- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
O zaman çocuk yapma daha zor olur senin için.Şapkayı çok koydum önüme de işte belimi büken sınavlar... Üni bitti evlendim işim yok henüz. Birde baba yok gitsem nasıl olucak?
Gittiğimde ona bırakıp gittim. Geldiğimde ne yaptığını sordum ama Tersledi hesap sorma bana dedi aklımda demek onlar varmış halaBirincisi öyle zırt pırt anne evine küsüp gidilmez,eşin ne derse desin asla evini bırakıp gitme.
İkincisi 6 aylık evlilikte normal tartışmalar,karşılıklı alttan almayı öğrenmelisiniz. Evliliğin ilk zamanları herkes için sıkıntılı geçiyor dert etmeyin düzelecektir
Altını bankaya yatır gözünün önünde durdukça istemeye devam edecektir.
Allah razı olsun insallah aminıkı tarafta ınatlasmıs yazık. olmuss... allah yardmcnz olsunn yuvanz daglmaz ınsallah abbım huzur dırlık versın hepmzn ewıne ınsaallah.... aminnn
Yok zaten oda istemiyorO zaman çocuk yapma daha zor olur senin için.
Neeeeeee! Nedennnnnnn:)Ayy şu kadınların düğün takıları ne kıymetli anlayamadım gitti, sanırsın çalıştı çabaladı hepsi alnının teri. Tamam hukukta bile düğün takıları kadının hakkı ama evin huzurunu kaçıracak ne var anlamadım gitti. Ben mi çok safım düğün takılarımı bozdurup eşimin eski karısına verdik :)
Maalesef.. Evden gitmeden önce yalvaran adam gitmeme 1 gün kala hakkını helal et dedi o günden sonra da olumlu olmadı
Neeeeeee! Nedennnnnnn:)
(rolleri değişelim. kadın ve erkek evlenir. erkeğin maddi durumu pek elverişli değildir zira memur. ve aileden desteği yok. düğünü bile borç harç yapıyor. evlendikten sonra kadın eve mobilya isterim diyor. eşi de ne gerek var tayinciyiz hem borç verip alamayız diyor. kadın da ben yeni evliyim mobilyam olsun evim daha düzenli olsun eski iki üç çekyatla oturmak istemiyorum diyor. erkek hayır ne gerek var mobilyaya iki çekyat neyine yetmiyor diyor. kadın üzülüyor. mobilya diye tutturuyor. kocaya da gına gelmiş hayır mobilya da almıyorum gerek yok çünkü krediyi ödeyemeyiz. altınları da bozdurmuyorum onlar kötü gün için diyor. kadın buna çok üzülüyor iki üç bilezik benden mühim mi diyor ve eve mobilya alınmadı diye evi terk ediyor altınları da yanına alıp. sonra pişman oluyor geri dönüyor. kocası bu durumu ailelere yansıttığı için ve evi terk ederek kocayı yola getirmeye çalıştığı için pişman oluyor. ama kocası soğumuş.....) şimdi sizce burada kadın mobilya istediği için haksız mı? peki mobilyayı isteyen koca olunca :)İşte ben çoğu konuda konu sahibinin yazdığı her açıklamayı okuyup öyle yorum yaptığım için bana tuhaf geliyor açıkçası böyle yorumlar.
Okumaya vaktim yoksa da hiç yorum yapmıyorum bile.
Evlenip ev kurmaya karar veren bir erkeğin evinin mobilyaları için eşine takılan bileziklere güvenmemesi gerektiği kanısındayım.
Yani eş zaten burda bi hatalı.
Ki konu sahibi kendisine zaten çok az bir altın takıldığını söylemiş.
Dini yönden baktığımızda bu altınlar kadının mihridir zaten.
E ona mı güvenmiş bu koca çok pardon ama?
Hayır evlilik sonrası gelişen bir hastalık olur acil bir durum olur o zaman ister konu sahibi de vermez adama sonuna kadar hak veririm.
Ama kadın tayinciyiz mobilya istemiyorum dediği halde diretip huzursuzluk yaratıp altın derdine düşmüş bir adam var.
Ve ortada alınmış mobilyada yok.
Adam burada kendisine daha fazla hesap sorulmasın diye eşe psikolojik baskı uyguluyor.
Bak altın derdine düşme yoksa beni kaybedersin hesabı.
Kadın bu baskı da olduğu için yalvarma moduna geçmiş olabilir gibi düşündüm ben.
Ha evi terk etme konusunda katılıyorum size ne olursa olsun evi terk etmesi hatalı bir davranış.
Ama dediğiniz gibi de olabilir elbette ben de yanılıyor olabilirim.
Bilemiyorum ben böyle hissettim nedense o nedenle böyle bir yorum yaptım.
Sevgiler.
