• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

aynen öyle ben herşeye yetişmeye çalışıyorum eşimin mesela haftasonu 4 te çalışacağı zaman onu işe bırakıpa annemlşere gittiğimde sanki geç kalmışım gibi gitmem lazımmış gibi geliyor bekar ken hani eve geç kalınca insan gerilir annem merak eder durumu vardır ya inanırmısınız o halen bende var yani atamadım yaşımda küçük değil 28e girdim ama yinede böyle oldum işte :kızgın:
mesela diğer çalışan kardeşim benden daha rahattır çok olmuştur onun cumartesinden sabahtan akşama kadar dışarda arkadaşlarıyla takıldığı annemle hep ben kalırdım o ona üzülür mesela ben yanındayım derdim şimdi farkediyorum ki eşimden bile önceler bende öncelik sırasında

Yani ailen belli saatlerde eşinle birlikte olabilirsin şartıyla
evlenmene izin vermiş falan sanıyorsun sen ajhasgxjsk
Acilen bu duruma son ver.

Cok yanlış yapıyorsun canım. Eşin evde olmasa bile karısının evde oldugunu bilmeye hakkı var. Adam da bir yuvası olduğunu hissetmek ister. Biran önce düzelt bu durumu. Ileride yüzüne vurmasın eşin bunu

eee kendi evinizden cok orda vakit gecirince insan deli olmalı o zaman kira ödemek için :KK70:
yada ev sahibini zengin etmek istemek :KK53:

evimiz kira değil kendi evimiz böyle sıkıntımız yok çok şükür :spor:
siz sanırım benim derdimi anlamadınız olsun çok ta şey yapmamak lazım teşekkürler :KK50:

evde temizlik yok yemek yok değil adam zaten evde durmuyor bakın önceki yorumlarda yazdım eşimin son günlerdeki davranış şeklini..
Arkadaşlara katılıyorum eşin haklı sürekli annenlerdesin hafta 1 git 2 gün git sürekli gidilmez seninde bir evin var artık eşinin davranışlarıda senin sürekli annenlerde olman yüzünden değişmiştir.

ben evli olmama rağmen hergün iş çıkış babamlara gidip (eşim vardiyalı çalışıyorgenelde diye) yemek yiyip çay içip gece 10-11 gibi filan evime gidiyorum sabahta 1 saat erken çıkıp yine annemlere geliyorum babamla kahvaltı yapıp işe gidiyorum annem uyuyor oluyor çünki ama bilmiyorum hatalı mı daranıyorum hal böyle olunca evimi temizleyemiyorum toplayamıyorum bi kaç kere eşimle de tartıştık bu konuda gerçi eşimde ev işlerinde hiç yardımcı değil kendisi ayakta çalışıyourm sen oturarak çalışıyorsun deyip yardım etmez fazla.

Bu arada benim annem her sene sürekli bi şeylerden psikolojisi bozulur 2 sene önce başka ev alacam diye gitmiş bi emlakçıya 7bin kapora vermiş ben konut kredisi çekecektim nişanlanmamıştım daha şimdi evliyim kredi çıkmadı bana evde miras malıymış sanırım sıkıntılar vardı emlakçı satış yapmadan 2 bini komisyon alıp 5 bini ev sahibinin hesabına geçmiş şimdi o para gitti emlakçıda uzaktan akraba yani hiçbirimizin haberi yoktu bu kadar para verdiğinden.

Sonra kızkardeşime taktı halen öyle kızkardeşimde bankacı bilen bilir banka da çalışmak çok streslidir arkadaşlarıyla filan çıkar diye işte biz oturmuyorsun yalnızım hep filan diye kardeşimde maddi olarak destek olur bende elimden geleni yaparım 2 kardeşimizde üniversitedeler biri istanbul biri ankarada bu senede kendi gitti komşuya gece 12ye kadar nar ekşisi yapacam diye o karanlıkta merdivenden düşmüş el bileğini kırdı bende izne çıkmıştım kpss çalışıyordum öyle olunca dersi filan bıraktım annemin yanına geldim sonra amcam öldü cenazeye gittiler şehir dışına dönünce yine taziyeye gelenler oldu filan yine hep annemlere geldik gelenlere hizmet için filan.

