Duydum ama artık ultrason cihazlarının kalitesi artık buna müsade etmez. Başka bir doktora daha gidin inanmıyorsanız doktorunuza olmadı 3 kalmış zaten bekleyin gelirse sürprizGizli gebelik diye birsey duydunuz mu hiç peki
Bu zamana kadar 5 doktora gittim hepsi gizli gebelik diye birsey olmadığını söyledi ama bu internette yazılanlar gerçekten. Çok kafa karıştırıcı hangisine inanıyım sasırdımDuydum ama artık ultrason cihazlarının kalitesi artık buna müsade etmez. Başka bir doktora daha gidin inanmıyorsanız doktorunuza olmadı 3 kalmış zaten bekleyin gelirse sürpriz
Kendini dinlediğin için oluyor internetten belirtilere bakıyorsun ve kendine yoruyorsun bence kendine gel bak ben yeni doğum yaptım hamilelik öyle basit bir şey değil, baştan aşağı fiziksel ve hormonsal her şeyin değişiyor şimdi sen regl oluyorsunve karnında olmayan bir bebeği olmuş farz ediyorsun bu sağlıklı bir düşünce değil takıntı şöyle rahatlat kendini şimdi bana vajinal bakıldığında ekranda ki ben 10. Haftalardan bahsediyorum bebek görüyorsun kapı gibi bir bebek silueti, şimdi 6 aylık bir bebeğin yüz siması bile belli olur o yüzden bu düşüncelerden kurtul lütfenKarnım zaten büyüdü rahmim büyüdü 7 kere beta hcg 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason bakıldı ama karnım rahmim neden büyüyor karnımda neden hareket oluyor onu anlamıyorum bir türlü
Ben de internetten duydum dediğim gibi muhtemelen çok çok mazide Kalmış Bir durum. Altı aylık bebeğin ultrasonda görünmemesi imkansız ancak bakan kişinin gördüğünden bişey anlamaması lazım o kadar görünür . Velev ki bebek görünmüyor o zaman muhakak başka şeyler görünmesi gerekBu zamana kadar 5 doktora gittim hepsi gizli gebelik diye birsey olmadığını söyledi ama bu internette yazılanlar gerçekten. Çok kafa karıştırıcı hangisine inanıyım sasırdım
Ne gibi başka seyler onu anlamadımBen de internetten duydum dediğim gibi muhtemelen çok çok mazide Kalmış Bir durum. Altı aylık bebeğin ultrasonda görünmemesi imkansız ancak bakan kişinin gördüğünden bişey anlamaması lazım o kadar görünür . Velev ki bebek görünmüyor o zaman muhakak başka şeyler görünmesi gerek
Boş rahim görüntüsü farklı neticede o açıdan söylüyorum benim miyomum da var mesela ve miyom et dokulu bir yapı kendi vücudumda et dokulu buna rağmen net bir şekilde görünüyor. Bebeğim başka görünüyor miyomum başka kalan boşluk alanlar başka görünüyor. Yani ne olduğunu anlamasa bile bişeyler var falan derdiNe gibi başka seyler onu anlamadım
Miyom yok dedi polikistik over tarzı birseyin yok dedi çikolata kistin Yok dedi burası rahim dedi bende rahim olduğuna emin misiniz diye sorunca da dalga gecti benimleBoş rahim görüntüsü farklı neticede o açıdan söylüyorum benim miyomum da var mesela ve miyom et dokulu bir yapı kendi vücudumda et dokulu buna rağmen net bir şekilde görünüyor. Bebeğim başka görünüyor miyomum başka kalan boşluk alanlar başka görünüyor. Yani ne olduğunu anlamasa bile bişeyler var falan derdi
Valla ben de Dr olsam esprili biseyler söylerdim neticede günde kaç kişinin rahmini görüyorum burası rahim demek en çok benim hakkım diye düşünürümMiyom yok dedi polikistik over tarzı birseyin yok dedi çikolata kistin Yok dedi burası rahim dedi bende rahim olduğuna emin misiniz diye sorunca da dalga gecti benimle
Evet o ve asistanı baya dalga gectiler zatenValla ben de Dr olsam esprili biseyler söylerdim neticede günde kaç kişinin rahmini görüyorum burası rahim demek en çok benim hakkım diye düşünürüm
Esimin annesi esimi dogurana kadar farkina varilmamis hamileligi. Ileri yasta hamilelik gecirmis. Surekli doktora gitmis surekli menopoza girdin demisler. Tahliller ultrason cikmamis. Annesi israrla icimde bisey kipirdiyo 2 cocugum var benim hamileyim dedikce doktorlar menapoza girdin depresyondasin kendini hamile saniyorsun demisler. Dogumdan kisa sure once ispatlamis kadin hamileligini. Tabi bu 30 sene oncenin olayi ama bana herseyin mumkun oldugunu dusunduruyor. Daha gecenlerde hamile kadinin kanser sanildigi icin kemoterapi yapildigi ve ikiz bebeklerini düşürünce hamile olduğunun anlasildigi bir haber okumustum. Docent ve proflardan olusan bir kurul bile kadinin hamileligini anlamamis. Beta hcg yuksek olmasina ragmen kanser bu demis dayamislar ilaci. Gunumuzun olayi yani uzaga gitmemek lazim.Allah aşkına kız zaten takıntılı iyice Takıcak şimdi, 6 aylık diyor,nasıl var.
