6 aylık bebeğimde çok balgam var ne yapmalıyım

Sunu yazarken bir kez bile olsun dedigimi arastirma zahmetinde bulunmamis bir insan mi konuşuyor sizler boylesiniz iste arastirmaktan aciz doktorlar ne derse yapan kisilersiniz. Simdiki doktorların nereden nasil ve ne içerikli egitim aldığını biliyormusunuz dünyadan oyle bir habersiniz ki kobay gibi kullaniyorlar sizi ve çocuklarınızı ben anlamiyorum bizim millet noye bu kadar arastirmadan yoksun gercegi aramiyor kafayi yiyecegim ya.

Biri bana yeni dogan bebege ventolin gibi ciddi bir ilacı verebilecegini soylerken dogada dogal olarak bulunan allahin sifa dedigi balın daha zararlı oldugunu açıklayabilir mi ya! Zarar acisindan karsilastiedigimda bali daha az zararli buldum diye sacma sapaj seyler soyluyorsunuz okumayi da anlamayida beceremiyorsunuz.

Artik yanit vermicem, sizin gibi gerceklere gozunu kapatmis insanlara laf anlatarak vaktimi öldüremem.

pardon da sen benim arastirma yapmadigimi diyecek en son kisi bile olamazsin bu dusuncelerinle...
Okudugunu anlamayan ben degil sizsiniz.Cunki biz bal kotudur bebeklerin yememesi gerekir zararlidir demiyoruzz 1YAŞ altindaki bebeklere zararlidir dedik.
Aslinda hala daha covidcilik oynayanlar diyen, asi karsiti olan birine diyebilecegim tek sey Allahim cocuklarinizi sizin sacma sapan, bilgisizce, hic bir dayanagi olmayan davranuslarinizdan korusun ki cocuklariniz saglikla buyusun.
Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zormussssssw

Aynı seyi sizin icin düşünüyorum cunku o kadar açık ki arastirmadiginiz tarafsiz yayinlari okumadığıniz akademik makalelerden arastirmalardan bir haber oldugunuz. Siz dso nun dediklerini yapmaya devam edin çocuğunuza oteki alemde neden bu seytani tuzaklara attiginiz sorulunca bende orda olmak isterim insallahta olurum.

Rotschild lerin kim oldugunu egitim sistemine ilac sirketlerine yakinligina bir bakin bu kaynaklara bir ulasin siz Allah'tan korkmayan kuldan utanmayan ezberci tip sistemiyle mezun olmus doktorlari bu kadar ilahlastirmanin bedelini sizler yakinda göreceksiniz hala gormediyseniz sanmiyorum ayikasiniz ama neyse yaaa.

Azicik canan Karatayi dinleseniz bile ne demek istedigimi anlarsiniz ya.

Ablacım çok Netflix izlemişsin. Azıcık gerçek dünyaya dön alooooo

Ne kadar bagnaz bir dusunce yapisina sahipsiniz ya.Dr lara laf atiyorsunuz da siz hastalandiginizda yada cocuklariniz hastalandiginda nereye gidiyorsunuz cok mersk ediyorum.Isinize gelince dr a gidip iyilesince onlari karalamaya mi basliyorsunuz.Cocuklariniza asi yaptrmadiniz mi siz ?Gercek dunyaya donmenizi tavsiye ediyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…