6 aylık ıkız bebeklerle tatıl

adsgulumse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
59
9
36
41
Merhaba,
Temmuzun ortasında 6 aylık ikiz erkek bebeklerim eşim ve ben tatile gitmek istiyoruz ama hangi bölge, hangi otel hangi apart uygun olur hiç bilgimiz yok ve benim bu tatile, evden biraz uzaklaşmaya çok ihtiyacım var. Bilgisi ya da önerisi olan varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.

6 aylık ikizlerle temmuz ortasında nereye gidebiliriz???????????

Bir de buyuk bır otel ıstemıyoruz ; tatil esyaları dakıkalarca tasımakla gecmesın, denıze yakın olursa kumsalı olursa ve odalara yakın havuzu olursa ne guzel olur diye hayallıyoruz; ayaralanabılır ve guzel bır tatıl olabılır ınsallah

Geçen sene temmuz ayında kızım 8 aylıktı, biz Side'ye gitmiştik. Bebeğin ufak olduğu için olabildiğince herşey dahil otelleri araştırmıştım. Dışarıda yemek yenecek yer aramak, yada apart olsun kendim yaparım kısmına hiç girmedim. Malum bir de tatil beldelerinde yemekler oldukça pahalı. Bir de ayrıca kalacağımız yerin denize sıfır olmasına önem gösterdik. Sahile indikten sonra herhangi birşeye ihtiyaç olduğunda metrelerce yol yürümemek adına iyi bir tercihti seçtiğimiz otel. Otelde doktor olmasına da ayrıca dikkat ettik.Biz Side Silence Beach Resort'ta kalmıştık. Çok memnun kaldık. İster havuz ister kendi sahili. İyi ki getirmişsiz dediğimiz tek şey "bebek arabasıydı" :) O içinde uyudu biz gezdik :)

Size eger butcenize uygunsa fethiye the bay beach oneririm.bi bakin isterseniz sitesinden.biz 1 yasindaki bebegimizle gecen sene eylulde gittik.cok memnun kaldik.bu yilda mayis sonu ayni yere gidiyoruz.bungolow da kaldik.sahilde ordekler sincaplar horozlar geziyo.cok guzrl bir bahcesi var.hamaklar bolca.agaclarin arasinda cok guzel bir yer.

cevebınız için cok tesekkur ederım. ınternetten baktım da bıraz buyuk bır otel gıbı. bu sorun olmadı mı?

Öneriler benım için cok degerlı; cevabınız ıcın cok tesekkur ederım hemen ınceleyecegım

Öneriler benım için cok degerlı; cevabınız ıcın cok tesekkur ederım hemen ınceleyecegım
Rica ederim.normalde siteyi takip ederim ama yorum yapmam.gecen sene bizde tatil yeri ararken bayagi kafa patlatmistik.yardimim dokunsun istedim.su anda rezarvasyon yaparsaniz %25 indirimli yapiyorlar.biz cok kalabalik olmasin diye sezonda gitmiyoruz.daha guzel bizim icin.

cevebınız için cok tesekkur ederım. ınternetten baktım da bıraz buyuk bır otel gıbı. bu sorun olmadı mı?

Biz hiç sorun yaşamadık, herşey elimizin altındaydı. Ana binadaki odalarda kaldık. Alt kat restaurant-havuz,havuzu geçince sahil. Havuzun orada marketi vardı.Otelin içinde lunapark ve aquapark var oraya ulaşımı ise otel kendi golf araçları ile sağlıyor.

Ben olsam tatile annemi ya da kız kardesimi de götürür antalyada bi güzel tatil yapardım. Bi onlar gidet gezer bi siz esinizle gider sakince gezersiniz

Ben olsam tatile annemi ya da kız kardesimi de götürür antalyada bi güzel tatil yapardım. Bi onlar gidet gezer bi siz esinizle gider sakince gezersiniz
antalya cok sıcak olmaz mı?cocuklara fazla mı gelır? ege de serın mı olur acaba?
sorular sorular

fethiye bay beach..hem sakin hem çocuklar için ideal,hem sağlıklı yemekler,hem huzurlu ortam.hem de şahane deniz.kalabalık yok..bir bakın derim mutlaka.

Yanınız da birini daha götürün derim ben, anne olur, KV olur, iyi anlaştığınız birini. Olmadı bakıcı.

1 saat de olsa çocukları bırakıp bir deniz keyfi yapmak size iyi gelecektir :)

benimde şuan iki aylık bir bebeğim var Allah izin verirse inşallah eylülde tatile gitme fikrimiz var.. günlerdir düşünüyorum bende bu konuyu.. tecribeli anneler fikirlerini paylaşırsa güzel olur...
biz datça gibi daha sakin yerleri düşünüyoruz.. otellere baktık hem çok güzel hemde sakin.. bi göz atın isterseniz..

Kucuk otelde rahat edemezsiniz ki
Hersey dahil sistem calisan buyuk otele gitmelisiniz ki rahat edesiniz. Resepsiyona soylediginiz takdirde odaniz alt kattan ve ana binadan secilebiliyor. Havuz yakin oluyor yemege hemen gidebiliyorsunuz. Otelde hersey eliniz altinda oluyor.kucuk otellerde bebeginiz agladi diye sikayet bile edilebilirsiniz.
Crystal grup otelleri cok guzel bir arastirin isterseniz

Temmuz antalya icin cok cok sicak bir ay,bebekler kücük cok sıkıntı cekersin ege tarafini ve bebek dostu bir otel secmeni tavsiye ederim ,yüksek faktör güneş kremi ve olasi böcek sokmalarina karsi kremi unutma (ilac adini verebilirim istersen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…