Zaten hastalık derecesindeydim hepten beter oldumEsimin annesi esimi dogurana kadar farkina varilmamis hamileligi. Ileri yasta hamilelik gecirmis. Surekli doktora gitmis surekli menopoza girdin demisler. Tahliller ultrason cikmamis. Annesi israrla icimde bisey kipirdiyo 2 cocugum var benim hamileyim dedikce doktorlar menapoza girdin depresyondasin kendini hamile saniyorsun demisler. Dogumdan kisa sure once ispatlamis kadin hamileligini. Tabi bu 30 sene oncenin olayi ama bana herseyin mumkun oldugunu dusunduruyor. Daha gecenlerde hamile kadinin kanser sanildigi icin kemoterapi yapildigi ve ikiz bebeklerini düşürünce hamile olduğunun anlasildigi bir haber okumustum. Docent ve proflardan olusan bir kurul bile kadinin hamileligini anlamamis. Beta hcg yuksek olmasina ragmen kanser bu demis dayamislar ilaci. Gunumuzun olayi yani uzaga gitmemek lazim.
Keşke anlatmasaydınız kendimi öldürme derecesindeyim gerçekten kafayı yedim bıktım bu korkuyla yasamaktanEsimin annesi esimi dogurana kadar farkina varilmamis hamileligi. Ileri yasta hamilelik gecirmis. Surekli doktora gitmis surekli menopoza girdin demisler. Tahliller ultrason cikmamis. Annesi israrla icimde bisey kipirdiyo 2 cocugum var benim hamileyim dedikce doktorlar menapoza girdin depresyondasin kendini hamile saniyorsun demisler. Dogumdan kisa sure once ispatlamis kadin hamileligini. Tabi bu 30 sene oncenin olayi ama bana herseyin mumkun oldugunu dusunduruyor. Daha gecenlerde hamile kadinin kanser sanildigi icin kemoterapi yapildigi ve ikiz bebeklerini düşürünce hamile olduğunun anlasildigi bir haber okumustum. Docent ve proflardan olusan bir kurul bile kadinin hamileligini anlamamis. Beta hcg yuksek olmasina ragmen kanser bu demis dayamislar ilaci. Gunumuzun olayi yani uzaga gitmemek lazim.
Ya Allah’ınız askına gülünecek komik ne var bu durumdaBazi bebekler dogurana kadar görünmüyor canım saklanıyor icerde hahahaha
Bakar mısınız kadının anlattıklarına son ana kadar anlamamışlar kadının hamile olduğunu allahım bana yardım etsin nolur dua edin elimden gelen hiç birsey yokBence psikiatriye git
Ya çok komik bi sey kusura bakma 6 aylık bebek nasıl gorunmesin defalarca her türlü testi yapmışsın zaten samimi söylüyorum psikiatriye git psikolojin bozulmuşYa Allah’ınız askına gülünecek komik ne var bu durumda
Tamam diyorum bir şey Yok ama pat biri birsey diyor yine aynı kadının son ana kadar gebeliğini anlamamışlar bile ne tahlilde ne başka birsey de hayattan bezdimYa çok komik bi sey kusura bakma 6 aylık bebek nasıl gorunmesin defalarca her türlü testi yapmışsın zaten samimi söylüyorum psikiatriye git psikolojin bozulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?