- 26 Mart 2023
- 285
- 227
- 33
- Konu Sahibi depresifbirpolyanna
-
tabiki öyle hadi inşallah pozitifi görürsünüz tek seferde. ben şişli memorialdeyim siz?Yok transfer olmadım bir süre ara vereceğim ilk transferim olacak Ben de ona çok inanmıyorum Kısmetinde varsa olur zaten Siz nerede yaptırıyorsunuz
İnşallah ben adana'da yaptırıyorumtabiki öyle hadi inşallah pozitifi görürsünüz tek seferde. ben şişli memorialdeyim siz?
senin ilk denemendi sanki değil mi canım öyle hatırlıyorumKızlar benimde 6.gün embriyosu kasım ayında transfer rabbimin izniyle olumlu olanların yazmasına çok ihtiyacım var benim de
Korkma Allah’a bırak olumsuz düşünmeMerhabalar, aynısını bende yaşadım bahar aylarında. 3.gun cok iyi kalite çift embriyo kaybettim sizinki gibi. Transfer sürecine başladık şimdi son iki embriyom kalmıştı biri 5.gun diğeri 6.gun orta kalitedeler ve hiç bir sey hissetmiyorum heyecandan cok korkum var en başa dönmek hiç istemiyorum
Yok pazartesi günü kontrol var o zaman belli olacak. Geçen hafta cuma günü estrofem başladık bakalım hem heyecanlıyım hem gerginim bu sekilde sürekli tedavilerle yaşamak zor gerçektençok çok iyi anlıyorum o korkuyu inşallah yüzümüz güler bu sefer gerçekten stresli bir süreç sizin transfer ne zaman belli mi
Teşekkür ederim Tabbim sizden de guzel haberler almayı nasip etsin bizeKorkma Allah’a bırak olumsuz düşünme
İnşallah size guzel şeyler yazmak nasip olsun bizeKızlar benimde 6.gün embriyosu kasım ayında transfer rabbimin izniyle olumlu olanların yazmasına çok ihtiyacım var benim de
Evet bende şişli memorialdayımsenin ilk denemendi sanki değil mi canım öyle hatırlıyorum
Amin inşallahİnşallah size guzel şeyler yazmak nasip olsun bize
zor ama sonucuna değer inşallah hepimiz en sonunda iyi ki diyeceğizYok pazartesi günü kontrol var o zaman belli olacak. Geçen hafta cuma günü estrofem başladık bakalım hem heyecanlıyım hem gerginim bu sekilde sürekli tedavilerle yaşamak zor gerçektensizin ne zamann
Insallahhzor ama sonucuna değer inşallah hepimiz en sonunda iyi ki diyeceğizbenim de tahminen ekim ortasına denk geliyor
ay amiinMrb bende 6. Gün embriyosu ile hamileyim. Darısı başınıza insallah
çok sevindim ya hadi inşallahSelamlar 6.gun emriyosuyla hamileyim suan günlerine takılmayın nasibi varsa tutucaktir
kızlar benim ikinci denemem olacak bu ay ilki 5.gün embriyosuydu kimyasal oldu. şimdi de aynısı olur diye korkuyorum sanırım şansım daha düşük 6.gün embriyosu transfer edecekler hiç umudum yok nedense heyecanım hevesim de yok böyle olup tutan var mı?
inşallah mayalacığım çok teşekkür ederim güzel duaların içinHayırlı olsun canım sürecin inşallah bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun mucizene Rabbim yüzünü güldürsün yakında güzel haberlerini alalım inşallah Amin
Yok pazartesi günü kontrol var o zaman belli olacak. Geçen hafta cuma günü estrofem başladık bakalım hem heyecanlıyım hem gerginim bu sekilde sürekli tedavilerle yaşamak zor gerçektensizin ne zamann
inşallah mayalacığım çok teşekkür ederim güzel duaların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?