6 aylık evliyim ve boşanmak üzereyim:(

Kirginmelek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
67
-4
3
34
6 aylık evlilikte darp küfür hakaret herşey oldu hep bi şekilde düzelttik ancak iyiyken bile pat diye bişeyden sorun çıkıyor. Artık dayanamaz oldum. Bugün durduk yere patladı yine ve kafama bi tane vurdu. Artık tolere etmiıycem kendime saygımı bırakmadı. Ailem başka şehirde hemen ev bulup eşyamı alıp çıkmalı mıyım dava açıp mı çıkmalıyım. Şunu biliyorm o asla evden gitmez hani o süreci evde geçireyim desem. Şu an ne yapmalıyım?

6 aylık evlilikte darp küfür hakaret herşey oldu hep bi şekilde düzelttik ancak iyiyken bile pat diye bişeyden sorun çıkıyor. Artık dayanamaz oldum. Bugün durduk yere patladı yine ve kafama bi tane vurdu. Artık tolere etmiıycem kendime saygımı bırakmadı. Ailem başka şehirde hemen ev bulup eşyamı alıp çıkmalı mıyım dava açıp mı çıkmalıyım. Şunu biliyorm o asla evden gitmez hani o süreci evde geçireyim desem. Şu an ne yapmalıyım?
Ailen yanında olur mu
Bir yıl dolmadan boşanma olmuyor diye biliyorum ama

çok geçmiş olsun. ailenizi arayın gelsinler gerekirse ayrı ev tutun taşının. hemen dava açın. bir şey sorabilir miyim? daha 6 ayda bu hale gelmişsiniz. evlenmeden önce nasıldı?

• Beğen
Reactions: 000
çok geçmiş olsun. ailenizi arayın gelsinler gerekirse ayrı ev tutun taşının. hemen dava açın. bir şey sorabilir miyim? daha 6 ayda bu hale gelmişsiniz. evlenmeden önce nasıldı?
O zaman da sinirliydi tabi. Daha bir aylık evliyken başladı. İyiyken çok iyi ama ufak bişeye sinirlense delirio. Evde söz hakkım yok istediğim hiçbişeyi yapmıo tam eski kafalı. Güya okumuş kültürlü

Geçmiş olsun.
Bilgilerinizde öğretmensiniz ve Ağrı ilindesiniz sanırım..
Hemen öğretmenevine gidin..Evde durmayın..
Sonra ev ayarlarsınız orası çözülür.
Sene sonunda da tayin istersiniz.
Evlenmeden önce öfke kontrol sorunu var mıydı?

Kaç ayda evlilik kararı aldınız?
Hemen gidin evden..

O zaman da sinirliydi tabi. Daha bir aylık evliyken başladı. İyiyken çok iyi ama ufak bişeye sinirlense delirio. Evde söz hakkım yok istediğim hiçbişeyi yapmıo tam eski kafalı. Güya okumuş kültürlü
Maalesef her okuyan bir olmuyor işte iş biraz aile terbiyesi, kendini terbiye etme ve ahlakda bitiyor. En yakın zamanda kurtulmanı dilerim. Umarım her şey gönlünce olur.

Geçmiş olsun.
Bilgilerinizde öğretmensiniz ve Ağrı ilindesiniz sanırım..
Hemen öğretmenevine gidin..Evde durmayın..
Sonra ev ayarlarsınız orası çözülür.
Sene sonunda da tayin istersiniz.
Evlenmeden önce öfke kontrol sorunu var mıydı?

Kaç ayda evlilik kararı aldınız?
Hemen gidin evden..
Bişey yapmaz benm için deil kendi için yapmaz. Yarın ev bakıp eşyamı alıp çıkmayı düşünüyorm. İki yıl görüştük evet o xman da vardı öfke kontrol problemi. Ancak evlenince söz hakkım da kalmadı evde her işi yapıyorum ancak maddi olarak da katkı bekliyor bir kaşık kaldırmıyor yardımcı almama izin vermiyor bi yere gezmeye götürmüyor yani son iki aydır durum bu

Hemen ev bulup çık, yarın.

Bişey yapmaz benm için deil kendi için yapmaz. Yarın ev bakıp eşyamı alıp çıkmayı düşünüyorm. İki yıl görüştük evet o xman da vardı öfke kontrol problemi. Ancak evlenince söz hakkım da kalmadı evde her işi yapıyorum ancak maddi olarak da katkı bekliyor bir kaşık kaldırmıyor yardımcı almama izin vermiyor bi yere gezmeye götürmüyor yani son iki aydır durum bu
Nasıl yani?
Bu nedir ya?
Evlilik paylaşımdır, ortaklıktır.

Bu bildiğin insan kullanma oluyor..
Kendisi ne işle meşgul? Çok mu geç eve geliyor bir kaşık kaldıramayacak (!) kadar?

Nasıl yani?
Bu nedir ya?
Evlilik paylaşımdır, ortaklıktır.

Bu bildiğin insan kullanma oluyor..
Kendisi ne işle meşgul? Çok mu geç eve geliyor bir kaşık kaldıramayacak (!) kadar?
Hayır tabi ki boş günü bile var işten geliyorm daha uyuyo oluo daha gelip kahvaltı hazırlıyorum. Böyle yapan insanın kadından para beklemesi doğru mu?

Hayır tabi ki boş günü bile var işten geliyorm daha uyuyo oluo daha gelip kahvaltı hazırlıyorum. Böyle yapan insanın kadından para beklemesi doğru mu?
Bu insan sıfatını zor söylediğim varlık hicbir şey bekleyemez bosanma protokolünden başka.
Elalem ayrıldı demesin diye 29 yaşında cehennem gibi bir evliliğe katlanmayın.
Yanınıza bile yaklastirmayin.
Bu dayakçı küfürbaz kişiyi baba yapmayın..

Bu insan sıfatını zor söylediğim varlık hicbir şey bekleyemez bosanma protokolünden başka.
Elalem ayrıldı demesin diye 29 yaşında cehennem gibi bir evliliğe katlanmayın.
Yanınıza bile yaklastirmayin.
Bu dayakçı küfürbaz kişiyi baba yapmayın..
Kesinlikle. Yarın ev bulup pazar da hemen çıkıcam

Back
X