- Konu Sahibi firstNimbus
lansorcum bebeklerini almışsın canım hayırlı pozitif sonuçlar olsun inşallah. Şimdi bol bol dinlenme ve bekleme zamanı. Bu sefer ikiz olur inşşşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lansor cum cmst yaptıracak mısın testi ?
ben de merak içindeyim ayooll
idrar dendimi bekleme günümdeki yaptığım idrar testleri aklıma geliyooo....o negatifleri gördüğümde dünyam başıma yıkılmıştı...inş yaparsan pozitifi görürsün canım...bide çıkmazsa benim gibi boşboşuna üzülüceksin....
hyr yapma benceeee
bak ben 8.günü yaptım ancak gün ışığında görünen bir çizgi vardı
varmı yokmu emin bile değildim
9.gün yaptım akşamdan çizgi vardı ama pek belirgin durmuordu
ve 11 gün pozitifti istersen resmini bile koyarım buraya
11.gün tam net gösterdi kendini
inş.bebişin seninledir cnm............
ayyyy yapma diycem ama bir yandan da elim gitmiyoooo
sen bilirsin arkadaşım hayırlısı gelsn de 1 gn geç erken farketmezzz
Lansorcum transferin hayırlı olsun, inşallah minnoşların bu sefer doğru yere sımsıkı tutunacak...Test konusuna gelince ben 8. gün yapmıştım varla yok arası gri bir çizgi görmüştüm ama 9,10,11. günlerde daha da pembeleşmişti çizgi...12. günü bekle diyeceğim ama nasıl bir merak içerisinde olduğunu çok iyi anlıyorum...O yüzden test yapacaksan bile sakın moralini bozma...
canım ben idrarı değil kanı kastetmiştim
o idrardan pek hazzetmiorum ben bende 12. gün negatifti kan pozitif olmasına rağmen
ne bileyim güveemiyorum sonra üzmesin seni boşu boşuna, herkeste 7-8. günde çıkacak die birşey yok bence..
canım arkadaşım sendende topraktan istediğim şeyi rica edebilirmiyim???? siz tatlı annişlerin be minik meleklerinizin dualarıyla benimki(ler)de bana tutunurlar belkiopuyorumnanaktan
can-ı gönülden sen merak etme...
allah utandırmasın hiçbirimizi inşallah !
ehueehehuu simdi neye karar verdik
yarına kan mı idrar mı ?
yarına bekliycek miyiz bugun dellenir gider yapar mısın ?
meraktan ona göre gelip bakınıcam buralara :Saruboceq:
Yaptık bile...Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlarla yüzünü güldürsün lansorcum...
LANSOR açıkçası bende haberini merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerini alcaz seninde ama bak hazır testlerde bazen iki ayda bile çıkmadığı oluyo öyle bişey olursa sakın panik yapma olurmu allh yardımcın olsun..AMİİİNNNN