6 Günde 3-4 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Önceden bu diyetle 6 günde 3,5 kilo vermiştim arkadaşlar. Böyle bir diyet mevcuttu ben bunun üzerinde bazı oynamalar yapmıştım ve bu şekilde uymuştum. Şuan başka bi diyet yapmakta olduğumdam bu pazartesi bu diyete tekrar başlayacağım. Gelin hep beraber yapalım. Gerçekten aç kalmıyorsunuz. Spor yapmak şart değil. Ama vücudunuzun sıkı olmasını ve daha fazla kilo vermek istiyorsanız tabikide yapın. Her türlü soruya açığım.
:8:

SABAH

1 Dilim Kepek/Çavdar Ekmeği
Kibrit Kutusu Büyüklüğünde Beyaz Peynir
3 adet zeytin
1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta
Şekersiz Çay/Kahve/Meyve Suyu

ÖĞLE

1 Adet Simit,Poğaça,Açma ya da 1 dilim Kepek/Çavdar ekmeği. (İsteğe göre bu yenmeyip 1 kase çorba içilebilir)
Salata (Her türlü yeşillik, sebze olabilir)
1 Kase Yoğurt

AKŞAM

1 Kase Haşlanmış Makarna , 1 Kase Patates Salatası , 1 Kase Fırında Patlıcan&Biber&Soğan, 1 Kase Menemen ya da 7 Adet Izgara Balık (İşaret parmak Büyüklüğünde Balık Düşünürsek)
[BUNLARDAN BİRİNİ SEÇİP YİYECEKSİNİZ. YUKARIDA Bİ YEMEĞİ EN FAZLA 2 GÜN ÜST ÜSTE YİYEBİLİRSİNİZ. HERGÜN FARKLI OLMASI TAVSİYE EDİLİR]
Salata (Her türlü yeşillik, sebze olabilir)
1 Dilim Kepek/Çavdar Ekmeği (Makarna ya da patates salatası yendiğinde ekmek yemek yok)

YATMADAN 1 SAAT ÖNCE

Meyve
(Büyük ise 1 adet. Küçük ise 2 adet)

6 GÜN BOYUNCA BU LİSTEYE UYUYORUZ.

BU DİYET YAKLAŞIK 900-1100 arası kaloridir.
-----------------------------------------------------------------------------------

HAFTADA 7 GÜN OLDUĞUNDAN BU DİYETİ 6 GÜN YAPIP 1 GÜNÜNÜ TATİL İLAN EDİYORUZ. AMA O 1 GÜNDE YİNE YEDİKLERİMİZE ÇOK DİKKAT EDİYORUZ.

~~

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR:

- Kahvaltıdaki domates ve salatalık boyutu küçük olsun.
- 1 kase içinde olan yiyecekler 300 gram olmalı.

~~

NOTLAR:

