabaliorum gozu kapali uykudan gozu acilmio ama aglio

Ben buyuk oglumu kendi kendine uyutacagim diye cok yiprandim. Sonuc, iki yasinda artik kendi kendine uyuyabiliyordu. Bunu illa cok daha erkenden yapmaya calismamin bir anlami yokmus. Zamani gelince kendisi yapti. Simdi kucuk oglum 9 aylik olacak. Ayagimda salliyorum. Hic kendi kendine uyusun diye ugrasmiyorum. O arada da iste telefonla ugrasip kendime vakit ayirmis oluyorum o da abisinden gorup kendi kendine uyumaya baslar yakinda nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…