• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

Bence eşinizin vardiyasına göre gene hem kendi evinizle ilgilenip hem ailenizi görmeye gidebilirsiniz
Ne tamamen eşinize ve ev işlerine kendinizi adayın ne de ailenize
Sadece dengeleyin.
Eşiniz bozulmakta haklı

eşin evde yok mu? ben orayı anlamadım eşin evde olmadığında git canım ne olacak? ama evini de ihmal etme eşinden bağımsız evin de hanıma ihtiyacı var :işsiz: malum temizlik vs.

ben sabah 9 akşam 6 çalışıyorum eşim genelde 16-24 çalışıyor yada 12-22 bi kaç haftada bi haftasonu izin alır onda da hep evdeyiz hiçbir yere gitmeyiz onun ailesi geliyor o zamanda bilmiyorum nasıl olacak :işsiz:

kızlar haklısınız kusura bakmayın hızlıca yazınca paragraf olayını atladım düzenledim şimdi kusura bakmayın.. :dua:
E yine nokta virgül koymamıssın :))
Şaka bir yana kendi evinde de vakit geçirip benimsemen lazım,diğer türlü eşinle aranızda sorun olur ,daha çok üzülürsünüz .

inanırmısın eşimin kullandığı cümlenin aynısı evinde neden oturamıyorsun ben olmayınca diyordu
ve bende ailemin evinde olmayı,ailemle kalmayı çok istiyorum hatta bazen keşke evlenmeseydim 1 sene daha beklesemiydim acaba diyorum
Kiz ben 30 undan sonra evlendim degismiyo hele kardeslerim yegenlerim geldimi onlarin yanindan eve geldimmi benim burda ne isim var derdim kendimi yalniz eksik hissederdim kendi evimde.baktim esle aram bozuluyo durumu dengelemeye calistim artik.calismadigim zaman anneme esimle bir defa kendimde bir defa daha da gelirdim en az.simdi calistigim icin hafta ici kizimi getiriyorum bakiyorlar.isten donunce annemlere kizim batraniyesini cantasini yanima getiriyo evimize gidelim diye 1.5 yasindaki cocuk benimsedi evini benmi benimsemiyeyim evimi ayol.siz de iki uc gunde bir gidin bence.

size cok yuklnemisler valla arkadaslarım hele cocuk olduktan sonra kendi annelerinde yemek yiyip cay icip öyle eve gidiyolar eger rahatsan annende damatta iyise neden rahat olmasaı mesela et yapıcam mangal balık bunlar hep annede yapılıcak güzel aktivitelerdir bende kızım olsa isterim her sabah gelsin yanlız yanlız napıcak kahvaltı edicekte zaten imkanım olursa alt katımı yada karsı dairemi almak isterim cocuklarınada bakalrım ne olcak anne demek ne demek

Yemek kahvaltı vs aile ile yapılır

Senin ailen eşin, çocuğun yok şimdilik zira

Eti'mizi de kahvaltımızı da evimizde yiyoruz hiç eksiklik hissetmiyoruz

annede yapılacak aktivite diyorsun ya işte kendini yetişkin değil evin çocuğu gibi hissediyorsun

inanırmısın eşimin kullandığı cümlenin aynısı evinde neden oturamıyorsun ben olmayınca diyordu
ve bende ailemin evinde olmayı,ailemle kalmayı çok istiyorum hatta bazen keşke evlenmeseydim 1 sene daha beklesemiydim acaba diyorum
Bir tanıdığımda böyleydi kadın sürekli annesinde evine bile gelmezdi annesinden izinsiz hiçbir şey yapamazdı kadın çocuğuda vardı,kocasıyla birgün gezmeye gittiğini hatırlamam evine asla misafir alamazdı komşular-akrabalar-eşinin ailesi çünkü annesi izin vermezdi evine gelen misafire ve eşiyle gezmeye gitmesine en sonunda boşandılar.Eşin bir süre sonra patlayabilir yani sürekli orada olmandan eşinde sürekli annesinde olsa sen de kızardın emin ol.

