6.Gün transferi olan arkadaşlar....

lansorcum bebeklerini almışsın canım hayırlı pozitif sonuçlar olsun inşallah. Şimdi bol bol dinlenme ve bekleme zamanı. Bu sefer ikiz olur inşşşallah.

lansor cum cmst yaptıracak mısın testi ?
ben de merak içindeyim ayooll

evet canım cumartesi kanda baktıracağım amaaaa dün idrar testi yaptıranlar kısmına bakarken 7. günde belli olmuş birsürü kişi gördüm.eeeee bugün benim 7. günüm kim tutar beniiiiiidelikafaduldendelikafadulden

idrar dendimi bekleme günümdeki yaptığım idrar testleri aklıma geliyooo....o negatifleri gördüğümde dünyam başıma yıkılmıştı...inş yaparsan pozitifi görürsün canım...bide çıkmazsa benim gibi boşboşuna üzülüceksin....

hyr yapma benceeee

bak ben 8.günü yaptım ancak gün ışığında görünen bir çizgi vardı
varmı yokmu emin bile değildim
9.gün yaptım akşamdan çizgi vardı ama pek belirgin durmuordu
ve 11 gün pozitifti istersen resmini bile koyarım buraya
11.gün tam net gösterdi kendini

inş.bebişin seninledir cnm............

ayyyy yapma diycem ama bir yandan da elim gitmiyoooo
sen bilirsin arkadaşım hayırlısı gelsn de 1 gn geç erken farketmezzz

idrar dendimi bekleme günümdeki yaptığım idrar testleri aklıma geliyooo....o negatifleri gördüğümde dünyam başıma yıkılmıştı...inş yaparsan pozitifi görürsün canım...bide çıkmazsa benim gibi boşboşuna üzülüceksin....

hyr yapma benceeee

bak ben 8.günü yaptım ancak gün ışığında görünen bir çizgi vardı
varmı yokmu emin bile değildim
9.gün yaptım akşamdan çizgi vardı ama pek belirgin durmuordu
ve 11 gün pozitifti istersen resmini bile koyarım buraya
11.gün tam net gösterdi kendini

inş.bebişin seninledir cnm............

ayyyy yapma diycem ama bir yandan da elim gitmiyoooo
sen bilirsin arkadaşım hayırlısı gelsn de 1 gn geç erken farketmezzz

canım arkadaşlarımmm.çok teşekkür ediyorum hepinizeopuyorumnanaktan
aslında evet hayırlısıyla gelsinde 3 gün önce 5 gün sonra öğrenmek birşey değiştirmez.ve evet şimdi negatif çıkarsa biraz bozulurum ama çok yıkılmam gibi geliyor sanki bana hani 7. gün ya.ama ya çıkarsaaaa.....
akşama testi getirecek eşim(cumartesiye kadar evden çıkmamı yasakladı beyefendi ilkinde çok gezmiştim ben geze geze o bebeğide gezenti yaptın taaa tüpe kadar gitti diyor:utangac:)eğer dayanabilirsem belki yarın sabah ilk idrarla yaparım artık.....

Lansorcum transferin hayırlı olsun, inşallah minnoşların bu sefer doğru yere sımsıkı tutunacak...Test konusuna gelince ben 8. gün yapmıştım varla yok arası gri bir çizgi görmüştüm ama 9,10,11. günlerde daha da pembeleşmişti çizgi...12. günü bekle diyeceğim ama nasıl bir merak içerisinde olduğunu çok iyi anlıyorum...O yüzden test yapacaksan bile sakın moralini bozma...

canım ben idrarı değil kanı kastetmiştim
o idrardan pek hazzetmiorum ben bende 12. gün negatifti kan pozitif olmasına rağmen
ne bileyim güveemiyorum sonra üzmesin seni boşu boşuna, herkeste 7-8. günde çıkacak die birşey yok bence..

Lansorcum transferin hayırlı olsun, inşallah minnoşların bu sefer doğru yere sımsıkı tutunacak...Test konusuna gelince ben 8. gün yapmıştım varla yok arası gri bir çizgi görmüştüm ama 9,10,11. günlerde daha da pembeleşmişti çizgi...12. günü bekle diyeceğim ama nasıl bir merak içerisinde olduğunu çok iyi anlıyorum...O yüzden test yapacaksan bile sakın moralini bozma...

sağol toprakcığım inşallahhh dediğin gibi olur tatlım.sende elini bir karnına götürüp bebişinle bebaber bana dua edersen tamamdır bu iş diyorumopuyorumnanaktan

canım ben idrarı değil kanı kastetmiştim
o idrardan pek hazzetmiorum ben bende 12. gün negatifti kan pozitif olmasına rağmen
ne bileyim güveemiyorum sonra üzmesin seni boşu boşuna, herkeste 7-8. günde çıkacak die birşey yok bence..

canım arkadaşım sendende topraktan istediğim şeyi rica edebilirmiyim???? siz tatlı annişlerin be minik meleklerinizin dualarıyla benimki(ler)de bana tutunurlar belkiopuyorumnanaktan

ehueehehuu simdi neye karar verdik
yarına kan mı idrar mı ?
yarına bekliycek miyiz bugun dellenir gider yapar mısın ?
meraktan ona göre gelip bakınıcam buralara :Saruboceq:

ehueehehuu simdi neye karar verdik
yarına kan mı idrar mı ?
yarına bekliycek miyiz bugun dellenir gider yapar mısın ?
meraktan ona göre gelip bakınıcam buralara :Saruboceq:

şimdilik son kararım akşama gelecek olan idrar testiyle hemen idrarda bakıp cumarteside kan testine gitmek canım.allah sonumu hayır etsin bakalım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

LANSOR açıkçası bende haberini merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerini alcaz seninde ama bak hazır testlerde bazen iki ayda bile çıkmadığı oluyo öyle bişey olursa sakın panik yapma olurmu allh yardımcın olsun..AMıııNNNN

LANSOR açıkçası bende haberini merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerini alcaz seninde ama bak hazır testlerde bazen iki ayda bile çıkmadığı oluyo öyle bişey olursa sakın panik yapma olurmu allh yardımcın olsun..AMİİİNNNN

çok sağol canım benim.zaten cumartesi kanda da baktırmayı düşünüyorum canım.inşaallah hepimiz mutlu sona ulaşırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

lansor canım inşallah hayırlısıyla hamile haberini alır ve sağlıkla devam ettirirsin, dualarım seninle ve yavrularınla...yavrularınla dedim di mi? Sanırım tek olmayacak :) inşallaaaah...

Back
X