Zikkim yesindiEşimle evlendiğimizde ikimizde yeni avukat sayılırdık, ben ise henüz açmıştım ofisimi. Düğünü de kendimiz yaptık, biraz borç oldu tabi. O sırada eski eşinin de sıkıntıları çıktı, ee arada çocukta var. Sürekli telefonda rahatsız etmeler falan, bende çıkardım verdim. Kapansın çenesi dedim. Aman iyi ki vermişim, eşim bu iyiliğim karşısında hep daha iyilerini almak için çabaladı. Sağolsun hepsini de yaptı, bende bozdurup kızımın yatırım hesabına yatırdım. Hayat işte sürprizlerle dolu. Zaten sevmem altını da, benim geleceğim mesleğim,diplomam.
sondan ikinci satırda kocası bu durumu değil karısı bu durumu olcekti :d(rolleri değişelim. kadın ve erkek evlenir. erkeğin maddi durumu pek elverişli değildir zira memur. ve aileden desteği yok. düğünü bile borç harç yapıyor. evlendikten sonra kadın eve mobilya isterim diyor. eşi de ne gerek var tayinciyiz hem borç verip alamayız diyor. kadın da ben yeni evliyim mobilyam olsun evim daha düzenli olsun eski iki üç çekyatla oturmak istemiyorum diyor. erkek hayır ne gerek var mobilyaya iki çekyat neyine yetmiyor diyor. kadın üzülüyor. mobilya diye tutturuyor. kocaya da gına gelmiş hayır mobilya da almıyorum gerek yok çünkü krediyi ödeyemeyiz. altınları da bozdurmuyorum onlar kötü gün için diyor. kadın buna çok üzülüyor iki üç bilezik benden mühim mi diyor ve eve mobilya alınmadı diye evi terk ediyor altınları da yanına alıp. sonra pişman oluyor geri dönüyor. kocası bu durumu ailelere yansıttığı için ve evi terk ederek kocayı yola getirmeye çalıştığı için pişman oluyor. ama kocası soğumuş.....) şimdi sizce burada kadın mobilya istediği için haksız mı? peki mobilyayı isteyen koca olunca :)
Zikkim yesindi
(rolleri değişelim. kadın ve erkek evlenir. erkeğin maddi durumu pek elverişli değildir zira memur. ve aileden desteği yok. düğünü bile borç harç yapıyor. evlendikten sonra kadın eve mobilya isterim diyor. eşi de ne gerek var tayinciyiz hem borç verip alamayız diyor. kadın da ben yeni evliyim mobilyam olsun evim daha düzenli olsun eski iki üç çekyatla oturmak istemiyorum diyor. erkek hayır ne gerek var mobilyaya iki çekyat neyine yetmiyor diyor. kadın üzülüyor. mobilya diye tutturuyor. kocaya da gına gelmiş hayır mobilya da almıyorum gerek yok çünkü krediyi ödeyemeyiz. altınları da bozdurmuyorum onlar kötü gün için diyor. kadın buna çok üzülüyor iki üç bilezik benden mühim mi diyor ve eve mobilya alınmadı diye evi terk ediyor altınları da yanına alıp. sonra pişman oluyor geri dönüyor. kocası bu durumu ailelere yansıttığı için ve evi terk ederek kocayı yola getirmeye çalıştığı için pişman oluyor. ama kocası soğumuş.....) şimdi sizce burada kadın mobilya istediği için haksız mı? peki mobilyayı isteyen koca olunca :)
Öncelikle teşekkür ederim. Evet gitmeyi bende düşünmüyorum söyledim de. Eşime kaç keztatlı dille şaka ile ciddi olarak da söyledim ama kabul etmedi. Aslında gitmeyecektim hani ciddiyeti anlasın diye o raddeye getirdim gitme vs dedi ama ben tam vazgeçtim aldım karşıma bu sefer git dedi ozaman da başka çare kalmadı. Neyse oldu bi şekilde şimdiden sonra düzelsin istiyorum ama yok o yakınlığı yok banaseviyo soğumadı da fakat içimden gelmiyor diyor yaşananları unutamıyor
Ohoo siz beni hiç anlamamışsınız.(rolleri değişelim. kadın ve erkek evlenir. erkeğin maddi durumu pek elverişli değildir zira memur. ve aileden desteği yok. düğünü bile borç harç yapıyor. evlendikten sonra kadın eve mobilya isterim diyor. eşi de ne gerek var tayinciyiz hem borç verip alamayız diyor. kadın da ben yeni evliyim mobilyam olsun evim daha düzenli olsun eski iki üç çekyatla oturmak istemiyorum diyor. erkek hayır ne gerek var mobilyaya iki çekyat neyine yetmiyor diyor. kadın üzülüyor. mobilya diye tutturuyor. kocaya da gına gelmiş hayır mobilya da almıyorum gerek yok çünkü krediyi ödeyemeyiz. altınları da bozdurmuyorum onlar kötü gün için diyor. kadın buna çok üzülüyor iki üç bilezik benden mühim mi diyor ve eve mobilya alınmadı diye evi terk ediyor altınları da yanına alıp. sonra pişman oluyor geri dönüyor. kocası bu durumu ailelere yansıttığı için ve evi terk ederek kocayı yola getirmeye çalıştığı için pişman oluyor. ama kocası soğumuş.....) şimdi sizce burada kadın mobilya istediği için haksız mı? peki mobilyayı isteyen koca olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?