6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

konuyu yeni gördüm vay kardeş neler yaşamışın sen ya ne o görümce kaynana allah beter etsin onların yuvaları yıkılsın tepelerine!!!!!!!!

Egosunu tatmin ediyor baska birsey degil. Ama aglayanin mali gulene yaramaz. Ben orneklerini cok gordum.

Neyse artik bunlarin hicbiri umurunda olmasin. Yepyeni bir hayat seni bekliyor. Tadini cikar :KK66:
artık umrumda bile değil canım..bitti gitti ..1 oldu boşanalı..kuzenim rüyasında görmüş..o ev yanıyordu dedi..biz seni kaçırdık o evden dedi..(gelin gittiğim ev )

ayy bişey daha var unuttum söylemeyi :) annem eşyalarımı toplarken ,eski kaynana anneme demiş ki ..kızın lazer epilasyona gidiyor ve bizden izin almıyor :KK62: sinirlendim bak yine...annemde demiş..kıllarını aldırırken kızım sizden neden izin alsın demiş...en son annemler evden çıkarken kaynana demiş ki..kızın kılsızlığıda yanına kar kaldı ...ohhhh şimdi çatır çatır onların paralarını yiyorum ve kılsızım :KK76:

ayy bişey daha var unuttum söylemeyi :) annem eşyalarımı toplarken ,eski kaynana anneme demiş ki ..kızın lazer epilasyona gidiyor ve bizden izin almıyor :KK62: sinirlendim bak yine...annemde demiş..kıllarını aldırırken kızım sizden neden izin alsın demiş...en son annemler evden çıkarken kaynana demiş ki..kızın kılsızlığıda yanına kar kaldı ...ohhhh şimdi çatır çatır onların paralarını yiyorum ve kılsızım :KK76:

hahha çok iyi yaaa :))))
bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim

çok çirkin bi ailelermiş, bunların lafının edilmesine bile şaşırdım sanane epilasyondan iğrenç bir durum..

artık umrumda bile değil canım..bitti gitti ..1 oldu boşanalı..kuzenim rüyasında görmüş..o ev yanıyordu dedi..biz seni kaçırdık o evden dedi..(gelin gittiğim ev )

O ev illa ki yanacak ama bosuna evde yangin cikmasini beklemeyin cunku o eve oyle bir ates duser ki yangindan beter olurlar. Bir gun esimi ise yolladiktan sonra yine yattim. Tam dalarken en alt komsumun sesini duydum ve dedi ki yildirim dusecek. Ben de korkmaya basladim hatta o zamanlar gok gurluyordu ve yildirim dusmesin diye dua ediyordum. Neyse bir kac gun sonra kadinin esi hic olmayacak bir sebepten birini bicakladi hapse girdi kadin tek basina kaldi. Al sana yildirim! Bazen ruyalar simge olabiliyor. Gercekten yildirim dusseydi belki kurtulurlardi. Ama oyle bir sey olur ki kacman mumkun olmaz.

Ya yok ya... Cidden yaa... Soyleyecek bir sey bulamadim buna yorumum yok.

çok çirkin bi ailelermiş, bunların lafının edilmesine bile şaşırdım sanane epilasyondan iğrenç bir durum..
evet canım çok iğrenç bir durum.ben refl olduğumda bile kayınbabamın haberi olurdu..o kadar ileri yani durum..gelirdi yanıma..ağrı kesici alayımmı kızım sana derdi..ben şaşırırdım...eski eşim ailesine söylerdi regl olduğumu..onlarda kayınbabama söylerlerdi..ahh canım ahh neler yaşadım.

O ev illa ki yanacak ama bosuna evde yangin cikmasini beklemeyin cunku o eve oyle bir ates duser ki yangindan beter olurlar. Bir gun esimi ise yolladiktan sonra yine yattim. Tam dalarken en alt komsumun sesini duydum ve dedi ki yildirim dusecek. Ben de korkmaya basladim hatta o zamanlar gok gurluyordu ve yildirim dusmesin diye dua ediyordum. Neyse bir kac gun sonra kadinin esi hic olmayacak bir sebepten birini bicakladi hapse girdi kadin tek basina kaldi. Al sana yildirim! Bazen ruyalar simge olabiliyor. Gercekten yildirim dusseydi belki kurtulurlardi. Ama oyle bir sey olur ki kacman mumkun olmaz.

