- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi Minikanne34
-
demedi cunki bana guveniyo karsidaki ne yazarsa yazsin 19yasinda bir cocuk oldugunu soyluyo ondanmi kiskancak :)Hmmm anladım eşiniz o mesajları gördüğü halde bi şey demedi mi Size neden hala buraya giriyosun diye mesela ?
Hmmm güzel o zaman geçen benim eşimin bi kiskancligi tuttu buraya girdiğim de bi şey demiyodu normalde ama artık ne olduysa yasakladı bana bende aklimdaki sorular yüzünden gizli girmek zorunda kalıyorum ilk defa arkasından is çeviriyorum bakalım neler olacak tabi yarından sonra girmeyi de planlamiyorum ama bakalımdemedi cunki bana guveniyo karsidaki ne yazarsa yazsin 19yasinda bir cocuk oldugunu soyluyo ondanmi kiskancak :)
canim ben esimden gizli asla bisey yapmam istesydim bu msj olayini demezdim nerden bilcek ama gizlemem cok gunah kocalarimiz bizim cihadimiz bunu unutmaHmmm güzel o zaman geçen benim eşimin bi kiskancligi tuttu buraya girdiğim de bi şey demiyodu normalde ama artık ne olduysa yasakladı bana bende aklimdaki sorular yüzünden gizli girmek zorunda kalıyorum ilk defa arkasından is çeviriyorum bakalım neler olacak tabi yarından sonra girmeyi de planlamiyorum ama bakalım
Evet doğru haklısın ama işte dusuncelerime engel olamıyorum onlara cevap bulmam gerekiyo onuda burda bulabiliyorum bir tek oda izin vermiyo malesef böyle saklamak zorunda kalıyorum :/canim ben esimden gizli asla bisey yapmam istesydim bu msj olayini demezdim nerden bilcek ama gizlemem cok gunah kocalarimiz bizim cihadimiz bunu unutma
sinde senin iyiligin icin aslinda istiyo bende engel olsam girmiycem buraya herkezin yasidigi farkli seyler o yuzden cok kaptiriyoz bosver ama sen yinede de esine guzellikle arkandan is ceviremedim de guzellikle ne diycek unutma bizim en buyuk silahimiz tatli dilEvet doğru haklısın ama işte dusuncelerime engel olamıyorum onlara cevap bulmam gerekiyo onuda burda bulabiliyorum bir tek oda izin vermiyo malesef böyle saklamak zorunda kalıyorum :/
bende uyusam iyi olur böyle zaman gecmiyo maşallah :) inşallah yarın hayırlı haberlerle burda olucam iyi uykular bayanlar :)bende yatayim iyi uykular herkeze canlarrkafaya bisey takmak yok kelin ilaci olsa basina surer hesabi :)size diyom ama ben neleri takiyom bi bilseniz :) hadi kendinize iyi davranin takipteyimm her daim :)
Yok malesef hamile değil sonuç 0.29 çıktıM Minikanne34 cnm ne yaptin hayirli haberler ver insallah
Yok malesef hamile değil sonuç 0.29 çıktı
Evet şans yok çok şükürO zaman ayniyiz cnmjinekologa gitseydn neyden kaynakli bilirdin en azindan off ya ne zor isler. Bu ay insalllaah hamile kalirsin. Zaten su ustune gorenler ne sansli...
Bizde sans yok.
Bence bi açıp içine de bakın fotoğraf atın bize de kaymış olabilirKizlar bu testi sabah yaptim. Fakat testin cizgisi c ve t nin ortasinda gibi. Bu test bozuk sanirim?? Yoksa hamile olsaydimda bi cizgi daha cikarmiydi??
Bence bi açıp içine de bakın fotoğraf atın bize de kaymış olabilir
Hamile olabilirsin canım gecikme falan var mı o sondaki çizgi gibi olan 2. Çizgi olabilir daha önce böyle olup hamile olan kişiler var çünküİcide bu
Hamile olabilirsin canım gecikme falan var mı o sondaki çizgi gibi olan 2. Çizgi olabilir daha önce böyle olup hamile olan kişiler var çünkü
Ama yani 1 test daha yap istersen emin olmak içinAaa :) bugun ya da yarin adet gunum :)
Ama yani 1 test daha yap istersen emin olmak için
İnşallah hamilesindir canım rabbim kalbine göre versin inşallahhhYapicamda yarin. Ayrica diger testlermi acip baktim hic biri boyle degildi. Bkalim sonuc ne cikicak :)
İnşallah hamilesindir canım rabbim kalbine göre versin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?