Ne gerek var hic mi erinmiyorsunuz???
Bos vakitlerinizi evinizde gecirmeniz daha iyi...
Iki üc gunde bir yine ailenize gidebilirsiniz

Canim benim aile huzurunu her şeyden üstün tutmalısin. Senin yaptiklarini eşin yapmış olsa eminim çok üzülürdün. Acilen bu durumu düzelt sen artık evlisin. Birden gitmeyi bırakırsan zor olabilir senin için yavaş yavaş azaltmaya çalış. Bir zaman sonra durumu toparlamış olursun

Yemek kahvaltı vs aile ile yapılır

Senin ailen eşin, çocuğun yok şimdilik zira

Eti'mizi de kahvaltımızı da evimizde yiyoruz hiç eksiklik hissetmiyoruz

annede yapılacak aktivite diyorsun ya işte kendini yetişkin değil evin çocuğu gibi hissediyorsun

aynen evin çocuğu değil de hep yardımlarına koşan destek olan kardeşlerini idare eden büyük ablasıyım :KK47:

Öncelikle evli olduğunuzu artık ayrı bi aileniz ve hayatınız olduğunu kabullenmeniz gerek . Her gün annenize gitmeniz çok yanlış .
Evli olup hala ana kuzusu olanlar dizinin dibinden ayrılmayanlar bana çok itici geliyor . Eşiniz haklı kizmakta.

Ben senin yerinde olsam kesin cozerdim sorunu allah korusun bu durum daha kötüye giderse eşin bosanacagim vs derse bence demez de ben en kötüsünü dusinim sonra üzülürsün gülüm. Annen de kendi yemeğini adam akilli yapsın artık sen yardım etme onunda alışması lazım bu duruma sonuçta

ben evli olmama rağmen hergün iş çıkış babamlara gidip (eşim vardiyalı çalışıyorgenelde diye) yemek yiyip çay içip gece 10-11 gibi filan evime gidiyorum sabahta 1 saat erken çıkıp yine annemlere geliyorum babamla kahvaltı yapıp işe gidiyorum annem uyuyor oluyor çünki ama bilmiyorum hatalı mı daranıyorum hal böyle olunca evimi temizleyemiyorum toplayamıyorum bi kaç kere eşimle de tartıştık bu konuda gerçi eşimde ev işlerinde hiç yardımcı değil kendisi ayakta çalışıyourm sen oturarak çalışıyorsun deyip yardım etmez fazla.

Bu arada benim annem her sene sürekli bi şeylerden psikolojisi bozulur 2 sene önce başka ev alacam diye gitmiş bi emlakçıya 7bin kapora vermiş ben konut kredisi çekecektim nişanlanmamıştım daha şimdi evliyim kredi çıkmadı bana evde miras malıymış sanırım sıkıntılar vardı emlakçı satış yapmadan 2 bini komisyon alıp 5 bini ev sahibinin hesabına geçmiş şimdi o para gitti emlakçıda uzaktan akraba yani hiçbirimizin haberi yoktu bu kadar para verdiğinden.

Sonra kızkardeşime taktı halen öyle kızkardeşimde bankacı bilen bilir banka da çalışmak çok streslidir arkadaşlarıyla filan çıkar diye işte biz oturmuyorsun yalnızım hep filan diye kardeşimde maddi olarak destek olur bende elimden geleni yaparım 2 kardeşimizde üniversitedeler biri istanbul biri ankarada bu senede kendi gitti komşuya gece 12ye kadar nar ekşisi yapacam diye o karanlıkta merdivenden düşmüş el bileğini kırdı bende izne çıkmıştım kpss çalışıyordum öyle olunca dersi filan bıraktım annemin yanına geldim sonra amcam öldü cenazeye gittiler şehir dışına dönünce yine taziyeye gelenler oldu filan yine hep annemlere geldik gelenlere hizmet için filan.

