- 26 Mart 2023
- 285
- 227
- 33
- Konu Sahibi depresifbirpolyanna
-
Canım bende 6. Gün embrıyosu transfer edıldı 5. Günüm bugünkızlar benim ikinci denenem olacak bu ay ilki 5.gün embriyosuydu kimyasal oldu. şimdi de aynısı olur diye korkuyorum sanırım şansım daha düşük 6.gün embriyosu transfer edecekler hiç umudum yok nedense heyecanım hevesim de yok böyle olup tutan var mı?
güzel sonuçlar alırsın inşallah canım ilk denemen miCanım bende 6. Gün embrıyosu transfer edıldı 5. Günüm bugün
Canım suan 6. Gün emriyosuyla 15. Haftamı bitirdim Allah’ın izniyle. Binlerce kere şükürler olsun. Ama ben çok umutluydum çok hevesliydim Rabbime çok güveniyordum, emriyoma inanıyordum. Sen de öyle yap sayıların hiçbir önemi yok ben burda 5. Gün 5aa 4 emriyosu arka arkaya tutmayıp 1 bc embriyosunu doguran annelerin hikayelerini okudum yeterki Rabbim ol desinkızlar benim ikinci denenem olacak bu ay ilki 5.gün embriyosuydu kimyasal oldu. şimdi de aynısı olur diye korkuyorum sanırım şansım daha düşük 6.gün embriyosu transfer edecekler hiç umudum yok nedense heyecanım hevesim de yok böyle olup tutan var mı?
Hayır canım ilk denemem 2 sene önceydi 5. Gün embrıyosuydu hamıle kaldım ama 5. Ayda erken doğum riskimden kızımı kaybettim pes etmedim hayat devam edıyor Allah’ın vardır bir bildiği dedim kalan 2 embrıyomu da transfer ettırdım 6. Gün embırıyosu iştegüzel sonuçlar alırsın inşallah canım ilk denemen mi
ayy çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kuvuştursun. ben ilkinde inanılmaz pozitiftim konuşmaya başlamıştım onunla doktor da yaş ve kalite olarak çok olumlu konuştu kimyasal olunca yıkıldım tabi depresyona falan girdim hattaCanım suan 6. Gün emriyosuyla 15. Haftamı bitirdim Allah’ın izniyle. Binlerce kere şükürler olsun. Ama ben çok umutluydum çok hevesliydim Rabbime çok güveniyordum, emriyoma inanıyordum. Sen de öyle yap sayıların hiçbir önemi yok ben burda 5. Gün 5aa 4 emriyosu arka arkaya tutmayıp 1 bc embriyosunu doguran annelerin hikayelerini okudum yeterki Rabbim ol desin
Başınız sag olsun neden erken doğum riskin oldu sorun neyd?Hayır canım ilk denemem 2 sene önceydi 5. Gün embrıyosuydu hamıle kaldım ama 5. Ayda erken doğum riskimden kızımı kaybettim pes etmedim hayat devam edıyor Allah’ın vardır bir bildiği dedim kalan 2 embrıyomu da transfer ettırdım 6. Gün embırıyosu işte
Başın sağolsun canım ne kadar güçlüsün hayran kaldım azmine tevekkülüne Rabbim bu defa tam güldürsün inşallah çok dua edicem sana test günün belli miHayır canım ilk denemem 2 sene önceydi 5. Gün embrıyosuydu hamıle kaldım ama 5. Ayda erken doğum riskimden kızımı kaybettim pes etmedim hayat devam edıyor Allah’ın vardır bir bildiği dedim kalan 2 embrıyomu da transfer ettırdım 6. Gün embırıyosu işte
Benim de ilk denemem dış gebelik oldu tüpüme tutundu 6+3 tü tesbit edildiginde ben kalp atışlarını bile dinledim tüpümde sağlıklı büyümüş çok nadir görünürmüş bu ameliyatlar tüpümin alınmalı ne büyük hayal krıklıgı tahmin edersin. Yani şöyle düşün diye anlattım bu hayal kırıklıklarından hepimiz geçiyoruz istisnasız hepimiz yaşıyoruz Rabbim kaldıramayacağımız acılarla sınamasın bizleriayy çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kuvuştursun. ben ilkinde inanılmaz pozitiftim konuşmaya başlamıştım onunla doktor da yaş ve kalite olarak çok olumlu konuştu kimyasal olunca yıkıldım tabi depresyona falan girdim hattaeşim ikna etti tekrar yapmaya yoksa inan içimde hiç heves kalmadı yanlış bir tutum biliyorum ama elimde değil şimdi tekrar çok inanırsam yine çok üzülürüm diye heveslenmiyorum. dualarını eksik etme yine de iyi geldi bunu bilmek çok sağol
