6 aylık evliyim ama yolunda gitmeyen birşey var ?

Gercekten ne kiymetliymis bu konuda esinjze hak verdim siz simdi bana eskisi gibi degil diyorsunuz bence artik sizden hakli olarak uzaklasmis eger araya mesafe girerse iyice sogur emin olun ne var yani o sizin hayat arkadasiniz bi altin icin uzmeye deger mi bu gelin ve altinlari piskolijisini anlamiyorum arkadasim kendi emeginle mi calisip aldin sanki ne bu sahiplenme tamam sana takildi ama esinede takildi evlerine kendilerine yeni evli cift bir sey yapsin diye takildi esinizde dusunmus bir seyler istekiz yapalim demis istemiyosan bile guzelce baska mantikli aciklama yapardiniz vazgecerdi guzellikle evlilike araya para konusu girmemeli ki erkek gururu gitmis artık daha eski esinizi pek beklemeyin si derim

ben olsam vermem. onlar sana takıldı, eşine değil
altın kadının güvencesidir. eşin ne yapacakmış? bunun için ayrılığa kadar getiriyorsa boşansın derdim.

Ne kadar geri kafali bir dusunce bu altin senin sana takildi esin napacak verme gibi pardon ama gelin altina mi guvenip evleniyor tek basinami evleniyor da butun her sey onun arkadasim ORTAK ORTAK anlayin sunu artik isinize gelince kadin erkek esit gelmeyincr benim diyorsunuz evlilik ve gerekliligiyle ilgili bir sey bildiginizi sanmiyom iz ve sizin gibi dusunenler erkek benim bana takildi vermem parami altinimi dese varya ortaligi ayaga kaldirirsini yazik

ıkı tarafta ınatlasmıs yazık. olmuss... allah yardmcnz olsunn yuvanz daglmaz ınsallah abbım huzur dırlık versın hepmzn ewıne ınsaallah.... aminnn

kocam bana baksın kocam evi geçindirsin kocam para kazansın ama sıra altınlara gelince ''benim onlar'' .
2 altını hayatı paylaştığınızı düşünen birine çok görmüşsünüz resmen. bi de utanmadan ailenizin yanına gitmişsiniz ya ne kadar bencilce ne kadar ayıp. adam size eşya alcak. bi kere sizin düşünmeniz lazım karşı tarafın biraz olsun yükünü hafifleteyim diye.

Yorumlari okumadim. Altinlar hukuken kadinindir. Vermek istemiyorsan vermeyebilirdin. Huzursuzluk cikarinca istediginin oldugunu esin anladiysa bundan sonra isteklerini yaptirmak icin hep bu yolu deneyecektir. Bastan vermek istemediyseniz vermeyecektiniz.
Fikrimi sorarsan ben vermezdim. Kotu gunler icin evet verirdim ya da ev almak icin ama koltuk icin altin bozdurmak bana gore sacma. Calisip alabilirdiniz. Taksitle de.
Eger bir koltuga sizi degisiyorsa ( koltuk icin altinlari istemis) ben iste o zaman dusunmeye baslardim bazi seyleri. Koltuklari aldi mi bari? Eminim bu tavirlari yuzunden kavga cikmasin diye sinditildiniz ve altinlarin parasi nereye gitti diye bile soramiyorsunuzdur.

Ben evlendiğim günün 2 gün sonrasi altınları bozdurup bankaya attım. Çünkü altın takip gezecek bi tarzım yok sevmem de. Evde durup calinir mi ay noldu derdine dusmektense daha mantikli geldi bana. Burda bence esinin tavrı önemli. Keyfiyeten istenen birşeye yatırım amaçlı alınmış veya saklanmış şey de bozulmaz. Şimdi bizim eve giris paramiz oldu o para. Para yüzünden de huzur bozulmaz ama takilar da erkeğin değil. O gözle gelen erkeğe vermezdim şahsen bende olsam.

