Doktor da iyi embriyolar dedi. Negatif olanlar için de iyi demişti tabi ama olmadı. Grip pek etkilemez herhalde ama sen yine de dikkat et kendine.BAna da öyle dedi de doktorunla konuşmuş muydun o kadar çok şey okudum ki unuttum hangi doktor kime ne demiştiHaftaya transfer olacağım ben canım grip oluyor gibiyim bir de şansım giderek düşüyor galiba hayırlısı artık...
Öksürüyorum o yüzden korktum toplarım inşallah o zamana kadar hayırlısı olsun benim de kaliteli olan öncekiler tutmamıştıDoktor da iyi embriyolar dedi. Negatif olanlar için de iyi demişti tabi ama olmadı. Grip pek etkilemez herhalde ama sen yine de dikkat et kendine.
Yani artık nasip kısmet. Ne kadar kaliteli de desek tutmadı mı tutmuyorÖksürüyorum o yüzden korktum toplarım inşallah o zamana kadar hayırlısı olsun benim de kaliteli olan öncekiler tutmamıştı
Hadi hayırlı olsun. Ben de adetimi bekliyorum başlamak için. Adetin kaçıncı günü transfer yaptılar?Kızlar 2 tane 6.gün cücüğümü aldım geldim dünbenim gibi altıncı günü embriyosunu araştıran arkadaşlar için olumlu olumsuz mutlaka sonucumu yazacağım
20. Gün canım ama o değişken 17-22 arası gibi düşün tahminenHadi hayırlı olsun. Ben de adetimi bekliyorum başlamak için. Adetin kaçıncı günü transfer yaptılar?
Bayramdan önceye yetişirim inşallah. Yoksa mecbur öbür aya kalıcam20. Gün canım ama o değişken 17-22 arası gibi düşün tahminen
BAYramda devam ediyor tüm merkezler neredeyse senin hangi merkezdiBayramdan önceye yetişirim inşallah. Yoksa mecbur öbür aya kalıcam
Ben annemin yanında yaptırıyorum antalyada. Anadolu hastanesi dr. Tonguç gürbüz. Kendim izmirde oturuyorum. Bayramda dönerim mecbur, o yüzden bayrama kadar yapılsa iyi olur benim için. Bakalım nasip kısmetBAYramda devam ediyor tüm merkezler neredeyse senin hangi merkezdi
Rahim duvarı kalınlık problemin yoksa yetişir benceBen annemin yanında yaptırıyorum antalyada. Anadolu hastanesi dr. Tonguç gürbüz. Kendim izmirde oturuyorum. Bayramda dönerim mecbur, o yüzden bayrama kadar yapılsa iyi olur benim için. Bakalım nasip kısmet
Şimdiye kadar olmadı. İnşallah bu sefer de olmaz. Ee test tarihin ne zaman?Rahim duvarı kalınlık problemin yoksa yetişir bence
Olmaz inşallah 26 sı canım ama ben 23 ünde yaptıracağım işe pazartesi başlayacağım rahat edemem salı da yatırırım diye düşünüyorumŞimdiye kadar olmadı. İnşallah bu sefer de olmaz. Ee test tarihin ne zaman?
Çok erken değil mi, çıkar mı kiOlmaz inşallah 26 sı canım ama ben 23 ünde yaptıracağım işe pazartesi başlayacağım rahat edemem salı da yatırırım diye düşünüyorum
Testten üç gün önce çıkar büyüm ihtimalle tabi negatife olursa gününde tekrar yaptıracağım her ihtimale karşıÇok erken değil mi, çıkar mı ki
İnşallah pozitif olur inşallahTestten üç gün önce çıkar büyüm ihtimalle tabi negatife olursa gününde tekrar yaptıracağım her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?