6 gündür eşim aramıyor...

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
670
344
628
Trabzon
Eşim başka şehirde dün bütünleme sınavlarının bitmiş olması lazım normalde bugün evde olması lazımdı ama aramadı gelir dıye bekledım gelmedı de çarşamba akşamdan beri konuşmuyoruz.kavga ettik ben kızdırdım biraz o da arama beni bi daha dedi bağırdı.ben de aramadım o da aramıyor.ailem soruyor her gün bi sonrak gün gelecek dıyorum.napcam ben gelir mi sizce ne yapacağım

Eşim başka şehirde dün bütünleme sınavlarının bitmiş olması lazım normalde bugün evde olması lazımdı ama aramadı gelir dıye bekledım gelmedı de çarşamba akşamdan beri konuşmuyoruz.kavga ettik ben kızdırdım biraz o da arama beni bi daha dedi bağırdı.ben de aramadım o da aramıyor.ailem soruyor her gün bi sonrak gün gelecek dıyorum.napcam ben gelir mi sizce ne yapacağım

Dualarınız eksik etmeyın

Sen arasan?
Flört değil ki bu evlilik...
Seni beni yok.
Kaçarak sorunlarınızı halledemezsiniz ki..

sen ara o zaman canım madem sen kızdırmışsın merak ettim falande yumuşar belki :44:

sevgili değilsinizki inatlaşın.. karı koca arasında olmaz böyle inatlaşmalar o aramıyosa siz arayın..

gelir gelmez hiç konuşmadık o konuyu şuan işteyım ama bu akşam konuşacağım

Seivndm aramasınaa..
Akşam eve gidince suslen puslen, guzelce ymk masasını kur.. Onun şnu dusunmesini sagla
'' ben gunlerce aramadm ama eşim bna hala sevgi duyuyor, kızgın değil'' desin..
'' ben naptım neden uzdum karımı '' demesini ancak böyle saglayablrsn..
Eve gttgnde kavgalı knşursan olay dha da buyur emin ol
Kocalar bmbşkadır.. Dunyada eşi benzeri yoktur..

Back
X