Annem geçen sene nişanlıyım ben kardeşim babam sabah çıkıp akşam geliyoruz ki sabahtan beri yatıyor evde yemek yok ev dağınık annem dağınıktırda tv izliyor babamla kardeşim tepki gösterdiler kaç kere ben işten gelince hemen yemek yapıyordum yiyorduk bi kaç ay hastayım filan dedi böyle davrandı ama sonra bi akşam gene fiziki olarak hiçbir hastalığı yokken yine o şekilde bulunca kardeşimle babam tepki verince savunuyordum ama haklılarmış bu kadar da olmaz artık anne diye bende tepki vermiştim.

Yani bu senede eli kırıldı diye yarım adam oldum şöyle böyle diyor babama kıyamıyorum çok iyidir çok düşüncelidir annemi zamanında babaanneme ve diğer akrabalarına ezdirmiş babam işte annemde sanki o yılların acısını bu şekilde davranıp çıkarıyor sanki.Nişanlıyken haftasonlarımı fiks annemle geçirirdim dışarı çıkarıp yemek yer kahvaltı filan ederdik anneme dayanamıyorum hep yardım etmek yanında olmak onla zaman geçirmek istiyorum ama sanki evlenmemişim gibi de hissediyorum bi yandan mutfakla ilgili konu açmıştım hatta mutfağımla yeni ilgilenmişi meğer darmış küçükmüş benim evim diyorum yeni farketmişim uzun oldu biraz ama bana tavsiyeleriniz nelerdir annemi babamı ailemi çok seviyorum iyi olmalarını istiyorum..
artik sizin kendi eviniz yeni bir aileniz var. eşinize ve evinize karşı sorumluluklariniz var. ailenizlede ilgilenmeniz cok güzel ama hergün hergün olmaz. haftada 2 günle sınırlayan ailenize gitmeleri. ya da sabah kahvaltiya gittiyseniz aksam evinize gelin. kendi ailenizi toparlamaya calisirken bu gidisle sizin evliliginiz güme gidicek

Aynısını eşim yapıyordu. Sabah annesine gidip kahvaltısını yapıp akşam iş dönüşü annesine uğrayıp öyle geliyodu eve, çok sinir bozucu :KK12: benim ailemde uzakta olunca daha da sinirleniyodum 'ben neden evlendim' diye düşünmeye başladım ve kavgalar hiç bitmiyodu sonra normale döndü hatasını anladı şimdi haftada bir gidiyoruz bazen ıkı haftada bir :KK76:

Eşinizde annesinden çıkmasın. Ancak o zaman anlarsınız. Biz ne desek boş...

haklısınız arkadaşlar kendimi düzelteceğim
yarın adana ya toplantıya gideceğim,pazar döneceğim,eşimde mesaj atmış yarın izinli ondan sonra da 10 gün boyunca kapanış yani gece 12 den önce gelmeyecek :KK11:

hep erkekler mi anne kuzusu olucak biraz da kızlar gitsin ki kız kocasını sürekli tasımıyo evde yanlız kalıcakken annesine gidiyo kocalar gibi hadi anneme gidelim yemek hazırla gelin bulasıl yıka gelin bide cay koy gelin yapmıyooo

birazda kızlar ezsin erkekleri valla be böyleiyim

haklısınız arkadaşlar kendimi düzelteceğim
yarın adana ya toplantıya gideceğim,pazar döneceğim,eşimde mesaj atmış yarın izinli ondan sonra da 10 gün boyunca kapanış yani gece 12 den önce gelmeyecek :KK11:
bosverrrrrr takıl gitsin yaa bak calısıyosun da sen kocanı ailene mcbur bırakmıyosun ki kendin gidiyosun kendin geliyosu erkek ailes,ne gittin mi böyle degil yapmadansa hizmet bekleyen zihniyet vardır bence bildiginden sasma süreki evde durusan deprsyona girersin valla evde durcam evime calıscam psikolojisi yanlıstır

Back
X