Ya yok ya... Cidden yaa... Soyleyecek bir sey bulamadim buna yorumum yok.
acaba 2 gündür yeniden burda konuşuyoruz diyemi bilmiyorum..eski eşimi ve babasını 2 gece üst üste rüyamda görüyorum..aynı mahallede oturuyoruz belki biliyosunuzdur..duydum ki görümcemin oğlu hastanede yatıyormuş..büyük bir ameliyat geçirmiş...2 yaşında bebek...çok üzgünlermiş....bide başka bişey daha var..bunu söyleyen kişi bana dedi ki..kocan her gece dışarda..barda diskoda resimler çekinip koyuyor face e...sen neden gezmiyosun falan dedi..bende dedim ki ondan bana haber getirmeyin..o beni ilgilendirmiyor dedim..

BU ARADA araları okumadım tekrar sormamda bi sakınca varmıdır ?
dava çekişmeli mi anlaşmalı mıydı ? neler talep ettiniz.
nekadar sürdü acaba

BU ARADA araları okumadım tekrar sormamda bi sakınca varmıdır ?
dava çekişmeli mi anlaşmalı mıydı ? neler talep ettiniz.
nekadar sürdü acaba
canım tekrar aynı şeyleri yazmayım..okursan sevinirim..sallantıya girdi galiba yeniden evliliğin

canım tekrar aynı şeyleri yazmayım..okursan sevinirim..sallantıya girdi galiba yeniden evliliğin

ay hayırrrrrrr :) allah korusun . aksine gün geçtikçe çok daha güzelleşiyor çok şükür :nazar:
sadece alabildiniz mi öyle aileden hakkınızı diye merak ettim.
rabbim yazdıysa bozsun ama birgün yeniden boşanmaya doğru gidersek bileyim :KK53: bende burunlarından getiririm valla.
aldıysanız oh canıma değsin :)

ay hayırrrrrrr :) allah korusun . aksine gün geçtikçe çok daha güzelleşiyor çok şükür :nazar:
sadece alabildiniz mi öyle aileden hakkınızı diye merak ettim.
rabbim yazdıysa bozsun ama birgün yeniden boşanmaya doğru gidersek bileyim :KK53: bende burunlarından getiririm valla.
aldıysanız oh canıma değsin :)
bir an önce benden kurtulmak istediklerini ve anlaşma yoluna gitmek istediklerini avukatları aracılığı ile söylediler..bende olur anlaşalım ama şu kadar para istiyorum dedim..düğünde takılanlar altınlar ve istediğim parayı verdiler..3 dk da boşandım

bir an önce benden kurtulmak istediklerini ve anlaşma yoluna gitmek istediklerini avukatları aracılığı ile söylediler..bende olur anlaşalım ama şu kadar para istiyorum dedim..düğünde takılanlar altınlar ve istediğim parayı verdiler..3 dk da boşandım
allah kurtarmış sizi oh kılsız ve paralı mutlu mutlu yaşayın

Sonunda dava bitmiş boşanmışsınız,kendi adıma sevindim bittiğine,nasıl bir aile imiş bunlar.
Lazeri bile utanmadan söylüyor kadın,yatacak yeri yok denir ya bunlar bunu hak ediyorlar..
Yeni hayatındada mutluluklar diliyorum,herşey gönlünce olsun yaşamana bak gez eğlen hayatın tadını şimdi çıkar.

ah şu insanlar yok mu bizim yerimize düşünüp merak edenler sen niye gezmiyorsun diyenler illa gezip tozduğunuzu face atmak mı lazım ya ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE diye boşuna dememişler yani ben senin kurtulduğunu sevindim hayatında başarılar dilerim

Back
X