İşte ben çoğu konuda konu sahibinin yazdığı her açıklamayı okuyup öyle yorum yaptığım için bana tuhaf geliyor açıkçası böyle yorumlar.
Okumaya vaktim yoksa da hiç yorum yapmıyorum bile.
Evlenip ev kurmaya karar veren bir erkeğin evinin mobilyaları için eşine takılan bileziklere güvenmemesi gerektiği kanısındayım.
Yani eş zaten burda bi hatalı.
Ki konu sahibi kendisine zaten çok az bir altın takıldığını söylemiş.
Dini yönden baktığımızda bu altınlar kadının mihridir zaten.
E ona mı güvenmiş bu koca çok pardon ama?
Hayır evlilik sonrası gelişen bir hastalık olur acil bir durum olur o zaman ister konu sahibi de vermez adama sonuna kadar hak veririm.
Ama kadın tayinciyiz mobilya istemiyorum dediği halde diretip huzursuzluk yaratıp altın derdine düşmüş bir adam var.
Ve ortada alınmış mobilyada yok.
Adam burada kendisine daha fazla hesap sorulmasın diye eşe psikolojik baskı uyguluyor.
Bak altın derdine düşme yoksa beni kaybedersin hesabı.
Kadın bu baskı da olduğu için yalvarma moduna geçmiş olabilir gibi düşündüm ben.
Ha evi terk etme konusunda katılıyorum size ne olursa olsun evi terk etmesi hatalı bir davranış.
Ama dediğiniz gibi de olabilir elbette ben de yanılıyor olabilirim.
Bilemiyorum ben böyle hissettim nedense o nedenle böyle bir yorum yaptım.
Sevgiler.

Benim bir arkadaşım da sırf kocasi heves etti diye sifir araba aldı diye dogum izni bitince geri ise döndü neymiş ücretsiz izne cikarsa krediyi ödeyemezlermis hic demiyor ki erkek adam.evini geçindirsin ( bence biraz da biz kadinlar taviz veriyoruz erkeklerin sorumluluklarini da yuklenmeue çalışıyoruz )

kocanda az uyanık değilmiş hani!
hem altınları aldı, hem sen yalvardın ona eve dönmek için, hem ağzını bile açamıyorsun,adam bi taşla iki kuş vurmuş.
ben eşime altınlarımı ancak çok ciddi birşey olduğunda verirdim, o da eğer istersem, yani öyle düğünden sonra isteyecek , sonra trip yapacak bana resmen SIKAR.
yok yuvam bozulurmuş yok huzurmuş diyenleri anlamıyorum, benim huzurum bozulacağına onun ki bozulsun,kocam beni sevsin diye sevgi dilenemem kimseden, adam olsun az yesin çalışsın, öyle adamın her dediğini yapacak kadar enayi değilim.
zaten her istedikleri yapılırsa paşaların hiç kıymet bilmezler.
konu sahibi bırak üzülmeyi az gözlerini aç, paracı kocana yalvarma ,merak etme aldı altınları içi soğumuştur , ama siz değilde para daha önemliymiş.onun için zaman bırakın herşeyi,öyle adama ne aşkım canım diyeceğim.kocanız akıllı adam,aldı altınları burakmaz sizi merak etmeyin,nerden bulcak sizin gibisini.

