- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Insallaahhhh :)İnsAllah cnm Rabbim hepimizin gonlune gore versinnnnnn:)
Insallaahhhh :)
Ne kadarlık evlisin daha önce hiç düşük yaşadın mi
Yerleşme tamamlanmaduysa test negatif çıkar canım ama bence tekrar kan verolabilir canim su gec dollenme kafami kurcaliyo eylulun 24dunu beklemekten baska bi care yok..
Hmmm bu sefer inşallah hamilesindir canımBu ikinci evliligim. İlk evliligimde. 2 dusugum var. Simdiki evliligim 6 ay oldu 5 ayda hamile kaldim kimysal cikti
Testin içi kaymış sanırım canım uzakta bi çizgi var baya da net başka marka test alıp yap bence laboquick bulabilirsen eczanede onu al çok hassas bir testİcide bu
Testin içi kaymış sanırım canım uzakta bi çizgi var baya da net başka marka test alıp yap bence laboquick bulabilirsen eczanede onu al çok hassas bir test
Benşmde 2. Evliliğim kızlar ilkinden 2 düşük ve bir oğlum var 7 yaşında oğluma kardeş istiyoruz üstelik eşimin ilk evliliği o da babalık duygusunu tatsın istiyorum olur inşaAllah :)
Aaa ben çok memnunum halbuki hiç yanıltmadı beni hem ovulasyon hem gebelik testlerini kullanıyorum yıllardırCnm yarin sabah yapicam. Bunu ilk idrarimla yaptim o testide ilk idrarlar yapmak istiyorum :)senin onerdigin icin cok kotu yorumlar vardi nette :) su ana kadar hic eczanelerde rastlamadim zaten :)
Amin canım inşaAllah :)Benimde esimin ilk evliligi ama benim hic cocugum yok. Hayirlisi olsun cnm :)
Aaa ben çok memnunum halbuki hiç yanıltmadı beni hem ovulasyon hem gebelik testlerini kullanıyorum yıllardır
Sabah haber verirsin bize de hayırlısı inşaAllah
kızlar merhaba. bütün yazılanları okudum inşallah Allah'ım isteklerimizi duyarda hayırlısıyla herşey oluverir. Ben Klomen kullanıyorum Bat25i. pazartesi dr randevum var bakalım yumurta oluşuyomus vs. kontrol edicek bakalım. şu eş mevzusunu yazmışsınız aynı şekil benimkide öyle olunca duramadım yazdım.
aynen o da alıyo. bi yapsana bakalım bence kesin var falan yapıyo, bak şöyle okudum böyle duydum şimdi kesin oldu bak diye dolanıyo. ay bi mahsunlaşıyorum, üzülüyorum ya.. stres yapmıyım diyorumda üzülüyorum yani
aynen o da alıyo. bi yapsana bakalım bence kesin var falan yapıyo, bak şöyle okudum böyle duydum şimdi kesin oldu bak diye dolanıyo. ay bi mahsunlaşıyorum, üzülüyorum ya.. stres yapmıyım diyorumda üzülüyorum yani
Benimkide oyle varmi birsey diyor. Bende uzuluyorum hatta hamile kalmadigim ay bana küsüyor(cok sacma) birgun küs dolasir :)
halbuki bi onlar istiyo sanki :) benimkide sonuç negatif olunca ya bişey olmaz acelemiz yok ki zaten falan yapıyo 10-15dk sonra doktor ne demişti ya diye konuya dalıveriyo
Hatta ben bi kere cok kotu agladim. Anlamiyormusun Allah vermiyorsa ben napayim dedim. Benden degil Allah tan isticeksin dedim.
ay ben testi yaptım yok arkadaş odadan çıkamıyorum. hıçkırmaktan konuşamaz oldum. oturdum kaldım öyle o zamandan beri biraz daha sakin ama işte sonuçta biliyorum yani.. pazartesi dr gidicem kontrole bende geliyim belki çıkar bişey görürüm diyo şimdilerde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?