- 24 Haziran 2022
- 27
- 16
- 3
- 28
- Konu Sahibi Gerigelenmektup53
-
Ben yurt dışında yaşıyorum buhar makinesi burda vardır illaki ama hiç denk gelmedim bir bakarım . Kendi çocuk doktoru var ama dinledi ciğeri bir şey yok dedi ama bana balgam kalırsa olacak gibi geliyor. 1 ay önce korona olmuştuk ama oğlum da hiç bir semptom yoktu , onun etkisi olabilir mi ?Soğuk buhar makinası nefesini açar, hastanede de oluyor ev tipi de var. Nebulizatör cihazı olması lazım adı. Çocuk doktoruna götürün.
1 ay geçtiyse sanmıyorum, buhar makinası iyi geliyor bir sorun doktorunuza. İçine serum fizyolojik ve ventoline koyuluyor ama 6 aylık bebekte ventoline olur mu ona bakmak lazım. O yüzden doktorunuza danışın.Ben yurt dışında yaşıyorum buhar makinesi burda vardır illaki ama hiç denk gelmedim bir bakarım . Kendi çocuk doktoru var ama dinledi ciğeri bir şey yok dedi ama bana balgam kalırsa olacak gibi geliyor. 1 ay önce korona olmuştuk ama oğlum da hiç bir semptom yoktu , onun etkisi olabilir mi ?
Oğlum 3 aylıkken krup olduğunda ventoline ve serum fizyolojik vermişti doktoru. Hala buhar vermeden geçmiyor hastalığı. Balgam için işe yarar mı tabi doktor bilir.1 ay geçtiyse sanmıyorum, buhar makinası iyi geliyor bir sorun doktorunuza. İçine serum fizyolojik ve ventoline koyuluyor ama 6 aylık bebekte ventoline olur mu ona bakmak lazım. O yüzden doktorunuza danışın.
bebek 6 aylık farkında mısınız :)Siyah turpun içine gercek baldan 1 Kasık koyup 1 gece bekletin ve cikan sutu cocuga duzenli icirin eminimki balgam vs ne varsa cikacaktit. Kendi oglumda ve kndime fyda gordum
Burnuna gece yatarken , sabah kalkınca öğle uykusuna yatarken falan serum fizyolojik sıkın , genzini rahatlatieSelam Kızlar ;
6 aylık bebeğimde çok fazla balgam var. Doktoru dinledi ciğerlerini ama iyi olduğunu söyledi . Balgam sökücü kullanıyorum ama başka sizlerin bildiği iyi bir karışım yada herhangi bir bişey…
Ben yurt dışında yaşıyorum buhar makinesi burda vardır illaki ama hiç denk gelmedim bir bakarım . Kendi çocuk doktoru var ama dinledi ciğeri bir şey yok dedi ama bana balgam kalırsa olacak gibi geliyor. 1 ay önce korona olmuştuk ama oğlum da hiç bir semptom yoktu , onun etkisi olabilir mi ?
Onu kaçırmışım ya bal skinti olabilir doğru diyorsunuzzzbebek 6 aylık farkında mısınız :)
bebege organik bal verilir veya organik olmayani verilmez diye birsey demiyor dr lar farkinda misiniz bilmem BAL yasak 1 yasin altindaki cocuga.Cunku bal alerjiktir ve Allahnkorusun cocugun bala karsi alerjisi warsa öldürucu olabiliyormus ki siz sansliymissiniz ki cocugunuzun alerjisi yokmus6 aylik bebege kortizon yüklü ventolin verilebiliyorsa ki oldukxa tehlikelidir dogal uretilmis bal verme sakıncası görmedim suan düşününce acikcasi ben verdiğimde 8 aylikti o baska tabi de yinede sen bilirsin konu sahibi
Lütfen böyle yanlış uygulamaları rahatça ulu orta tavsiye etmeyin.Siyah turpun içine gercek baldan 1 Kasık koyup 1 gece bekletin ve cikan sutu cocuga duzenli icirin eminimki balgam vs ne varsa cikacaktit. Kendi oglumda ve kndime fyda gordum
Ha siyah turpta sıkıntı yok yani??Onu kaçırmışım ya bal skinti olabilir doğru diyorsunuzzz
Şöyle ki, ventolin inhalasyon yoluyla yani nefes yoluyla verilen bir ilaç. Kortizon da astım, krup, bronşit gibi akciğer ve solunum yolu hastalıklarında hem damardan hem de inhalasyon yoluyla verilebilir ki bu uygulama çocukların hayatını kurtarır.6 aylik bebege kortizon yüklü ventolin verilebiliyorsa ki oldukxa tehlikelidir dogal uretilmis bal verme sakıncası görmedim suan düşününce acikcasi ben verdiğimde 8 aylikti o baska tabi de yinede sen bilirsin konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?