6.Gün transferi olan arkadaşlar....

çok teşekkür edrim canım.sen ne durumdasın bu arada ne zamandır hiç rastlayamamıştım sana.yeni tedaviye başlamayı düşünüyor musun canım???

evt cnm reglı olmayı beklıyorum bende baslıcam gecen hafta dr uma gıttım bı engel yok hemen baslayalım dedı bende cok heycanlıyım senden guzel haberler gelsınkı bende tedavıme morellı baslım dımı sonrada hepbırlıkte hayırlısıyla sağlıklı 9 ay gecırırız

evt cnm reglı olmayı beklıyorum bende baslıcam gecen hafta dr uma gıttım bı engel yok hemen baslayalım dedı bende cok heycanlıyım senden guzel haberler gelsınkı bende tedavıme morellı baslım dımı sonrada hepbırlıkte hayırlısıyla sağlıklı 9 ay gecırırız

ayyyy canım inşallahhhhh.inşallah bu sefer her ikimizde ve tabiki isteyen herkezde çok mutlu bir hamilelik geçirip meleklerimizi kucaüımıza alacağız:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim yeni tedavin hayırlı ve son olsun inşallah...:Saruboceq: 6. gün transferi olması çok güzel şansın çok artıyor hem de üç tane maşallah :nazar: ikizlere hazırlıklı ol derim...:emir_bebek: :emir_bebek: bence en az 8 gün bekle :hulya:

özel mesajını okudum ayrıca cevap yazacağım...Şeniz

tedavin hayırlı olsun canım...yanlış hatırlamıyorsam ilki dış gebelikle sonlanmıştı...benimde ilki 9 haftalık düşükle sonlanmıştı.inşallah bu sefer kucağına alldığın günleri görürsün. bence 6.gün transferiyse cumartesi direk kanda baktır. ben temmuzda tekrardan yaptırdım 3. günde 2 embriyo transferi oldu 9.gün idrarda belirgin pozitifti 11.gün kanda 216 çıktı...şimdi 17 haftalık ikizlerime hamileyim. rabbim inşallah sanada çifter çifter versin. sağlıklı bebeklerin olsun....

merhaba arkadaşlar. benim transferimin 7.günü bugün. gidip test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum. doktor mutlaka 12.güne kadar bekle dedi. çok heyecanlı:)

canım blastokist döllenen embriyonun 120 ye bölünmüş olmasıyla oluşan duruma deniliyor.ne garip bir açıklama oldu yaaa inşallahh anlamışsındır geç döllenme değilde oluşan embriyonun kalitesinin güzel oluşuyla ilgil bir durum yani:nazar: :nazar:

Lansor arkadaşım 120'ye bölünmüş derken yani kaç hücreli oluyor.Benim de blastokist embriyo tarnsferi olacak.Dün embriyolog arkadaş 2'si 8 hücreli,1'de 7 hücreli dedi.Muhtemelen yarın yani 5.günü blastokiste ulaşıcak dedi.Bugün hücre sayısını ben de sormadım o da söylemedi.Ama herşey yolunda yarın sabah tekrar biz sizi arıycaz dedi.Sen 12 hücre mi demek istedin acaba.

blastokist tutma şansını da yükseltiyomuşşş daha önce hiç duymamıştım...lansor senin yazından sonra internette araştırrdım.....inş tutar,tabi sadece tutmayla bitmiyo seninde dış gebelik olmuşş benimde ilk pozitifdi sonra değerim az yükseldi ve düştü....rabbim bi daha yaşatmasınn bana,sana ve kimseye...rabbim bu sefer kucağına almayı nesip etsin inşşş...

hülyacım bölünen emriyolar 8-16-32-64-128 olarak katlanıyor ve 5. gün en az 32 ye bölünmüş oluyor.6. günde de en az 64 en çok ta 128 hücreli oluyorlar.....

kısmet olursa benim de 4.tüp bebek denemem olacak kasım ayında.geçen seferkinde doktorumla konuşmuştuk transfer için 5.gün olayını.sanırım bu seferkinde bu denenecek.
okuduklarıma göre 5.güne kadar yaşayan embriyoların tutunma olasılıkları daha yüksek oluyormuş

umarım ben de de bu gerçekleşir,artık yüzüm güler.

canım benim yeni tedavin hayırlı ve son olsun inşallah...:Saruboceq: 6. gün transferi olması çok güzel şansın çok artıyor hem de üç tane maşallah :nazar: ikizlere hazırlıklı ol derim...:emir_bebek: :emir_bebek: bence en az 8 gün bekle :hulya:

özel mesajını okudum ayrıca cevap yazacağım...Şeniz

inşallah son olur datluummmŞeniz

inşallah tüm deneyenlerin bundan sonraki denemeleri mutlu sona ulaşır ve son denemeleri olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tedavin hayırlı olsun canım...yanlış hatırlamıyorsam ilki dış gebelikle sonlanmıştı...benimde ilki 9 haftalık düşükle sonlanmıştı.inşallah bu sefer kucağına alldığın günleri görürsün. bence 6.gün transferiyse cumartesi direk kanda baktır. ben temmuzda tekrardan yaptırdım 3. günde 2 embriyo transferi oldu 9.gün idrarda belirgin pozitifti 11.gün kanda 216 çıktı...şimdi 17 haftalık ikizlerime hamileyim. rabbim inşallah sanada çifter çifter versin. sağlıklı bebeklerin olsun....

inşallahh bende senin gibi şu kadar haftalık hamileyim dediğim günleri görürüm canım.inşallah 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik geçirip sonunda meleklerini sağlıkla kucağına alacaksın canım....

arkadaşlar ekimin 9 unda yumurtalarım toplandı ve ekimin15 inde yani 6. gün blastokist transferi yapıldı hayırlısıyla.....
benim gibi 6. gün transferi yapılan arkadaşlar ilk testinizi ne zaman yaptınız?12. günü beklediniz mi yoksa 10.gün mü yaptınız????

Benim de transferim 6. Gun yapildi, dayanamayip 7.gun kanda baktirdigimda 90 cikmisti
Darisi basina ins, basarilar.

inşallahhh aminnnnnn canım.

lansorcum merhaba
ne güzel transferin yapılmış en zor kısmı başlıyor şimdi
benimde dün transferim oldu 10 gün sonra belli olacak bakalım
geçen tedavim 6. gün transferiydi. tutunma şanssı daha fazla oluyo
inşallah son tedavimiz olur canım

arkadaşlar bugün transferimn8. günü kasıklarım ve belim ağrıyorr göğüslerim çok şişti uçlarıda sertleşti ama bel ağrısı beni çok korkutoyorr belirtilerini anlamını bilen cevap yazsın çok korkuyorum tutmadımı yoksa

lansorcum merhaba
ne güzel transferin yapılmış en zor kısmı başlıyor şimdi
benimde dün transferim oldu 10 gün sonra belli olacak bakalım
geçen tedavim 6. gün transferiydi. tutunma şanssı daha fazla oluyo
inşallah son tedavimiz olur canım
inşallah canım hepimizin tüm tedavidekilerin inşallah hayırlısıyla son transferi olmuş olur inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar bugün transferimn8. günü kasıklarım ve belim ağrıyorr göğüslerim çok şişti uçlarıda sertleşti ama bel ağrısı beni çok korkutoyorr belirtilerini anlamını bilen cevap yazsın çok korkuyorum tutmadımı yoksa

senin bu belirtilerin için buradaki tüm arkadaşlar hamilelik belirtisi der canım.inşallahhh öyledir......inşallah burdan güzel haberlerini verirsin bizlere

Back
X