Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafam karıştı pek anlamadım yazı çok uzun ayrıca anne bu çok yüklenmeyin yemek yapmak zorunda mı kadın! Hepiniz yetişkinsiniz kendiniz yapın ne yiyecekseniz! kadın belli bunaldı artık hareketlerinden belli üstüne gitmeyin!evlimisiniz onuda anlamadım evliyseniz sizde kendi hayatınıza bakın
siz biraz da onun ailesinde oturun istemiştir benceGörüşemiyoruz mesela çarşamba günü izinliydi gün boyu evdeydi oturmuş yatmış akşam arkadaşının asker gecesi vardı oraya gidicem geç gelirim dedi bende eve geldim annem geldi oturduk filan sonra gittiler temizlik yaptım uyudum gece 3 te gelmiş..
dün de istanbulda okuyan kardeşim geldi alana gittik diğer kardeşimle aldık annemlerin yanına gittik yemek yedik eşim taziyeye gidicem sonra eve gideriz dedi sonra aradı annemdeyim dedi ne zaman gideriz dedi bende yemek yedinmi dedim evet dedi tamam dedim yemek yiyip hemen annesine gittim orda akşam 9 da yetiştim 11 e kadar dizisini izlemesini bekledim
Madem dizi izleyecektin kardeşiimi bıraktım geldim yorgunsundur eve gidelim dedin diye eken geldim dedim eve gidene kadar bu diziyi izleyecem ben sana gel demedim bilmem ne dedi tartıştık
sizce haksız taraf hep ben miyim
Bi kısmını anladık emlakçıdan itibaren!anladığım kısımlar için yorum yaptımanlayıp yorum yapsaymışsınız keşke!
+1Bence ailenizle geçirdiğiniz zamanı biraz azaltabilirsiniz. Sizin de eşiniz ve eviniz var biraz fazla gibi geldi. Bunu eşiniz yapsa surekli kendi evine bağlı yaşasa nasıl hissedersiniz?
Bi kısmını anladık emlakçıdan itibaren!anladığım kısımlar için yorum yaptım