Annem geçen sene nişanlıyım ben kardeşim babam sabah çıkıp akşam geliyoruz ki sabahtan beri yatıyor evde yemek yok ev dağınık annem dağınıktırda tv izliyor babamla kardeşim tepki gösterdiler kaç kere ben işten gelince hemen yemek yapıyordum yiyorduk bi kaç ay hastayım filan dedi böyle davrandı ama sonra bi akşam gene fiziki olarak hiçbir hastalığı yokken yine o şekilde bulunca kardeşimle babam tepki verince savunuyordum ama haklılarmış bu kadar da olmaz artık anne diye bende tepki vermiştim.

Yani bu senede eli kırıldı diye yarım adam oldum şöyle böyle diyor babama kıyamıyorum çok iyidir çok düşüncelidir annemi zamanında babaanneme ve diğer akrabalarına ezdirmiş babam işte annemde sanki o yılların acısını bu şekilde davranıp çıkarıyor sanki.Nişanlıyken haftasonlarımı fiks annemle geçirirdim dışarı çıkarıp yemek yer kahvaltı filan ederdik anneme dayanamıyorum hep yardım etmek yanında olmak onla zaman geçirmek istiyorum ama sanki evlenmemişim gibi de hissediyorum bi yandan mutfakla ilgili konu açmıştım hatta mutfağımla yeni ilgilenmişi meğer darmış küçükmüş benim evim diyorum yeni farketmişim uzun oldu biraz ama bana tavsiyeleriniz nelerdir annemi babamı ailemi çok seviyorum iyi olmalarını istiyorum..
eeeee bende annemdeyim hep millet hic gitmiyo sasıyorum esim vardıyalı calısıyo aksam ise gidiyo sabah 8 de geliyo ben de 1 hafta annemdeyim 1 hafta evde sabahc oldugu zamalarda ille gün iicde akraba toplantıları olur ille hala amca teyze dayı hep görüsürüz annemle

Konunun girişi gelişmesi birbirinden bağımsız

1.paragraf için diyorum ki: e evlenmeseydin

Yani ailen belli saatlerde eşinle birlikte olabilirsin şartıyla
evlenmene izin vermiş falan sanıyorsun sen ajhasgxjsk
Acilen bu duruma son ver.

evet alışamadım daha evliliğe :dondurma: ailemden ayrı kalamayıp sürekli onlara gitmem de bundan :skandal:

Bende senin gibiydim baslarda esim evde olmadimi hemen anneme gitmek isterdim.esimde ben olmadimmi sen bir yere gitmek zorunda misin derdi.bu sefer de insan evini benimseyemiyor.hatta annemdeyken anne eve gitmek istemiyorum hep burda kalsam falan derdim.annem orasi da senin evin.mis gibi evin git otur ye ic keyfine bak sessiz ohh tam bana gore derdi oyle oyle beni motive ederdi.ailen burda hata yapiyor iste.

eşin evde yok mu? ben orayı anlamadım eşin evde olmadığında git canım ne olacak? ama evini de ihmal etme eşinden bağımsız evin de hanıma ihtiyacı var :işsiz: malum temizlik vs.

Evini otel gibi kullanıyorsun
Evi yaşarsanız guzellesır

ben evli olmama rağmen hergün iş çıkış babamlara gidip (eşim vardiyalı çalışıyorgenelde diye) yemek yiyip çay içip gece 10-11 gibi filan evime gidiyorum sabahta 1 saat erken çıkıp yine annemlere geliyorum babamla kahvaltı yapıp işe gidiyorum annem uyuyor oluyor çünki ama bilmiyorum hatalı mı daranıyorum hal böyle olunca evimi temizleyemiyorum toplayamıyorum bi kaç kere eşimle de tartıştık bu konuda gerçi eşimde ev işlerinde hiç yardımcı değil kendisi ayakta çalışıyourm sen oturarak çalışıyorsun deyip yardım etmez fazla.

Bu arada benim annem her sene sürekli bi şeylerden psikolojisi bozulur 2 sene önce başka ev alacam diye gitmiş bi emlakçıya 7bin kapora vermiş ben konut kredisi çekecektim nişanlanmamıştım daha şimdi evliyim kredi çıkmadı bana evde miras malıymış sanırım sıkıntılar vardı emlakçı satış yapmadan 2 bini komisyon alıp 5 bini ev sahibinin hesabına geçmiş şimdi o para gitti emlakçıda uzaktan akraba yani hiçbirimizin haberi yoktu bu kadar para verdiğinden.

