6 gün süren adet 2 gün sürdü 1 hafta gecikmeden sonra gebelik belirtileri yaşıyorum :(

Hmmm anladım eşiniz o mesajları gördüğü halde bi şey demedi mi Size neden hala buraya giriyosun diye mesela ?
demedi cunki bana guveniyo karsidaki ne yazarsa yazsin 19yasinda bir cocuk oldugunu soyluyo ondanmi kiskancak :)

demedi cunki bana guveniyo karsidaki ne yazarsa yazsin 19yasinda bir cocuk oldugunu soyluyo ondanmi kiskancak :)
Hmmm güzel o zaman geçen benim eşimin bi kiskancligi tuttu buraya girdiğim de bi şey demiyodu normalde ama artık ne olduysa yasakladı bana bende aklimdaki sorular yüzünden gizli girmek zorunda kalıyorum ilk defa arkasından is çeviriyorum bakalım neler olacak tabi yarından sonra girmeyi de planlamiyorum ama bakalım

canim ben esimden gizli asla bisey yapmam istesydim bu msj olayini demezdim nerden bilcek ama gizlemem cok gunah kocalarimiz bizim cihadimiz bunu unutma

canim ben esimden gizli asla bisey yapmam istesydim bu msj olayini demezdim nerden bilcek ama gizlemem cok gunah kocalarimiz bizim cihadimiz bunu unutma
Evet doğru haklısın ama işte dusuncelerime engel olamıyorum onlara cevap bulmam gerekiyo onuda burda bulabiliyorum bir tek oda izin vermiyo malesef böyle saklamak zorunda kalıyorum :/

bende yatayim iyi uykular herkeze canlarr kafaya bisey takmak yok kelin ilaci olsa basina surer hesabi :)size diyom ama ben neleri takiyom bi bilseniz :) hadi kendinize iyi davranin takipteyimm her daim :)

Evet doğru haklısın ama işte dusuncelerime engel olamıyorum onlara cevap bulmam gerekiyo onuda burda bulabiliyorum bir tek oda izin vermiyo malesef böyle saklamak zorunda kalıyorum :/
sinde senin iyiligin icin aslinda istiyo bende engel olsam girmiycem buraya herkezin yasidigi farkli seyler o yuzden cok kaptiriyoz bosver ama sen yinede de esine guzellikle arkandan is ceviremedim de guzellikle ne diycek unutma bizim en buyuk silahimiz tatli dil hadi bay bay canim i geceler sende uyu bosver..

bende yatayim iyi uykular herkeze canlarr kafaya bisey takmak yok kelin ilaci olsa basina surer hesabi :)size diyom ama ben neleri takiyom bi bilseniz :) hadi kendinize iyi davranin takipteyimm her daim :)
bende uyusam iyi olur böyle zaman gecmiyo maşallah :) inşallah yarın hayırlı haberlerle burda olucam iyi uykular bayanlar :)

O zaman ayniyiz cnm jinekologa gitseydn neyden kaynakli bilirdin en azindan off ya ne zor isler. Bu ay insalllaah hamile kalirsin. Zaten su ustune gorenler ne sansli...
Bizde sans yok.
Evet şans yok çok şükür eşimde gurur yapıyo şimdi sinir ediyo beni istemiyorum artık gerçekten yani olmasın bebek falan

Kizlar bu testi sabah yaptim. Fakat testin cizgisi c ve t nin ortasinda gibi. Bu test bozuk sanirim?? Yoksa hamile olsaydimda bi cizgi daha cikarmiydi??

Eklentiler

• 1472817002732.webp
    10 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…