Çocuk Hastalıkları 6 aylik bebeklerde nezle tedavisini bilen arkadaslar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
68
15 gundur suren burun tukanikligi var kizimda,dr sadece serum fizy.verdi kullaniyoruz ama halen gecmedi,burnunu temizliyoruz ,baska yapabilecegim ne var bilemiyorum,tecrubesi olan arkadaslar paylasim yaparsaniz cok memnun olacagim..cok tesekkurler simdiden

canim ben denemedim ama cok yakin bir arkadasim var gecen anlatti cooookk memnunum dedi bu sayede ilac kullanmiyorm dedi cörekotu yagi kullaniyormus bogazlari azicik sissin hasta gibi hissedeyim hemen yalatiyorum diyor.Ama hakikisini bulmak zormus bilemiyorum henuz ben denemedim almadimda tr ye geleyim alicam bende.Gecmis olsun guzucuguna

Benim oğlum 7 aylık, 3-4 kez nezle oldu. Doktor serum fizyolojik verdi. O sadece burnunu açıyor, iyileştirmiyor. Bir şurup vermişti o iyi geldi. Hep de ilaç verilmez bebeklere, o yüzden şunları öğrendim:
Nezle olunca;
-Yatağının baş tarafı yükseltilecek. Ben döşeğin altına yastıklar koydum.
-Soğuk buhar makinası kullanılacak.
-Bol sıvı verilecek.
-Sıcak tutulacak.
-Anne bol C vitamini alacak.

*İlaç kadar hızlı iyileştirmiyor ama bebeği rahatlatıyor. :119:

kızlar benimde bebişim hasta doktora götürmedim şuan ateşi falan yok diye, serum fizyolojik günde kaç kere damlatmak lazım. ıhlamur yaptım ben acaba başka neler iyi gelir??

Back
X