Nerden başlasam bilemedim...Öncelikle severek evlendik demişsiniz,severek evlendiğinize göre zaten ev eşyasını planlama,alma işlemlerini evlilik öncesinde detaylıca yapmış olmanız gerekiyor,tayin mevzusu söz konusu olunca netleşmemiş olmanız olası ancak genelde bayanlar koltuk takımı,perde vs.gibi şeylerin derdine düşerler,sizde tersi olmuş oldukça enterasan.Düğün sonrası altın ile ilgili problem yaşamayan çift yüzde 2-3ü geçmez diye düşünüyorum,kimi kv ister,saklayayım der,kimi eş ver bankaya koyayım der,öyle böyle bir şekilde sorun çıkar ama orta yolu bulmaya çalışmak lazım her zaman,ancak neyi tercih ediyorsanız tutarlı olmanız gerekiyor.Gördüğüm hatalar,madem sevdiğiniz insandı altını vermekte neden bu kadar tereddüt ettiniz?Bencede çok gereksiz bişey için almak istemiş ancak onu,bu altını ev,araba almak için kullanalım yazık olur diye ikna etmeliydiniz tatlı dilinizi kullanarak.Vermiycem diye direnmek sizin hatanız,mobilya için altınları heba etmek onun hatası.Sizin eşinizle yaşadıklarınız aranızda kalmalı,ailenize bu tarz şeyleri anlatırsanız farklı yorumlar gelecektir,kafanız karışacaktır,kendi düşüncenizi uygulamak yerine ailenizin söylemleriyle ilişkinizi yönlendireceksiniz.Ki kalkıp evi terk etmek böyle bişey için çok yanlış bence,hadi oldu terkettiniz ne diye eve dönmek için eşinizi siz ikna ediyorsunuz? Eve döndünüz bundan sonrada eşinizin uzatması gereksiz bence,ordada o hatalı.Sizin ve eşinizin genel olarak hataları bu bence.Şimdi diyeceğim şey,her evlilikte ilk 1yıl çatışmalar,kavgalar eşlerin birbirini tanıması açısından olmazsa olmazdır,yani normal bir durum bana göre.Son yazdığınızda kafama takıldı..Eşiniz oralar karışık diye gönderecekte siz gidecek misiniz, ne için evlendiniz, iyi günde kötü günde değil mi?Kalın onunla o karmaşada tabi benim fikrim bu,sizin bileceğiniz iş. Düzeltmek adına;Siz eşinize güzel davranın,etrafına aramız iyi diyorsa size naz yaptığının göstergesi,üstüne gitmeyin düzelecektir.Ona güzel davranın ancak kendinizide ezdirmeyin,evlilik karşılıklı saygı ve Sevgi'den ibarettir.Siz güzel yaklaşın,kötü yaklaşan o olsun,bişey kaybetmezsiniz.Çok uzun uzun yazdım ancak özetle Zaman herşeyin ilacı,düzelecektir aranız,yalnızca Zamana bırakın...

nasıl tanımadan evleniyorsunuz böyle adamlarla, anlamıyorum...
Altın için 6 aylık karısının evden gitmesine göz yumana Adam da demem ben.

Geldiğimden beri 3 kez konuştum tek dediği şey içimden gelmiyor. Zamana bırakıcaz. Başka birşey demiyor ve beni suçlu görüyor bazen canım aşkım diyor tek sefer oda bidaha duyamadım 3 kez kullandı 2 ayda düşünün. Napıcam bilmiyorum düzelsin istiyorum çok yıprandım

Öncelikle teşekkür ederim. Evet gitmeyi bende düşünmüyorum söyledim de. Eşime kaç keztatlı dille şaka ile ciddi olarak da söyledim ama kabul etmedi. Aslında gitmeyecektim hani ciddiyeti anlasın diye o raddeye getirdim gitme vs dedi ama ben tam vazgeçtim aldım karşıma bu sefer git dedi ozaman da başka çare kalmadı. Neyse oldu bi şekilde şimdiden sonra düzelsin istiyorum ama yok o yakınlığı yok bana seviyo soğumadı da fakat içimden gelmiyor diyor yaşananları unutamıyor

Bence eşiniz evden gitmenize içerlemiştir. Sonuçta üçüncü kişilere taşınmış olay. Niye ona güvenmediniz ki?
Eşimin ağzından yazılmış gibi hissettim bir an:) evden gitmem , ailelerin öğrenmesi bunu kaldıramıyor. Devamlı hep o mevzu oldu benim paramla aldım alın terim bilmem ne dedi e zoruma gitti bana ait gibi görmüyorum mehir de de sadece bileziklerimi aldığım halde

Şapkayı çok koydum önüme de işte belimi büken sınavlar... Üni bitti evlendim işim yok henüz. Birde baba yok gitsem nasıl olucak?

Sabredin,üstüne gitmeyin akışına bırakın.Düzelecektir,üzmeyin kendinizi bu kadar.Sizi gönderirse gitmeyin,her halükarda senin yanında kalmak istiyorum deyin.Zaman Zaman Zaman!

Ailemin yanında 20 gün kaldım ve zor bela eşimi ikna ederekgeldim geri denemek için.

Anlamadım burayı, hem evi terkedip hem de geri dönmek için eşini ikna mı ettin
Maalesef.. Evden gitmeden önce yalvaran adam gitmeme 1 gün kala hakkını helal et dedi o günden sonra da olumlu olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…