Günde muhakkak 2 litre su için.
Yemeklerdeki ve salatadaki yağ ve tuz oranı; 1 yemek kaşığı yağ, yarım çay kaşığı tuz
Akşam saat 7'den sonra yemek yemek yasak.
Gazlı içeçecekler içmek yasak. (Kola, Gazoz vs..)
Günde 1 fincan az şekerli türk kahvesi içebilirsiniz.
VE MAYDANOZ SUYU. HERGÜN YEMEKLERDEN YARIM SAAT ÖNCE BİR FİNCAN MAYDANOZLARI SUDA KAYNATIP SUYUNU MUTLAKA İÇİN. BU DİYETİN EN ÖNEMLİ NOKTASIDA BUDUR.

~~~~~~~~~~

Diyete başlayan arkadaşlar hergün buraya bu formu doldurarak kilosunu bildirsin:

Başlangıç Tarihi:
Başlangıç Kilom:

1. Günün Ertesi Sabahı Kg:
2. Günün Ertesi Sabahı Kg:
3. Günün Ertesi Sabahı Kg:
4. Günün Ertesi Sabahı Kg:
5. Günün Ertesi Sabahı Kg:
6. Günün Ertesi Sabahı Kg:

:kkk:

Son düzenleme:
bu listeyle kaç kiloyken 3.5 kilo verdiniz?

gayet dolu ve sağlıklı bir menü ama ara öğün yok, o dikkatimi çekti. benim de bi 6 kilom kaldı, şu an 61 kiloyum. işe yarar mı acaba?

ben de maydanoz suyuna başlamayı düşünüyordum yarın pazardan alcaktım, malum ödemi atmak için gerekli...
menü güzel dolu ve dengeli de görünüyor rahat bir şekilde de uygulanabilir
paylaşım için teşekkürler...

menü güzel maydanoz suyuda zaten zayıflatıyo 7 kilo vermem lazım ben sporda yapmak istiyorum sarkmamak ve sıkılaşarak zayıflamak istiyorum ama 2 yasında oğlumvar spor salonuna gidemiyorum leslie evde yapmayı düşünüyorum paylaştığın için teşekkürler...:16:

Bugünden itibaren başlıyorum ben kızlar. Şimdi maydanoz suyumu içiyorum :42:

Başlangıç Tarihi: 30.06.2012
Başlangıç Kilom: 57.3

1. Günün Ertesi Sabahı Kg:
2. Günün Ertesi Sabahı Kg:
3. Günün Ertesi Sabahı Kg:
4. Günün Ertesi Sabahı Kg:
5. Günün Ertesi Sabahı Kg:
6. Günün Ertesi Sabahı Kg:

Canm öğlen simir poğaça yerine 1 kase çorba olsa daha iyi deil mii. Bende başlıycam bakalmm ama ben kahvaltımı o kadar dolu dolu yapamıyorumm kilo mu da en son ne durumda bilmiyorum çizelgeden sonra öyle bi kilo aldım kiii:26:

Bugün tartılıp yarın bende geliyoruuummm:16:

Canm öğlen simir poğaça yerine 1 kase çorba olsa daha iyi deil mii. Bende başlıycam bakalmm ama ben kahvaltımı o kadar dolu dolu yapamıyorumm kilo mu da en son ne durumda bilmiyorum çizelgeden sonra öyle bi kilo aldım kiii:26:

Bugün tartılıp yarın bende geliyoruuummm:16:

Aslında olabilir. Simitten daha az kalorisi. Başla tabi canım bekliyorumm :21:

Kahvaltı:
Yarım salatalık
Yarım domates
Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
2 küçük kaşar
2 yeşil, 1 siyah zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Şekersiz çay

:21:

Öğle Yemeğim:
Salata (domates,salatalık,maydanoz,biber)
Yoğurt (içinde pul biber ve nane var. bul biber olması yoğurdun içinde vücuttaki yağı eritmeyi sağlıyormuş)
Evde yapılmış 2 adet küçük poğaça

merhaba menüyü çok beğendim aşağı yukarı benim menüme benziyor ama ben ara ögünde yapıyorum araögünsüz diyet yapamam
şuan ceviz suyu yapıyorum ama maydanoz suyunuda ekleyebilirim herşeyi denedim bunuda deniyeyim bari:D:D
yarından itibaren bende başlıyorum 6 günde 3.5 vermesemde 1 kilo versem oda yeter benim için

Öğle Yemeğim:
Salata (domates,salatalık,maydanoz,biber)
Yoğurt (içinde pul biber ve nane var. bul biber olması yoğurdun içinde vücuttaki yağı eritmeyi sağlıyormuş)
Evde yapılmış 2 adet küçük poğaça

cnm 2 şey:34:
1 - pul biber yağ eritmiyor metabolizmanın hızlanmasını sağladığından kilo vermede yardımcıdır
2 - poğaça yerine, tam buğday ekmeği yesek 2 dl, daha iyi olmaz mı? hani glisemik indeks açısından...

bir de ben bunu yaparsam sanırım kilo alırım bunu 15 temmuzdan sonra deniyim bari, şimdi olmaz dr kontrolüm var, orda fazla çıkmak istemem:1:

Back
X