6 aylık evliyim ama yolunda gitmeyen birşey var ?

buradaki bazı arkadaşlar da yuva yıkan cinsten yahu herkes aynı mı? milyarlarca insanız hepimizin karakteri farklı... kocası yahu kocası.. kadınıın iki bileziğini alıp kaçacak hali yok ya kocasının... suriyeli kaçak gelin mi bu . borçsuz harçsız evimize mobilya alalım demiş. ben evimiz için ortak bir fonu ihtiyacımız olana harcamak istesem ve eşim hayııır o benim sana karşı olan güvencem dese bende istemem öyle eşi. gidip başka kadınlarla yiyecem dememiş gidip mobilya alalım evimize demiş ne güzel ki evine düşkün evcimen evine eşine değer veren bi insanmış. almasa bu sefer de yok yeni evlendi mobilya almıyo evle ilgilenmiyo dersiniz. konu sahibi de zaten çok bi altın değil diyo bozdurup iki bilzeiği alsaymış eşinin gönlünce neye ihtiyaçları varsa... bugüne kadar nasıl gelmişte bundan sonra iki bilezik mi güvencesi olmuş hayat kurtarıcı olarak.. evi terk etmeler falan...

ortada mobilya yok ama altınları kötü bir şey için harcadığı kanısına da varamayız. bu ön yargı olur. eşi buraya kocasının altınları gidip kadına kıza kumara veya sokağa saçtığını öğrendiğini yazmadıkça insanları töhmet altında bırakamayız. altın dediğiniz de çok bişey değilmiş. adam zaten en başından birlikte gidip bozdurup mobilya alalım demiş. kötü yere harcayacak olsa ver o altınları bana der. karısının rızasını beklemez ikna etmeye çalışmaz zorla alır gider yapacağını yapardı o parayla. şuan o altınlar nerede nasıl ne durumda bilmiyoruz. o yüzden altınların şuan ki durumu için yorum yapamayız.

Durum buysa mobilyada mobilya diye direten kadın bana pek haklı gelmiyor malesef. Hele tayin gibi durumlar söz konusuyken.
Bu arkadaşların düğünden kalan borcu yokmuş. Benm hikayede var ama :) valla kim haklı bilmem de evi terk edip sonra yalvararak geri dönmek zatwn tutarsız bi kadın portresi yaratmış. Ne desek boş.

Bu arkadaşların düğünden kalan borcu yokmuş. Benm hikayede var ama :) valla kim haklı bilmem de evi terk edip sonra yalvararak geri dönmek zatwn tutarsız bi kadın portresi yaratmış. Ne desek boş.
Pardon sizin hikayeniz oldugunu bilmiyordum farazi bir durumdan bahsediyoruz sandim. Yoksa daha tatli dille soylerdim dusuncemi:) siz cok kibarsiniz tesekkurler.

Evlilik 2 kişiliktir.3.kişiler girerse bu her iki taraf için gecerli yipranir ve yipratirsiniz.Altın veya takı isine birsey diyemem.. Sonra 20 günlüğüne gitmişsiniz falan. Orta yolu yok muydu bunun?

evet eşimde böyle düşünüyor kasaya koymama daha düğünün ilk haftası itiraz etti onda bile tartışma yasadık. ne geldiyse şu altın yüzünden geldi...
Valla salonda vitrin v.s. mobilyam yoktu.Çok takı takılmıştı. 1 tane bile vermedim, boş salonda oturdum...Onlar bizim ev paramız aşkım dedim, o da bişey demedi....Yoksa, kvler altınlar bozulsun oğlum borç ödemesin, gelin de kendini bişey sanmasın diyorlar.

Bana sacna geliyor bayanlarin takıları sahiplenmesi açıkçası. Takılar ikinize de ait. O da boş yere harcamak istememis ki eviniz icin harcayacakmis zaten. Ha karar ortak bi şekilde verilmeli ne yapilacaksa o ayri. Ancak hatalariniz evden boyle bir sebep icin ayrılmak ve ailenizin sözünu dinlemek. Yani siz bir ailesiniz artik ve altınlarla ne yapacağınıza aileniz karar veremez. Onlarin söyledikleriyle ikna olmamaliydiniz. Ama artık geçmiş bunlar madem barışıp eve geldiniz, zaten konustuysaniz bile tekrar bi konusun. "Bu konuda ailemi dinlemem ve evi terketmem hataydi ama ikimizin karari olmali nasil kullanacağımiz bu konuda tartismamaliydik." tarzi bi konuşma yapin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…