6 aylık ıkız bebeklerle tatıl

Ah ah canım tatil çekti. Eşimin vakti kısıtlı. Iznini bebek alışverişi oda tadilati için kullanacak. Bu yıl yattı bizim tatil

.seneye bebekle tatil için takip ediyordum

kızım 6-7 aylıkken voyage sorgun a gittik, büyük bir otel ama her şey çocuklu aileler için düşünülmüş, daha sonra arkadaşlarımla bodruma da gittim, küçük bir butik otelde kaldık, çok sıkıntı yaşamadım ama o kadar küçük bebekle her şey dahil otel daha rahat o kesin. voyage sorgunda bebek büfesi de var, püre vs yapabiliyorsunuz, mama, bebe büskivisi vs her şey var.

Bebek tek olsa sıkıntı yok da iki olunca düz ayak olmalı bence

Git gel vs değil de denize sıfır yeme içme oda bir arada

Esasen Cunda Adası'nda var öyle yerler ama soğuk olur mu bilemedim eğer bebekleri sokmam dersen müthiş zira Odan kumsala açılıyor

Yine bitez civarında vardı öyle yerler

Yalnız ben havuz sevmediğim için bilgim sınırlı

Biz ilk tatilimizi bir yaşında iken yaptık özel yemek bile yaptım otelde vs sizinki küçük rahatça mama yer onlar

Iyi tatiller

18 aylık bebeğim var benim gözüm kesmiyor valla çok hareketli ama tatile çok ihtiyacım var bende araştırmadayım.

Biz mayıs sonunda eftalia aqua alanyaya gidiyoruz. Aileler ve çocuklar için ayrı bir bölüm var. Fiyatlarıda uygun.

herkese cevabı için tesekkur ederım onerılen yerlerı ınceledım ancak butcemız maksımum 3500 cıvarı bu yerler bıraz pahalı bıraz daha uygun onerısı olan var mı acaba?

herkese cevabı için tesekkur ederım onerılen yerlerı ınceledım ancak butcemızmaksımum 3500 cıvarı bu yerler bıraz pahalıbıraz daha uygun onerısı olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…