6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda görünmeme ihtimali olabilir mi herhangi bir hastalıktan dolayı rahimde görünmeme ihtimali var mıdır

8
Siz nasıl bir psikoloji yaşadığımı anlayabiliyor musunuz kendim ettim kendim buldum kendi canımdan vazgeçebilmeli düşünücek kadar kötü bir durumdayım siz hala dalga geciyorsunuz
İyi de zaten senin acilen psikiyatriste gitmen gerekiyor, intiharı bile düşünecek durumdaysan hele hiç vakit kaybetme.

Siz nasıl bir psikoloji yaşadığımı anlayabiliyor musunuz kendim ettim kendim buldum kendi canımdan vazgeçebilmeli düşünücek kadar kötü bir durumdayım siz hala dalga geciyorsunuz
Arkadaşım 5 kere adet olmuşsun alttan üsten her bir taraftan ultrasona girmissin defalarca kan testi yapmissin yok da yok yok yook lütfen sadece psk bolumune git yoksa ilerleyecek bu durum hasta olacaksin

Yuh şaka mısın sen ya...
Bu kadar korkuyorsun akıllı durun bir zahmet..
Tövbe tövbe

Siz neden dalga geciyorsunuz çok komik bir durum varmış gibi sadece tecrübeleri olan bilen yaşayan insanlardan yardım almak istediğim icin soruyorum aklıma takılan seyleri
Canım kusura bakma da komik yani bu, sen bilimi, tıbbı reddedip hayali şeyler yaşıyorsun ama farkında değilsin

Canım kusura bakma da komik yani bu, sen bilimi, tıbbı reddedip hayali şeyler yaşıyorsun ama farkında değilsin
Reddetmiyorum eğer bu gizli gebelik denen durumu okumamış olsaydım bunları da yaşamamış olucaktım yani bu denli takıntı haline gelmicekti

Reddetmiyorum eğer bu gizli gebelik denen durumu okumamış olsaydım bunları da yaşamamış olucaktım yani bu denli takıntı haline gelmicekti
Bir önceki gerçek ilişkinde bu kadar takıntı yaptinmi

O zaman hap almıştım

Öyle birşey yok canım nasıl bir hurafeye inandırdın bu kadar kendini, yalancı gebelik, gizli gebelik vs ne olursa olsun 6 ay diyosun mümkün değil bu açık ve net, ne olmasını istiyosun karnını açıp sana göstersinler mi, oldu olacak aldır kurtul bari olmayan bebeği

Olabilir benımde gözükmüyo

Hapin korumasininda %100 olmadığını biliyorsundur yani ordaki riske takilmadinda şuan %1 bile olmayan riske mi takıldın ?
O zaman hapı almıştım birkere de gidip test yaptırıpta ultrasonda baktırmıştım ikna olmustum ama suan bir sürü değişiklik olduğu icin ikna olmadım

Genel cerrahiye git. Kist falan olmasın karnında ya da psikolojik olduğu için psikiyatriye.6 aylık bebek görünür yani

Genel cerrahiye git. Kist falan olmasın karnında ya da psikolojik olduğu için psikiyatriye.6 aylık bebek görünür yani
Kist olsa ultrason da gözükmesi gerekmez mi yani karından bakılan da yada vajinal ultrasonda

Kist olsa ultrason da gözükmesi gerekmez mi yani karından bakılan da yada vajinal ultrasonda
Ay ne bileyim bi ihtimall dedim.
Karnım büyüyor dedin ya.
Sürtünme yoluyla hamile kalman imkansız da

Ay ne bileyim bi ihtimall dedim.
Karnım büyüyor dedin ya.
Sürtünme yoluyla hamile kalman imkansız da
En son gittiğim doktor tip dilinde yalancı gebelik denen şeyi yasıyorsun dedi psikolojik sorunları olanlar bu durumdan daha çok etkileniyor dedi ben zaten 4 senedir panik atak tedavisi görüyordum benim tek takıldığım gizli gebelik denen durum onun dışında birsey yok

İmkansız öyle şey mi olur allah aşkına

5 cm lik kistim vardı ultrasonda tüm ekrani kaplamişti yani görünmemesi mümkün değil.. bir bebeğin görünmemesine zaten ihtimal vermiyorum kolu bacağı ayri oynuyor..beneğin tekmeleri öyle pıt pıt diye olmuyor karninizi dişardan görünecek biçimde yamultuyor.. yani karsiya oturan kişide görüyor tekmeyi.. bence daha fazla kadin doğumcuya gitmeyin sadece psikiyatriste gidin beyniniz size oyun oynuyor sadece.. kendinizi telkin etmeye çalışın başka şeylerle meşgul olun..

Milyonda bir ihtimalleri birleştiriyor ve kendini bunlara inandırıyorsun, yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…