Güçlüyüm çünkü kızım melek oldu rabbım onu benden daha çok sevdi yani Allah’ın takdırı öyleymiş en azından kızımı gördüm şükürBaşın sağolsun canım ne kadar güçlüsün hayran kaldım azmine tevekkülüne Rabbim bu defa tam güldürsün inşallah çok dua edicem sana test günün belli mi
ayy maşallah barekallah paşa geliyor demekBenim de ilk denemem dış gebelik oldu tüpüme tutundu 6+3 tü tesbit edildiginde ben kalp atışlarını bile dinledim tüpümde sağlıklı büyümüş çok nadir görünürmüş bu ameliyatlar tüpümin alınmalı ne büyük hayal krıklıgı tahmin edersin. Yani şöyle düşün diye anlattım bu hayal kırıklıklarından hepimiz geçiyoruz istisnasız hepimiz yaşıyoruz Rabbim kaldıramayacağımız acılarla sınamasın bizlerikimselerin kucağını boş bırakmasın. Senide en kısa zamanda muradına kavuştursun. Benimde saglıkla oğlumu kucağıma aşmamı nasip etsin
ahh ne güzelsin ya sıkı sıkı sarılasım geldi şuan sana kendim kadar istiyorum güzel haberini almak gerçekten çok etkilendimGüçlüyüm çünkü kızım melek oldu rabbım onu benden daha çok sevdi yani Allah’ın takdırı öyleymiş en azından kızımı gördüm şüküryani herşey insanoglu için bizim için degıil mi
Rica ederim çok teşekkür ederimahh ne güzelsin ya sıkı sıkı sarılasım geldi şuan sana kendim kadar istiyorum güzel haberini almak gerçekten çok etkilendim
amin amin canımRica ederim çok teşekkür ederimrabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhabalar, aynısını bende yaşadım bahar aylarında. 3.gun cok iyi kalite çift embriyo kaybettim sizinki gibi. Transfer sürecine başladık şimdi son iki embriyom kalmıştı biri 5.gun diğeri 6.gun orta kalitedeler ve hiç bir sey hissetmiyorum heyecandan cok korkum var en başa dönmek hiç istemiyorumayy çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kuvuştursun. ben ilkinde inanılmaz pozitiftim konuşmaya başlamıştım onunla doktor da yaş ve kalite olarak çok olumlu konuştu kimyasal olunca yıkıldım tabi depresyona falan girdim hattaeşim ikna etti tekrar yapmaya yoksa inan içimde hiç heves kalmadı yanlış bir tutum biliyorum ama elimde değil şimdi tekrar çok inanırsam yine çok üzülürüm diye heveslenmiyorum. dualarını eksik etme yine de iyi geldi bunu bilmek çok sağol
çok çok iyi anlıyorum o korkuyu inşallah yüzümüz güler bu sefer gerçekten stresli bir süreç sizin transfer ne zaman belli miMerhabalar, aynısını bende yaşadım bahar aylarında. 3.gun cok iyi kalite çift embriyo kaybettim sizinki gibi. Transfer sürecine başladık şimdi son iki embriyom kalmıştı biri 5.gun diğeri 6.gun orta kalitedeler ve hiç bir sey hissetmiyorum heyecandan cok korkum var en başa dönmek hiç istemiyorum
Benim de 6 gün 2 tane embriyolarım var umutsuz olma İnşallah tutar kaliteleri nasıl pekikızlar benim ikinci denemem olacak bu ay ilki 5.gün embriyosuydu kimyasal oldu. şimdi de aynısı olur diye korkuyorum sanırım şansım daha düşük 6.gün embriyosu transfer edecekler hiç umudum yok nedense heyecanım hevesim de yok böyle olup tutan var mı?
inşallah canım transfer oldun mu peki iyi kalite dediler ama ilki de iyiydi güya bence çok etkisi yok kaliteninBenim de 6 gün 2 tane embriyolarım var umutsuz olma İnşallah tutar kaliteleri nasıl peki
Yok transfer olmadım bir süre ara vereceğim ilk transferim olacak Ben de ona çok inanmıyorum Kısmetinde varsa olur zaten Siz nerede yaptırıyorsunuzinşallah canım transfer oldun mu peki iyi kalite dediler ama ilki de iyiydi güya bence çok etkisi yok kalitenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?