6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

Benim de var böyle arkadaşlarım işleri güçleri anne baba annem hasta babam şunu yaptı kardeşim geldi Yok şu yok bu peki bizler ne yapalım 1000 km uzakta ailemiz biz de çok düşkünüz ailemize sanmayın bir tek siz düşkünsünüz uzakta oturduğunuzu düşünün o zaman ne yapacaktınız

Kafam karıştı pek anlamadım yazı çok uzun ayrıca anne bu çok yüklenmeyin yemek yapmak zorunda mı kadın! Hepiniz yetişkinsiniz kendiniz yapın ne yiyecekseniz! kadın belli bunaldı artık hareketlerinden belli üstüne gitmeyin!evlimisiniz onuda anlamadım evliyseniz sizde kendi hayatınıza bakın

Kafam karıştı pek anlamadım yazı çok uzun ayrıca anne bu çok yüklenmeyin yemek yapmak zorunda mı kadın! Hepiniz yetişkinsiniz kendiniz yapın ne yiyecekseniz! kadın belli bunaldı artık hareketlerinden belli üstüne gitmeyin!evlimisiniz onuda anlamadım evliyseniz sizde kendi hayatınıza bakın

anlayıp yorum yapsaymışsınız keşke!

her akşam ve her sabah olması çok tuhaf ve doğru değil
böyle yaparsan evliliğini unutursun
eşin evine bağlı değil deyip oda salar kendini
hem evi temizlikle ilgili tartışmışsınız
temizlerken yardım isteyebilisin

Görüşemiyoruz mesela çarşamba günü izinliydi gün boyu evdeydi oturmuş yatmış akşam arkadaşının asker gecesi vardı oraya gidicem geç gelirim dedi bende eve geldim annem geldi oturduk filan sonra gittiler temizlik yaptım uyudum gece 3 te gelmiş..
dün de istanbulda okuyan kardeşim geldi alana gittik diğer kardeşimle aldık annemlerin yanına gittik yemek yedik eşim taziyeye gidicem sonra eve gideriz dedi sonra aradı annemdeyim dedi ne zaman gideriz dedi bende yemek yedinmi dedim evet dedi tamam dedim yemek yiyip hemen annesine gittim orda akşam 9 da yetiştim 11 e kadar dizisini izlemesini bekledim

Madem dizi izleyecektin kardeşiimi bıraktım geldim yorgunsundur eve gidelim dedin diye eken geldim dedim eve gidene kadar bu diziyi izleyecem ben sana gel demedim bilmem ne dedi tartıştık

sizce haksız taraf hep ben miyim
siz biraz da onun ailesinde oturun istemiştir bence
kv ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz
hergün nerdeyse annenize gittiğinize göre kardeşinizin geldiği gün etkilememiştir adamı
biraz çeki düzen verin kendinize

Tabii ki hata yapıyorsun bekar gibi yaşıyorsun..senin artık ayrı bir ailen evin var. Annenin işini yapacaksın diye kendi evini eşini.ihmal ediyorsun eşin de tepki verir tabii.ki. eşin gitse annesine sürekli geç.vakir gelse kızmaz mısın. evlenmeseydin o zaman yani bu evin temizliği ütüsü yemeği var. yazık eşine de. çocuk oyuncağı değil.ki evlilik tamam yardım et ama hergün olmaz

Evde yalnız olduğun zamanlarda vakti nasıl değerlendireceğin senin zevkine kalmış, temizliğimi yapamıyorum diyerek bu durumdan rahatsız oluyorsan biraz azaltabilirsin tabi bu saatleri. Eşini evde bırakıp her gün gidiyorsan bu olmamalı.

Hata yapiyorsunuz. Ne kadar ailelerimizi seversek duakun olursak olalim hepimizin bir evi var? Sabah erken kalkip kahvaltiya kadar oraya gidiyorsnqiz keske evlenmeseydiniz? Siz evinize biile alismamissiniz. Belki simdi ses cikartmiyor olabilir ama yarin cikartmayacagi anlamına gelmez esinizle cok buyuk sorunlar yasarsiniz.15 yillik evli biri olarak sizi uyariririm ailenizdir tabi gidin ama bari 2 gunde 3 gunde bire dusururun bu gitmeleri .evinizle esinizle vakit gecirin

Tek konuda iki konu anlatmaya çalışmışsın sanki sadece annene babana bukadar sık gitmen bencede saçma evlendin sonuçta bi sorumluluğunun olması lazım evine karşı.Gerisini okuyamadım üzgünüm çok göz yorucu...

Bi kısmını anladık emlakçıdan itibaren!anladığım kısımlar için yorum yaptım

öylemi pek anlamışsınız gibi görünmüyor :kahve: bu kadar madem uzun geldi okumak zor geldi direkt çıksaydınız konudan yorum yapmak için yorum yapmışsınız o kadar belli ki :KK14: yardımcı olmak değil niyetiniz

Siz artik ayri bi ailesiniz.. Esin senin onceligin olmali.. Empati yap biraz; esin ailesine boyle olsa nasil hissederdin?

Eşim vardiyalı çalıştığı için zaten çok az birlikte zaman geçirebiliyoruz ;ben sadece o yokken annemlerdeyim.Hemen hemen her zaman evimde mi olmam lazımdır yanlış mı yapıyorum diye açtım konuyu neler neler yazıldı yok evlenme yok sadece seks yapıyorsunuz diye çirkin ve aymaz şekilde yorumlandı ben eşimi ihmal edip ailemle yada eşimi evde bırakıp anneme gittiğimi sandı sanırım herkes.. :KK11:

Akşamları gitmeyi bir nevi anlarım -ki çok saçma hele 11 lere kadar oturmak- ama sabah gidip kahvaltı yapmak daha saçma.
Annenizle ilgili gereksiz detaylar vermişsiniz. Tamamen kendinize bahane üretiyorsunuz.
Madem evinizi bilmeyeceksiniz neden o kadar masraf yaparsınız ki?

herşey bir yana şimdi bu yaptıklarına alışmışlarsa ilerde bir gün gitmesen sorun edeceklerdir. sorumluluğun haline gelmesin dikkat et. hiç gitme demiyorum ama bigün kahvaltıya gidiyorsan öbür gün hiç gitme, sonraki gün akşam yemeğine git mesela. ve gitmediğin günlerde de evin işini hallet. evini sende eşin de benimseyemeyeceksiniz böyle giderse ..

bu sekilde devam ederseniz o evi zaten isteseniz de benimseyemezsiniz.
benim de annem babam var
ustelik ayrilar
her ikisiyle de ayri ayri ilgilenmem gerekiyor.
ama once kendi sorumluluklarim var ve bunun bilincindeyim.
bence siz de oyle olun.

Sizin annenize gittiğiniz sürede eşiniz iste oluyorsa gidin annenize ,ne olacakki. Evde yalnız başınıza olacağınıza anne ,babanızın görürsünüz. Ev temizliği için de haftada bir gün temizlikçi aliverin durumunuz varsa. Kendiniz yapacaksanız,haftada bir gün akşam gitmeyin annenize,evinizde temizliginizi yapın.diger günler gidersiniz.

Back
X