İyi de zaten senin acilen psikiyatriste gitmen gerekiyor, intiharı bile düşünecek durumdaysan hele hiç vakit kaybetme.Siz nasıl bir psikoloji yaşadığımı anlayabiliyor musunuz kendim ettim kendim buldum kendi canımdan vazgeçebilmeli düşünücek kadar kötü bir durumdayım siz hala dalga geciyorsunuz
Arkadaşım 5 kere adet olmuşsun alttan üsten her bir taraftan ultrasona girmissin defalarca kan testi yapmissin yok da yok yok yook lütfen sadece psk bolumune git yoksa ilerleyecek bu durum hasta olacaksinSiz nasıl bir psikoloji yaşadığımı anlayabiliyor musunuz kendim ettim kendim buldum kendi canımdan vazgeçebilmeli düşünücek kadar kötü bir durumdayım siz hala dalga geciyorsunuz
Canım kusura bakma da komik yani bu, sen bilimi, tıbbı reddedip hayali şeyler yaşıyorsun ama farkında değilsinSiz neden dalga geciyorsunuz çok komik bir durum varmış gibi sadece tecrübeleri olan bilen yaşayan insanlardan yardım almak istediğim icin soruyorum aklıma takılan seyleri
Reddetmiyorum eğer bu gizli gebelik denen durumu okumamış olsaydım bunları da yaşamamış olucaktım yani bu denli takıntı haline gelmicektiCanım kusura bakma da komik yani bu, sen bilimi, tıbbı reddedip hayali şeyler yaşıyorsun ama farkında değilsin
Bir önceki gerçek ilişkinde bu kadar takıntı yaptinmiReddetmiyorum eğer bu gizli gebelik denen durumu okumamış olsaydım bunları da yaşamamış olucaktım yani bu denli takıntı haline gelmicekti
Hapin korumasininda %100 olmadığını biliyorsundur yani ordaki riske takilmadinda şuan %1 bile olmayan riske mi takıldın ?O zaman hap almıştım
Öyle birşey yok canım nasıl bir hurafeye inandırdın bu kadar kendini, yalancı gebelik, gizli gebelik vs ne olursa olsun 6 ay diyosun mümkün değil bu açık ve net, ne olmasını istiyosun karnını açıp sana göstersinler mi, oldu olacak aldır kurtul bari olmayan bebeğiReddetmiyorum eğer bu gizli gebelik denen durumu okumamış olsaydım bunları da yaşamamış olucaktım yani bu denli takıntı haline gelmicekti
O zaman hapı almıştım birkere de gidip test yaptırıpta ultrasonda baktırmıştım ikna olmustum ama suan bir sürü değişiklik olduğu icin ikna olmadımHapin korumasininda %100 olmadığını biliyorsundur yani ordaki riske takilmadinda şuan %1 bile olmayan riske mi takıldın ?
Kist olsa ultrason da gözükmesi gerekmez mi yani karından bakılan da yada vajinal ultrasondaGenel cerrahiye git. Kist falan olmasın karnındaya da psikolojik olduğu için psikiyatriye.6 aylık bebek görünür yani
Ay ne bileyim bi ihtimall dedim.Kist olsa ultrason da gözükmesi gerekmez mi yani karından bakılan da yada vajinal ultrasonda
En son gittiğim doktor tip dilinde yalancı gebelik denen şeyi yasıyorsun dedi psikolojik sorunları olanlar bu durumdan daha çok etkileniyor dedi ben zaten 4 senedir panik atak tedavisi görüyordum benim tek takıldığım gizli gebelik denen durum onun dışında birsey yokAy ne bileyim bi ihtimall dedim.
Karnım büyüyor dedin ya.
Sürtünme yoluyla hamile kalman imkansız da
Gizli gebelik miİmkansız öyle şey mi olur allah aşkına
5 cm lik kistim vardı ultrasonda tüm ekrani kaplamişti yani görünmemesi mümkün değil.. bir bebeğin görünmemesine zaten ihtimal vermiyorum kolu bacağı ayri oynuyor..beneğin tekmeleri öyle pıt pıt diye olmuyor karninizi dişardan görünecek biçimde yamultuyor.. yani karsiya oturan kişide görüyor tekmeyi.. bence daha fazla kadin doğumcuya gitmeyin sadece psikiyatriste gidin beyniniz size oyun oynuyor sadece.. kendinizi telkin etmeye çalışın başka şeylerle meşgul olun..Kist olsa ultrason da gözükmesi gerekmez mi yani karından bakılan da yada vajinal ultrasonda
Vajinal ultrasonda gebelik görülmeme ihtimali var mıdır ??
Milyonda bir ihtimalleri birleştiriyor ve kendini bunlara inandırıyorsun, yapma.Haklısınız ama her doktor İnan’ın bu durumla ilgili farklı. Birsey söylüyor kimi surtunme yoluyla bosalma olmasa dahi gebelik olabilir diyor zevk suyunun sperm barındırmasından dolayı kimi surtunme yoluyla asla gebelik olmaz diyor o yüzden hangi doktor doğru hangi doktor yanlış bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?