Sonra kızkardeşime taktı halen öyle kızkardeşimde bankacı bilen bilir banka da çalışmak çok streslidir arkadaşlarıyla filan çıkar diye işte biz oturmuyorsun yalnızım hep filan diye kardeşimde maddi olarak destek olur bende elimden geleni yaparım 2 kardeşimizde üniversitedeler biri istanbul biri ankarada bu senede kendi gitti komşuya gece 12ye kadar nar ekşisi yapacam diye o karanlıkta merdivenden düşmüş el bileğini kırdı bende izne çıkmıştım kpss çalışıyordum öyle olunca dersi filan bıraktım annemin yanına geldim sonra amcam öldü cenazeye gittiler şehir dışına dönünce yine taziyeye gelenler oldu filan yine hep annemlere geldik gelenlere hizmet için filan.

Annem geçen sene nişanlıyım ben kardeşim babam sabah çıkıp akşam geliyoruz ki sabahtan beri yatıyor evde yemek yok ev dağınık annem dağınıktırda tv izliyor babamla kardeşim tepki gösterdiler kaç kere ben işten gelince hemen yemek yapıyordum yiyorduk bi kaç ay hastayım filan dedi böyle davrandı ama sonra bi akşam gene fiziki olarak hiçbir hastalığı yokken yine o şekilde bulunca kardeşimle babam tepki verince savunuyordum ama haklılarmış bu kadar da olmaz artık anne diye bende tepki vermiştim.

Yani bu senede eli kırıldı diye yarım adam oldum şöyle böyle diyor babama kıyamıyorum çok iyidir çok düşüncelidir annemi zamanında babaanneme ve diğer akrabalarına ezdirmiş babam işte annemde sanki o yılların acısını bu şekilde davranıp çıkarıyor sanki.Nişanlıyken haftasonlarımı fiks annemle geçirirdim dışarı çıkarıp yemek yer kahvaltı filan ederdik anneme dayanamıyorum hep yardım etmek yanında olmak onla zaman geçirmek istiyorum ama sanki evlenmemişim gibi de hissediyorum bi yandan mutfakla ilgili konu açmıştım hatta mutfağımla yeni ilgilenmişi meğer darmış küçükmüş benim evim diyorum yeni farketmişim uzun oldu biraz ama bana tavsiyeleriniz nelerdir annemi babamı ailemi çok seviyorum iyi olmalarını istiyorum..
Bu anlattiklarının arasında farkındaysan seninle ilgili hicbir şey yok. Hayatı kaçiriyorsun. Sende evlenerek çekirdek aile ildun farkedersen. Eger kendine ceki duzen vermezsen bence sadece aksam yemegi davah kahvaltısı falan yapmayacaksın oradada kalmaya başlarsın. Esine daha fazla zaman ayır zamandan kastım verimli zaman

Bende senin gibiydim baslarda esim evde olmadimi hemen anneme gitmek isterdim.esimde ben olmadimmi sen bir yere gitmek zorunda misin derdi.bu sefer de insan evini benimseyemiyor.hatta annemdeyken anne eve gitmek istemiyorum hep burda kalsam falan derdim.annem orasi da senin evin.mis gibi evin git otur ye ic keyfine bak sessiz ohh tam bana gore derdi oyle oyle beni motive ederdi.ailen burda hata yapiyor iste.

inanırmısın eşimin kullandığı cümlenin aynısı evinde neden oturamıyorsun ben olmayınca diyordu
ve bende ailemin evinde olmayı,ailemle kalmayı çok istiyorum hatta bazen keşke evlenmeseydim 1 sene daha beklesemiydim acaba diyorum

İyi de ben olsam boşanırdım senden. :süslü:

size cok yuklnemisler valla arkadaslarım hele cocuk olduktan sonra kendi annelerinde yemek yiyip cay icip öyle eve gidiyolar eger rahatsan annende damatta iyise neden rahat olmasaı mesela et yapıcam mangal balık bunlar hep annede yapılıcak güzel aktivitelerdir bende kızım olsa isterim her sabah gelsin yanlız yanlız napıcak kahvaltı edicekte zaten imkanım olursa alt katımı yada karsı dairemi almak isterim cocuklarınada bakalrım ne olcak anne demek ne demek

Back
X