6.gün embriyosu ile hamile kalanlar var mı

amin amin cümlemizin inşallah senin minikler ne yapıyor annesii büyümüşlerdir şimdi

Sağol canım büyüdüler minik mucizelerim artık 7.aya giriyoruz Allah’ın izniyle çok şükür her şey yolunda iki hafta da bir kontrole gidiyorum eğer bir aksilik olmasa 15 Aralıkta doğum olacak inşallah darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına Rabbim bu güzel duyguları sizlere de nasip eylesin inşallah Amin

amiin canım benim maşallah barekallah pozitif haberini aldığın gün dün gibi aklımda baksana ne kadar az kalmıış çok heyecanlıı Rabbim korusun sizi çok güzel bir doğum geçirir sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini inşallah

Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için
İnşallah senin de güzel haberlerini almak nasip olsun Amin
Evet canım benim sanki her şey dün gibiydi zaman geçer mi diyorsun aslında şu gibi akıp gidiyor farkına bile varmıyorsun
Allahım sana da bu güzel duyguları sağlıcakla tattırsın inşallah Amin

Ayy canım mayalaa nasılsın iyi misinn? Görünce cok sevindim Allah razı olsun ne olur bizlere dua et hamiş duasi

Ayy canım mayalaa nasılsın iyi misinn? Görünce cok sevindim Allah razı olsun ne olur bizlere dua et hamiş duasi

İyiyim canım benim Elhamdulillah
Sen nasılsın iyi misin canım kendini toparladın inşallah dilerim eskileri unutup yeniden sağlıklı güzel bir sürece girersin bizde seninle sevinç gözyaşları dökelim inşallah Amin

Senden de inşallah canım dualarım sizinle emek veren herkesle dilerim bu sene sizin seneniz olur sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hasretine kavuştursun hayırlısıyla bu tedavinde güzel olumlu pozitif sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle inşallah Amin

Amnn inşallah cok teşekkür ederimm. Guzel bir yaz geçirdim kalanlara bismillah dedik bakalım umarım bu sefer olur sizinkilerin cinsiyeti ne sogum ne zaman ? Bir sıkıntın yok dimiii

Amnn inşallah cok teşekkür ederimm. Guzel bir yaz geçirdim kalanlara bismillah dedik bakalım umarım bu sefer olur sizinkilerin cinsiyeti ne sogum ne zaman ? Bir sıkıntın yok dimiii

Çok şükür canım sevindim her daim moralin motivasyonun yüksek olsun inşallah
Benim ki bir kız bir erkek nasip olursa perinatoloji doktorum her şey yolunda giderse 15 Aralıkta planlı sezeryan yapılacak dedi ama 24 kasımda tekrar gideceğim o gün tam net belli olacak
Çok şükür bebekler iyi Elhamdulillah sadece benim şeker yüksek çıktı onun için pazartesi günü randevum var tedavi uygulanacak şimdilik iyi gidiyor
Darısı senin başına inşallah dilerim bu transferinde mucizene sağlıcakla kavuşursun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…