- 7 Mayıs 2015
- 59
- 9
- 36
- 41
- Konu Sahibi adsgulumse
-
cok sukur :):):) Rabbım ısteyen herkese versın ınsallahNe tatlıdır şimdi onlar ya :)
cevebınız için cok tesekkur ederım. ınternetten baktım da bıraz buyuk bır otel gıbı. bu sorun olmadı mı?Geçen sene temmuz ayında kızım 8 aylıktı, biz Side'ye gitmiştik. Bebeğin ufak olduğu için olabildiğince herşey dahil otelleri araştırmıştım. Dışarıda yemek yenecek yer aramak, yada apart olsun kendim yaparım kısmına hiç girmedim. Malum bir de tatil beldelerinde yemekler oldukça pahalı. Bir de ayrıca kalacağımız yerin denize sıfır olmasına önem gösterdik. Sahile indikten sonra herhangi birşeye ihtiyaç olduğunda metrelerce yol yürümemek adına iyi bir tercihti seçtiğimiz otel. Otelde doktor olmasına da ayrıca dikkat ettik.Biz Side Silence Beach Resort'ta kalmıştık. Çok memnun kaldık. İster havuz ister kendi sahili. İyi ki getirmişsiz dediğimiz tek şey "bebek arabasıydı" :) O içinde uyudu biz gezdik :)
Size eger butcenize uygunsa fethiye the bay beach oneririm.bi bakin isterseniz sitesinden.biz 1 yasindaki bebegimizle gecen sene eylulde gittik.cok memnun kaldik.bu yilda mayis sonu ayni yere gidiyoruz.bungolow da kaldik.sahilde ordekler sincaplar horozlar geziyo.cok guzrl bir bahcesi var.hamaklar bolca.agaclarin arasinda cok guzel bir yer.
Rica ederim.normalde siteyi takip ederim ama yorum yapmam.gecen sene bizde tatil yeri ararken bayagi kafa patlatmistik.yardimim dokunsun istedim.su anda rezarvasyon yaparsaniz %25 indirimli yapiyorlar.biz cok kalabalik olmasin diye sezonda gitmiyoruz.daha guzel bizim icin.Öneriler benım için cok degerlı; cevabınız ıcın cok tesekkur ederım hemen ınceleyecegım
cevebınız için cok tesekkur ederım. ınternetten baktım da bıraz buyuk bır otel gıbı. bu sorun olmadı mı?
Ben olsam tatile annemi ya da kız kardesimi de götürür antalyada bi güzel tatil yapardım. Bi onlar gidet gezer bi siz esinizle gider sakince gezersinizMerhaba,
Temmuzun ortasında 6 aylık ikiz erkek bebeklerim eşim ve ben tatile gitmek istiyoruz ama hangi bölge, hangi otel hangi apart uygun olur hiç bilgimiz yokve benim bu tatile, evden biraz uzaklaşmaya çok ihtiyacım var. Bilgisi ya da önerisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
6 aylık ikizlerle temmuz ortasında nereye gidebiliriz???????????
antalya cok sıcak olmaz mı?cocuklara fazla mı gelır? ege de serın mı olur acaba?Ben olsam tatile annemi ya da kız kardesimi de götürür antalyada bi güzel tatil yapardım. Bi onlar gidet gezer bi siz esinizle gider sakince gezersiniz
Yanınız da birini daha götürün derim ben, anne olur, KV olur, iyi anlaştığınız birini. Olmadı bakıcı.Merhaba,
Temmuzun ortasında 6 aylık ikiz erkek bebeklerim eşim ve ben tatile gitmek istiyoruz ama hangi bölge, hangi otel hangi apart uygun olur hiç bilgimiz yokve benim bu tatile, evden biraz uzaklaşmaya çok ihtiyacım var. Bilgisi ya da önerisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
6 aylık ikizlerle temmuz ortasında nereye gidebiliriz???????????
Benim bebeğim 19aylık ben henüz tatile cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?