6.gün embriyosu ile hamile kalanlar var mı

Korkma Allah’a bırak olumsuz düşünme

çok çok iyi anlıyorum o korkuyu inşallah yüzümüz güler bu sefer gerçekten stresli bir süreç sizin transfer ne zaman belli mi
Yok pazartesi günü kontrol var o zaman belli olacak. Geçen hafta cuma günü estrofem başladık bakalım hem heyecanlıyım hem gerginim bu sekilde sürekli tedavilerle yaşamak zor gerçekten sizin ne zamann

Yok pazartesi günü kontrol var o zaman belli olacak. Geçen hafta cuma günü estrofem başladık bakalım hem heyecanlıyım hem gerginim bu sekilde sürekli tedavilerle yaşamak zor gerçekten sizin ne zamann
zor ama sonucuna değer inşallah hepimiz en sonunda iyi ki diyeceğiz benim de tahminen ekim ortasına denk geliyor

Hayırlı olsun canım sürecin inşallah bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun mucizene Rabbim yüzünü güldürsün yakında güzel haberlerini alalım inşallah Amin

Canım mesajını görünce çok sevindim tekrardan bu sürece girmene. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden Rabbim yaşadıklarınızın mükafatını verecektir inşallah
Yol uzun zor ama sabrın sonu selamettir inşallah umutsuz olma moralini yüksek tut inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde hamilelik haberini almak nasip olsun Rabbim bu süreçte işinizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…