- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi Minikanne34
-
rabbim insAllah gonlunuze gore versin. İnsAllah pazartesi doktor bi baksin ultrasonda aaa bebek var desinn insAllah :)
ay kız ne bebeği keşke olsada öyle söylese yaa. şuan yumurtlama kontrolü yapıyoruz. yani yumurtam gelişiyo mu falan diye bakıyo dr. sonra çatlamasına az kaldı şu tarihleri değerlendir falan diyo. o tarihlerde bir hürmet bir hürmet bizimki. eziliyorum valla. Allah'ım İnşallah isteyen herkese nasip ederde derdimiz tasamız bezi maması olur :)
Ay aynen benim eşimde öyle ama konu ilerledikçe tartışmaya dönüşüyor hiç olmadık sebeplerden dolayı tartışmaya başlıyoruz şu anda olduğu gibihalbuki bi onlar istiyo sanki :) benimkide sonuç negatif olunca ya bişey olmaz acelemiz yok ki zaten falan yapıyo 10-15dk sonra doktor ne demişti ya diye konuya dalıveriyo
Ay aynen benim eşimde öyle ama konu ilerledikçe tartışmaya dönüşüyor hiç olmadık sebeplerden dolayı tartışmaya başlıyoruz şu anda olduğu gibi
Keşke yani şimdi de inat etmiş istemiyorum şu An çocuk seneye bakarız diyip duruyo sinirlerimi ziplatti ağzıma geleni söyledim bendehey yarabbim! az biraz anlayışlı davransalar da bizide strese sokmasalar keşke :)
Keşke yani şimdi de inat etmiş istemiyorum şu An çocuk seneye bakarız diyip duruyo sinirlerimi ziplatti ağzıma geleni söyledim bende
bende pko var Klomenle tedavi görüyorum. tahminen Batım 25i. bakalım bu ay güzel bi haber alırım inşallah diyorum işte..
Cnm pko hayat boyu devam mi ediyor?? Tedavisi yok mu?? Ayrica dogustan gelen birsey mi??
yok dönemsel birşey, sürekli olan birşey değil tedavisi var sorn edilecek birşey değilmiş. doktorum ve gittiğim diğer 2 doktorda çocu kadında var ama farkına bile varmıyorlar. hamile kalabiliyorlarda diyor ama süre uzuyor tabi. e süre uzayıncada benimki gibi bi adam heralde kafayı yer diyorum
ay amin canım amin :) senin bat ne zaman?
Canim bebis geliyormuuKan verdim sabah alıcam sonucu ama uyuyamıyorum bile stresten.
Çok fazla mide bulantısı baş ağrısı kahverengi leke sürekli açlık hissi ne bunlar böyle((
ay inşallah olmazsında güzel bi haber alırız bari :)
Bende dedim tamam ben seneye de istemiyorum o zaman bakalım eve gelince ne olacak :)İstemiyormus gibi yapmaya calisiyor. Benimde esim oyle diyor. Bende korun o zamn diyorumm. Korunamam hic diyo :)
Bende dedim tamam ben seneye de istemiyorum o zaman bakalım eve gelince ne olacak :)
Bende öyle sandım ama değilmiş malesefCanim bebis geliyormuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?